שאלה לנהגות

KatyRose

New member
שאלה לנהגות

שאלה שאולי תיראה קצת מוזר, מופנית לנהגות שביניכם- האם אתן מפחדות לנהוג לבד בלילה? (לא כנהגות, דווקא כבחורות) אני גרה בב"ש ואני קצת חוששת לגבי לנהוג לבד בלילה שכל הבדואים שמסתובבים פה (וגם שאר העבריינים) לא יקפצו עליי.. אם כן, אילו אמצעי זהירות ניתן לנקוט? תודה...

לומינגו

New member
אני לא פוחדת...אבל,

תמיד מומלץ במקרים כאלו לנהוג כשהדלתות נעולות. ועדיף להימנע מלנסוע במקומות מבודדים.

הממ..

עוד לא יצא לי לנהוג לבד כי אני עדיין בתקופת המלווה, אבל אני לא חושבת שתהייה לי בעיה לנהוג בלילה. אני יכולה ללכת ברגל בלילה מבית של מישהו שהוא במרחק שעה ממני ולא יזיז לי.. בכל מקרה, אולי אצלכם זה יותר מפחיד.. פשוט תסעי ותסגרי את הדלתות מבפנים ותסעי עם חלון סגור או משו חחח... ואם את ממש מפחדת אל תסעי בלילה או שתסעי עם חברים..

אני לא, אמא כן../images/Emo3.gif ../images/Emo110.gif

מה שכן, עדיף שבנסיעות הראשונות שלך בלי מלווה אל תסעי ממש לבד, רק אחרי שתתרגלי לנסוע בלי מלווה.. זה עדיף. ואם את מפחדת, אז תשתדלי לנסוע עם אחרים, ואם לא יוצא, אז לדבר בטלפון בזמן הנסיעה (אם זה לא מסיח את דעתך, כן? ואם יש דיבורים/אוזנייה).

KatyRose

New member
חח וואלה? אז אני לא היחידה ש

דיבור בטלפון בזמן שהולכים לבד מרגיע אותה?

gold ayelet

New member
דווקא עם רכב זה הרבה פחות מפחיד

הרי זה לא שאיזה בדואי ירדוף אחרי הרכב שלך, את פשוט נוסעת.!

KatyRose

New member
א. צחקתי

ב. דווקא לא כל כך מגזימה.. צריך להכיר פה את המציאות בתור בחורה שכבר אי אפשר לעשות אפילו הליכה בשקט בלי שמטח ערסים/בדואים יעצרו כל שניה עם ההונדה הלבנה שלהם, האולטרה סגול בפנים והכנף מטוס שיש להם מאחורה ויסעו אחייך לאט לאורך 2 ק"מ לפחות כשהם "מחמיאים" בלשון לא כל כך נעימה

adidas88

New member
האמת?

אני מעדיפה לנסוע בלילה הכבישים יותר ריקים ויש פחות עומס. בהקשר לעצם היותי בת? תמיד אפשר לסגור חלונות ולנעול דלתות. מפחיד? תלוי איפה נוסעים.... אבל לא כ"כ-יכול להיות באמת בגלל שאת גרה בב"ש....

be_roo

New member
אין קשר לנהיגה

את צריכה לדאוג לעצמך בכל מצב. אם את מוצאת את עצמך במצב בעייתי, דאגי לצאת ממנו. אם מישהו עוקב אחריך, סעי למקום מואר והומה, או שתתקשרי למישהו בבית שירד לפגוש אותך כשאת חונה וכו'.

Superdror

New member
לי נראה שאת מגזימה קצת עם המצב.

אנחנו לא במלחמה ובאר שבע עדיין לא הארלם. בכל מקרה, אם את ממש חוששת, נתנו לך כמה עצות - אחת מהן - לנעול את הדלתות כשאת לבד במקום "חשוך ומפחיד". סייג קטן - לא לנעול את הדלתות סתם. אם את נמצאת במקום הומה אדם שההסתברות שמישהו יעיז להתנפל לך על האוטו - אל תנעלי את הרכב . במקרה של תאונה חס וחלילה זה יכול למנוע מאנשים לחלץ אותך מרכב בוער או כל דבר אחר. לנפץ חלון של רכב לא קל בלי "כלי" כלשהו.

KatyRose

New member
אני עדיין עם מלווה, אבל

לפעמים כשאני נוסעת במונית חוזרת הביתה במונית ב4 לפנות בוקר וכאלה אז כשאנחנו עומדים ברמזורים אני פשוט מסתכלת לצדדים וחושבת איזה מפחיד זה אם הייתי עכשיו לבד.. כשהכבישים ריקים ובחלקים כאלה של העיר שיש הרבה פושעים.. נכון לעיתים נדירות שומעים פה על אנשים שהתנפלו ממש על מכוניות עם בחורות אבל עדיין לא יזיקו מספר אמצעי זהירות.. (וכן, לא חשבתי גם לנעול את הדלתות בצהרי יום ברחוב הומה אדם.. בכל זאת, זה לא GTA פה..) רק בשעות מסוימות בכבישים ואיזורים מסויימים

למעלה