שאלה לנוער בנמצא מחוץ לישראל:

recruta

New member
שאלה לנוער בנמצא מחוץ לישראל:

לאיזה מאכל/ממתק ישראלי לחלוטין אתם/ן מתגעגעים/ות? בקשר אלי: קרמבו.. קיבינימט הייתי נותן ת´נשמה שלי לקרמבו אחד.. עכשיו חורף בארץ לא? עונת הקרמבו בשיאה! שלחו לי אחד בדואר..): עמי

במבה

אמנם יש פה אבל רק בחנויות מסוימות... מה עושים כשיש קרייבינג עז לבמבה באמצע היום??

sivani

New member
חחח פה יש במבה בחנות של אחד היהודים

אז אמא קונה אבל יקר!!! 2.5 דולר (קנדי) שזה 7.5 שקל

זהו שגם פה יש בחנויות של היהודים...

אבל מה עושים כשפתאום בא במבה? זה לא כמו בישראל שיש בכל מקום.. חוץ מזה שאין פה סמירנוף אייס, ממש מדינה לא מפותחת פה

האמת שגם אני..

..הכי הכי התגעגעתי לבמבה.. וגם הבמבה שעוד אפשר היה למצוא מדי פעם בחנויות לא היתה באמת טריה ותמיד היה לה מין טעם כזה של..ממ.. חו"ל.

eb182

New member
גם בארה"ב יש משהו כזה זה באמת

לא משהו ודרך אגב קרמבו זה מאכל פיני בכלל או משהו

recruta

New member
איך שאני יודע..

ישראלי לחלוטין המצאה של מפעלי שטראוס

eb182

New member
זה לא זה מפינלנד

אן איזה שהיא ארץ אחרת מסקנדינביה פשוט בישראל אימצו את הרעיון ומייצרים את זה בחברה ישראלית.

recruta

New member
חח הלואי וזה היה קרמבו!!

זה בכלל בכלל לא קרמבו... זה רק בצורה דומה לקרמבו.. זה נקרא פה "choclata-vivaz" אם זה מה שדיברת עליו... בכל מקרה זה גועל נפש.. קראתי באינטרנט שיצא קרמבו עם קרם בטעם תות.. מי יספר לי איך זה? (בולע רוק) עמי

orly 15

New member
חורף? בישראל???

עכשיו כבר נובמבר ואנחנו עדיין לובשים בגדים קצרים ונורא חם בחוץ!! אני מכורה קשות לקרמבו ולמילקי. אבל אתם יודעים מה יש בארה"ב שאין בישראל? אנגליש מאפן (לא יודעת לכתוב את זה באנגלית). מי ישלח לי חבילה לארץ??? סתם, בצחוק, יש לי ממי לבקש ומי שבא כל כמה חודשים לכאן ויכול להביא לי.

I Miss Israel

New member
קרמבו

קרמבו הכי שולט!!! אני הכי מתגעגעת לזה... במבה יש פה בחנות של היהודים... הכל יש אבל קרמבו...לא אי אפשר להביא קרמבו!!! למה?????? אני כל כך מתגעגעת לזה...סבא וסבתא שלי באו עכשיו לבקר והם הביאו טונה של פיצוחים...יש לנו כבר "חנות"...

למעלה