שאלה לניר ברקת

מצביע

New member
שאלה לניר ברקת

אתה מדבר בין היתר על צמצום המנגנון העירוני, העברת סמכויות למנהלים הקהילתיים, ועירייה "רזה" ו(לכאורה) יעילה יותר, בת 300-400 עובדים. השאלה שלי היא מה יהיה על פרנסתם של עובדי העירייה שלא ישארו כחלק מאותו מנגנון. האם אתה מתכוון, במצב הכלכלי הנוכחי, לזרוק לרחוב מאות עובדים? להוסיף עוד מספר רב של מובטלים לשוק תעסוקה חולה ולהמשיך לבסס את מעמדה של ירושלים כעיר הענייה בארץ? בתור עובד עירייה (שמשתכר בסביבות שכר המינימום), איזה אינטרס יש לי להצביע עבורך, אם בכך אולי אני דן את עצמי לפיטורים? אני לא מתבייש לומר שהשיקול האישי מאד חשוב ומכריע במקרה הזה.

מצביע

New member
../images/Emo105.gifממתין לתשובה

האם יש סיכוי לקבל תגובה מניר ברקת או אחד מנציגיו?

מצביע

New member
מה קורה../images/Emo35.gif אין כוח או רצון לענות../images/Emo35.gif

חשבתי ששלושה ימים זה זמן מספיק לקבלת תשובה/תגובה כלשהי.

תשובת ניר ברקת

סליחה על העיכוב. מצ"ב מכתב שניר הוציא אתמול לכל עובדי העירייה. נשמח לשמוע תגובתך והערות אם יש. ========================================== עובדות ועובדי עירייה יקרים, אני פונה אליכם כמועמד המוביל לראשות עיריית ירושלים בבחירות הקרובות שיתקיימו ב-3.6.03. איני יודע עד כמה אתם מכירים אותי, את ניסיוני, ואת תפיסת העולם שלי בנוגע לעיר ירושלים, תושביה, והמנגנון העירוני שהנכם חלק ממנו. כירושלמי כל חיי, וכמי שבחר לחיות בעיר ולהקים בה את משפחתו וביתו, אני מאמין כי ירושלים יכולה וצריכה להצליח. ירושלים יכולה להיות עיר המעניקה אלפי מקומות תעסוקה המותאמים לכל האוכלוסיות, עיר המפעילה את מערכת החינוך הטובה בארץ, עיר המכילה את מקומות הבילוי והתרבות האטרקטיביים ביותר, ועיר המספקת את רמת השירותים הגבוהה ביותר לתושביה. אין לי ספק, כי המפתח להצלחתה של ירושלים מתחיל בעיריית ירושלים ובעובדיה. כל אחד מכם, בעבודתו ובפועלו, הוא כתובת מרכזית להצלחה של העיר. כל אחד מכם, צריך להיות שותף לחזון ולדרך, ולהאמין כי הוא שותף אמיתי בדרך להצלחה. למרות שמועות שונות שנפוצו במתכוון על ידי מתמודדים אחרים ורשימות מתחרות, אין בכוונתי להפריט אגפים בעירייה או ליישם "גל פיטורים" כלשהו. עובדי העיריה הם המשאב החשוב ביותר, וביכולתם להביא את השינוי המיוחל לירושלים. עם כניסתי לכיכר ספרא בכוונתי להתבסס על המנגנון העירוני הקיים כדי להתקדם ולהשתפר. אני רואה את תפקיד ראש עירית ירושלים כמשימת חיים. זהו תפקיד שאין חשוב ממנו בישראל. אני חש מחויבות מלאה לרווחת התושבים ולאיכות חייהם בעיר ומשוכנע כי אתם פועלים לשם כך מדי יום. ברצוני להביע את הערכתי הכנה לעבודה של כל אחת ואחד מכם, ואני מאמין כי בשנים הקרובות נפעל ביחד למען הצלחתה של ירושלים. בברכה, ניר ברקת

למעלה