שאלה לנדב

zataomm

New member
שאלה לנדב

האם ה- 520RACING, יכול להוות בסיס טוב לסופרמוטרד? פרט נמק והסבר לכאן ולכאן. חוץ מזה יש לי עוד מלא שאלות (תלוי מה תהיה תשובתך), האם אפשר לפנות אליך ישירות למוסך (טלפונית או פשוט לבוא)? נ.ב. למנהלי האתר: למה אין הוראות איך אמור להתנהל השו"ת עם נדב?

zataomm

New member
הזמנתם להתארח אז למה לא מקבלים

כאן יחס, אז מה אם האבק היחיד שאנחנו מכירים הוא במילואים.

520

אני לא כל כך מומחה בסופר מוטרד אבל ההגיון שלי אומר שזה יהיה אופנוע מדהים . קל וחזק בצורה בלתי רגילה. הבעיה דווקא יכולה לבוא מכיוון הילוך שישי אם יתבצעו באופנוע נסיעות כביש מרובות בהילוך זה בגלל המומנט הרב שעובר דרך גלגל כלכך רחב ביחסי ההעברה הארוכים, כאשר מתכנני הופנוע למעשה בנו הילוך שישי לניוד מהיר וקצר בקטעי קישור של מירוצי אנדורו ולא לקחו בחשבון את העומסים של סופר מוטרד

zataomm

New member
אני דווקא חשבתי

שההילוך השישי יהווה כאן יתרון (ביחס לדיוק ולסופרמוטו), מעין הילוך שיוט, חוץ מזה שקראתי באיזה אתר שגם בדיוק לא טוב להתיישב על ההילוך החמישי בסל"ד קבוע לאורך זמן (קרי בנסיעות ארוכות) אלא לשחק עם הסל"ד וההילוכים.

520

בוא נפריד 2 בעיות להישאר בטורים גבוהים קבועים זה לא בריא מכיוון שאין על המנוע עמס ואים ננסה לדמין בצרה ציורית אז החופשים שנוצרים כאשר אין עמס פעלים כמו פטיש אויר שמפרק את המנוע (נכון לגבי מנועים קלים ולא מאוזנים במיספר הצילנדרים) לגבי הגיר זה פשוט ענין של חזק חומרים ההילוך השישי מאד דק ולכן יקשה עליו לעמד בעמס לארך זמן למרת שלכארה הנסיעה תיהיה שיוט ללא עמס.

למעלה