שאלה לנילי ססלוב.

zfati

New member
שאלה לנילי ססלוב.

האם לא נראה לך כי יש להפריד בין פורום יין לפורום אלכוהול על מנת לאפשר ריכוז אנשים המעוניינים בעיקר בנושא יין ?

pXL

New member
לא כתבת "רק"...

כתבת "לנילי ססלוב", אז בוודאי גם התכוונת אליי, נכון? אני רגיש מאוד לנושאים האלה והייתי עולה על זה מיד אם דעתי בנושא עניינה ותך כשתן גרביל דאשתקד. אבל ברצינות- למה להפריד? גם לי חורה ששיחות היין נעלמו, כל שכן אלו הפנטסטיות,המשעשעות כה שנערכו כאן עד לפני חודשים ספורים, אולם מה יש לך נגד הסינטזה? למה שלא נתערבב כמו בלנדד מוצלח? שנשתפשף ונפתח קצת לתחומים חדשים...מה רע? אני חושב (ואולי אני במיעוט אבל פייי עליכם, למי אכפת) שחלק מהיופי של הפורום זה לתת לצעירים וללא מבינים איזה טייסט מעולמות טובים יותר, את הצ´אנס לפתוח את הראש ולטעום דברים מוצלחים יותר. תן צ´אנס יא zfati...

sydb

New member
בלנדרים

הבלנדר הכי טוב שאני מכיר, אבל הוא יקר מאוד, הוא של kitchenaid. הוא עולה בסביבות ה 1,000 ש"ח. יש יותר זולים, שעושים את העבודה טוב מאוד ולא מתקלקלים מהר. אפשר למצוא בחנויות של סקאל.

cloclo

New member
??!! זה הומור? או שבאמת ענית לי על../images/Emo6.gif

בלנדר במקום על בלנדד???

saslove

New member
אז אם אתה כבר שואל אותי...

אני מסכימה שכדאי להפריד אבל זו דעתי האישית. לי זה יהיה יותר נוח כי לוקח לי הרבה זמן למצוא את ההודעות שקשורות ביין (האלכוהול פחות מעניין אותי). מצב אידאלי מבחינתי - ליצור 2 פורומים נפרדים לצורך כתיבת הודעות עם אפשרות לראות את שניהם יחד בלחיצת כפתור (או לחפש בשניהם יחד). כמתכנתת לשעבר אני יודעת שהדבר בר ביצוע. השאלה אם יש בצוות פיתוח הפורום אנשים שמסוגלים (טכנית ותקציבית) לבצע. אגב, אני מאד אוהבת את צורת ההצגה של הפורום ומהירות העלאת ההודעות יחסית לפורומים אחרים. אם היה בו יותר יין הייתי משתתפת הרבה יותר. נילי ססלוב

pXL

New member
רעיון טוב

איתך לחלוטין נילי. הפורומים של תפוז באמת נוחים אלפי מונים מפורומים אחרים והרעיון הזה שלך באמת נשמע מעניין. מזל ששאלו אותך באמת ולא אותי למשל.

marsala

New member
חברים ,בנושא ההפרדה

אני כבר שואל בתפוז אם ניתן לבצע את שנילי הסבירה . במידה שלא ניתן לביצוע , אני חושב שמשאל קטן בין החברים הקבועים יכול לפתור את השאלה "יופרד או לא יופרד"... שלכם "מרסלה" מוש

pXL

New member
אחחח...החוצפנים של יין ואלכוהול

בהתחלה התלוננו על אובדן ההסטוריה, אח"כ על האיטיות, בל נשכח את הממשק הלא "ארגונומי". מה השטיק החדש? פורום מפוצל עפ"י דרישה. בדקות אלו ממש אני מכין את הדרישה למסך תלת מימדי עם דולבי סראונד.

tom 1

New member
לא נאה?

מה כ"כ מפריע לכם, חובבי היין, שיש כאן גם הודעות בתחום האלכוהול? כברמן, שלא ממש מבין ביינות, אני שמח לקרוא גם על הנושא ה´אחר´. ההצעה להפרדה דיי מגוחכת.. זה כמו שאני אדרוש מפורום צלילה (אשר בו אני חבר) להתפצל לצלילה טכנית וצלילה ספורטיבית, למשל... כמו פורומים רבים, היופי בפורום הזה הוא בגוון האנשים מבחינת גיל, תחום עיסוק, רמה מקצועית, וכו.. למי שכ"כ קשה לקרוא את ההודעות בתחום האלכוהול.. יש פתרון טכני, מורכב אמנם... אבל בר ביצוע.... - לדלג על ההודעות שלא מעניינות אותו!

marsala

New member
לי ממש לא מפריע tom

מסתבר שלאחרים זה כן. אז אם הם במיעוט , לא יעשה דבר בנידון. יום טוב לכוולם שוחרי יין ואלכוהול כאחד

למעלה