שאלה לניר ברקת

Marsha Figg

New member
שאלה לניר ברקת

הבנתי שיש לך תוכניות גדולות לירושלים וכל מיני דברים כאלה, אבל רציתי לשאול אותך על משהו שנחשב לפחות חשוב על סדר היום הציבורי, מתחת לכל המובטלים והעניים- חתולי הרחוב. בערים מתקדמות רבות בעולם נהוגה השיטה הקרויה "עקר ושחרר", של עיקור חתולי הרחוב למניעת התרבותם. רציתי לדעת מה אתה מתכוון לעשות בתחום- איך תטפל בחתולי הרחוב, אם בכלל? ובבקשה אל תתן לי תשובה מסובכת של פוליטיקאים שאני לא אבין ממנה כלום אבל היא תישמע טובה. בכבוד רב,
רחלי, ירושלמית

חתולי רחוב - בלי פוליטיקה

רחלי, במטה שלי השבוע התקבל מכתב בנושא זה מעירית כהן מהעמותה למען חתולי ירושלים. עוזר שלי במטה דיבר איתה ושלחנו לה היום את המכתב המצ"ב: -------------------------------- לכבוד עידית כהן העמותה למען חתולי ירושלים הנידון: מדיניות בנושא חתולי רחוב תודה רבה עבור מכתבך בנושא המתת חתולים על ידי עיריית ירושלים. אני חייב להודות שלא הייתי מודע לנושא זה ואני מברך אתכם על האכפתיות והיוזמה שלכם. אני מבין שבתל-אביב מדיניות העירייה בנושא חתולים היא שונה. אני מבין שהגישה של עיריית תל-אביב הומאנית יותר. למרות שיחה שהייתה מהמטה שלי אליכם, אני עדיין לא מכיר את הפרטים והשיקולים להבדלי הגישות בין הערים. לא אוכל לצערי להתחייב לשינוי בעניין זה לפני הבנת השיקולים והפרטים, אבל כן אהיה מוכן לבדוק את העניין יותר לעומק לאחר היבחרי לראש עיריית ירושלים. בברכת הצלחה לירושלים, ניר ברקת

למעלה