שאלה לנדב

שאלה לנדב

בנחל צין החליטו יעקב כהן ודקל בר לכוון לי את המתלים בסופשבוע שעבר נסעתי באזור ירושלים ( סלעים , שבילים טכניים מדרגות סלע ) וכל אבן הכי קטנה הייתה סיוט המתלים לא ספגו כלום רק החזירו את תווי הקרקע לידיים\ ישבן\גב המסכנים שלי מהו הכיוון הממולץ לנסיעת אנדורו קשה למתלים אני אישית שוקל 85 ק"ג האופנוע המדובר הוא ק.ט.מ 250 שנת 2002 דויד

דייב (בנימה אנגלוסקסית מוחצנת...)..

לא אמרת מה הם עשו בדיוק... סביר להניח שהם הקשיחו לך את ה-COMP. ואולי גם כוונו את ה-REB למצב מהיר יותר משהיה. החזר למצב נייטרלי (כיוון ממוצע לפי הספר), ורכך COMP לפי תחושתך בסלעים, REB למצב אמצע +- נדב בטח יתקן אותי או יתן לך מספרים קצת יותר מעשיים. מה זה משנה... בין כה אנ´לא אקנה ממך... ח. נשמה...

אהבת את "הדייב "אה?

קולרגול נזכר באצילים מסמנים ביער קק"ל במסלול בירושלים ססלים רטובים מחליקים , גשם מתחיל לרדת בוץ טובעני רוצה לשאוב את הנעליים , אציל אחר מתחיל להכין קפה שהערב יורד קטון אחד מדשדש אחרי סמארק ומסמן את המסלול אך אך נוסטלגיה קולרגול

הי דויד

הכי טוב שתחזיר למצב אוריגינלי כפי שכתוב בספר. משם תמשיך בשינויים קטנים ע"י ניסויים שתעשה בשטח. נ.ב אני נפגש מחר בבוקר עם הרדר באזור שוהם. אתה בא ? ומתי אתה עובר לתל אביב? ומי רצח את קנדי ? והאם יש קונספירציה בין היושב ראש העמותה לבין חברת WP בנושא הספקת מיתלים פחות טובים למתחרים? כל זה ועוד, לא יתברר הערב !!!

כיוון מיתלים

באופן כללי ה250 הוא כמובן אופנוע אנדורו והכיוון המקורי שלו (רשוםבספר האופנוע) בדרך כלל נותן תשובה טובה לנסיעות אנדורו וגם אם לא השינויים לא יהיו מרחיקי לכת . הטעות הנפוצה היא שסוגרים את שיכוך ההחרה יותר מידי ואז מקבלים את החושות של המידבר בתוך עמוד השדרה. עצתי לך חזור לכיוון המקורי ולנסיעות מדבר הקשה את הכל בלא יותר מ5 קליקים. בהצלחה . נדב

theshark

New member
ערב טוב נדב, שאלה לי

שבוע שעבר סיפרתי לך על בעיה שיש לי באופנוע,(KTM300\2001) הקלץ לאחר נסיעה בשטח פעם מפריד ופעם לא. כתבתה לי שאולי אחת הדיסקיות עקומה? האופנוע היה באופרוד אצל עופר הקלץ נפתח הכל תקין וחדש, כמו כן עופר בדק את משאבת הקלץ ולא מצא שום בעיה, בנסיעה על האופנוע עופר לא ניתקל בתופעה, דוד מרק יכול להעיד על הבעיה מאחר והוא רכב על האופנוע ביום שבת וניתקל בתופעה. מה לעשות?

theshark

New member
אז כך, כאשר אני לוחץ על המצמד

מספר פעמים ברצף, או לאורך זמן המצמד לא מבצע הפרדה מלאה, אם אני נותן לו לנוח אז התופעה לעלמת. רק כאשר המצמד עובד מספר פעמים ברצף מופיעה התופעה. משום מה כאשר מיתבצעת רכיבה בכביש התופעה לא מופיע. גם אצלי זה לא קרה. ד"א יש סיכוי לפגוש אותך בסוף השבוע הפלמחים?

theshark

New member
אופנוע חדש, חודשים בשטח

670 קילומטר, התופעה קיימת מהיום הראשון רק שאני יחסתי את כל הפעמים שהאופנוע נכבה לרוכב החדש ולא לאופנוע. גם כאשר התלוננתי שהאופנוע נכבה לי בבלימה אמרו לי שאני כנראה לא לוחץ על המצמד בזמן. ד"א אתה מכיר את האופנוע, עזרתה לי להניע אותו ביום שקיבלתי אותו

theshark

New member
ד"א הנוזל הוחלף ארבע פעמים עד היום

בטיפול 100. אופרוד. ב-270 קלומטר. על ידי. טיפול 500. אופרוד. ב-650 קלומטר. אופרוד. תודה.

hananlv

New member
מכיוון שהייתה לי בעיה דומה

אני לא יודע אם נדב זוכר= אבל הבעיה נפתרה רק אחרי שהוא החליף לי את הגומיה במשאבה התחתונה של המצמד (מסתבר שהגומיה הייתה פגומה ושמן דלף מהמשאבה לתוך הגיר)

תודה נדב וברמן יש דירה !! סוף סוף

לצערי אני עושה ירידה מעיר הקודש לטובת עבודה אני בשלבי מעבר למעשה עכשיו אני חזרתי עם קרטונים ומתחיל לארוז דויד

למעלה