שאלה לניב!

גלי!

New member
שאלה לניב!

ניב שלום אני בת 28, גובה 165 ושוקלת 58 קג´ לאחר שבשנה האחרונה עליתי משום מה 3 קג´ למרות שלא שיניתי את אופן התזונה שלי כלל. אני מנסה להוריד את שלושת הקג´ הללו, ללא הצלחה וזה קשה לי מאוד.. אולי עליתי אותם מפני שהורדתי בכמות הספורט היומי. בכל אופן, חזרתי לספורט ורציתי לשאול האם התפריט הבא נראה טוב, יעזור לרדת במשקל והכי חשוב - אם יש בו את כל המרכיבים לתזונה בריאה. יש לציין שאני צמחונית. להלן התפריט (אין בו הרבה שינויים מיום אחד לאחר): בוקר - כוס קפה נמס מומתק בסכרין 1/2 קוטג´ 5% סלט ירקות ארוחת 10: 2 פירות במהלך כל היום - הרבה שתיה - מיים א. צהרים: סלט 1 יח´ טבעול 1/2 כוס אורז ירקות מבושלים 1 כף חומוס / טחינה אחה"צ: יוגורט דל שומן א. ערב: 2 פרוסות לחם קל 3 כפות ג. לבנה 5% סלט 2 פרוסות ג. מלוחה 5% ניב, מה דעתך על תפריט זה, האם יעזור לירידה במשקל? אודה מאוד על תשובתך גלי

גלי

העלייה במשקל בהחלט נבעה מהירידה בכמות הפעילות הגופנית. למען האמת הדיאטה נשמעת לי קצת קשה מידי ואפשר להסתפק בדיאטה פחות דרסטית אבל בהחלט תרדי במשקל כתוצאה ממנה.

גלי!

New member
ניב תודה! בינתיים אני עומדת בזה

בינתיים אני עומדת בזה שבועיים ואני לא מרגישה נורא מסכנה או רעבה אני מקווה שאוכל להתמיד בזה בכל אופן ירדתי במשך השבועיים הללו 1/2 קג´ (אוף..כמה לאט) ונראה מה יהיה בהמשך תודה!! גלי

למעלה