שאלה לנדב

שאלה לנדב../images/Emo5.gif

בזמן האחרון אני מקבל הרבה פנצרים בגלגל הקדמי, בעיקר צביטות מסלעים. האם כדאי לי להחליף את הפנימית הקדמית (רק כאשר אני נוסע סלעים) למוס ? אמרו לי שהוא הרבה יותר כבד וקשה. האם יש מוס יחסית רך ? הרי בכל מקרה בכדי שלא יהיו לי צביטות אני נוסע עם לחץ אוויר גבוה בקדמי. (בכל פעם שהלחץ קצת יורד או שאני מוריד קצת אז אני מקבל פנצר). בנוסף לכך כמה עולה בערך כזה מוס ? תודה

אני אנסה את השיכוך אבל פנימית

אבל פנימית HAVY DUTY כבר היתה לי ואני יכול לומר לך בדיוק ליד איזה סלע היא נמצאת כרגע באזור שוהם. מה שמזכיר לי מחר לאסוף אותה (היא נשכחה בטעות) ולזרוק לפח.

hananlv

New member
אולי זה בגלל

המסמרים שפוזרו בשוהם ע"י המקומיים פשוט נמאס להם לראות אותך שם שלוש פעמים בשבוע

MexMex

New member
המסמרים כן....

מקומיים לא... נמאס להם? לא... מי פיזר??????????????????????? אחרי ששמע שאתה מתאמן בשוהם עם הסקורפה?????? חשדנות... אדיוס

מוס

מוס עולה כ130 דולר ואכן התחושות הם לא כמו של פנימית למרות שכאשר הוא מתישן הוא מתרכך וזה קורה די מהר התחושה היא של לחץ אויר נמוך יותר. 1 האים אתה נוע עם פנימית עבה(ברור שכן) 2 האים אתה נוע עם לחץ אויר נמוך מ12 3 בולמים קדמים קשים מידי או טכניקת רכיבה הגובלת באונס האופנו על מדרגות(קצת גז וגוף לאחור לפני מדרגות חדות)

זאביקDR

New member
המלצה נגד פנצ´רים

אני מישתמש בסלים שמונע מהאויר לצאת מהגלגל כשקורה תקר בגלגל ומכנים חומר חדש אחת לחצי שנה זה יעיל אבל לא לתקר גדול ... זאביק

gradar

New member
במקרה זה מדובר על צביטות,

סליים לא יעזור כאן.

למעלה