שאלה לנות ולדרדקן

שאלה לנות ולדרדקן

מה הקטע הזה שלכן ושלך עם הנרות? ממתי זה רומנטי סקס בחושך למעט נקודות של אור למתן את ההיתפרעות כדי שחלילה לא להפיל נר על הסדין ,וילון,שטיח או כל דבר דליק אחר איפה הארוטיקה הלהריח את ריח השעווה הבוערת ואל תגידו לי שיש נרות בריחות שונים זה לא עוזר אין לי בעיה עם נר כאביזר מעט שעווה על הגוף זה אפילו נחמד רומנטי זה לא!

למה?

אני אישית אוהבת נרות. האור המרצד שלהם בחדר מאוד רומנטי. מפריע לך הריח? שים אותם יחסית רחוק או על אדן החלון.

ממתי רומנטי זה סקסי?

ןזה לא ביגלל שאני גבר אז אני לא רומנטי תעיד מי שמכירה אותי שכשצריך או כשאני רוצה אני רומנטי להחריד אבל עם נרות זה לא הקטע שלי

דרדקן

New member
זה לא הנרות, זה האור שהנרות יוצרים

יש אנשים שרואים את האור הזה רומנטי, כמו שיש אנשים שרואים זריחה ושקיעה כדבר רומנטי. באופן אישי שקיעה וזריחה לא עושים לי את זה, ות'כלס גם נרות כשהם באים בפני עצמם לא עושים לי את זה. אבל, הדוגמה שנתתי קודם מדברת על יצירת ציפיה אצל בן הזוג. לדעתי, אם הייתי מגיע הביתה והיה מחכה לי דבר כזה הייתי מתחיל לחשוב מממממ... מעניין מה היא תכננה או במילים אחרות Someone is going to get lucky tonight. כשהציפיה הזו מתארכת אני חושב, שכך גם ההתלהבות. אז מצידי אין כאן כל כך קשר לרומנטיקה. מה שכן אצל אשתי לפחות נרות ושמן ואמבטיה מצטייר כמשהו מאוד רומנטי ואווירתי ואם זה יכול להכניס את בת הזוג לאווירה רומנטית בעודה מתכננת לך את ההפתעה אז שני הצדדים יוצאים מורווחים. מה שבא אחרי הנרות יכול להיות כבר משהו חייתי ויותר עבור הגברים, תלבושת סקסית, שוט, נוצה וכל השאר. אלי זה פחות מדבר.

חופ שיה

New member
מה הקטע שלך

עם אנשים שאוהבים נרות?

אין לי בעיה עם אנשים שאוהבים נרות

גם אני אוהב נרות אבל לא כאמצעי תאורה כבר כתבו כאן שבסקס מעורבים כל חמשת החושים(שש למי שיש) אז אני אוהב ליראות ולהריח ולא לחשוב איפה נימצא המטף

חופ שיה

New member
אני מניחה

שאנשים שאוהבים נרות בסקס/אינטימיות אלו אנשים שיכולים להיות אחד מהדברים הבאים או שילוב של כולם: 1. ביישנים 2. חוסר ביטחון עצמי 3. אנשים שויזואליות לא עושה להם את זה (לך תבין) ועוד כל מיני סיבות , רוצה להכנס לזה ?

דרדקן

New member
שים אותו מתחת למיטה ולא תצטרך

לחשוב איפה הוא. ולדעתי יש סכנה גדולה יותר שמשהו ישרף כשמשתמשים בנרות כאביזר מאשר אם משתמשים בהם כאמצעי תאורה.

את בטוחה שאת אישה?../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif

לדעתי נשים משתמשות בנרות כדי להסתיר מאיתנו אי מושלמויות קטנות שלנו הן חסרות חשיבות אני לא רוצה רק לשמוע אותך מעונגת אני רוצה לראות את הסומק בלחיים את הזעה בוהקת על העור את הגלים בבטן(שלא חייבת להיות שטוחה) ואת ההיתקבצות של אצבעות כף הרגל אופס הגזמתי
בקיצור בלי נרות

שטויות במיץ אפרסקים . אני רק באור

או באור של מנורת לילה שיהיה אווריה נעימה ממש כוללני מה שאמרתה. יש כאלה שאוהבות בחושך (לא ברור לי למה) ויש שאוהבות באור.

בן זוג שלי אוהב עם מאה פלורסנטים..

הוא אוהב לראות!!! אני אוהבת שמעומעם.. כך אני מרגישה יותר.. הוא הבהיר לי, שאם הוא לא רואה, זה לא עושה לו את זה. אז האמת, שאין לי בעיה עם זה, והיינו עם אור. אבל זה הוריד לי כזה מהאינטימיות.. עכשיו זה לפעמים באור מלא, לפעמים עם מנורת לילה, ולפעמים עם אור נרות. אני גם אוהבת לראות, את העיניים שלו, את הגוף שלו, אבל כשאני עם עיניים עצומות אני יותר נסחפת ומרגישה. כשאני "רואה", אני חושבת, ושהמוח שלי ב- 100% פעילות, אני לא נסחפת בתחושות שלי. ואין פה שום קשר ללהסתיר פגמים. בן הזוג שלי מכיר אותי מכל הכיוונים. ואני שלמה מאוד עם עצמי ומרגישה מאוד חופשיה עם הגוף שלי.

למעלה