שאלה למתנחלים

שאלה למתנחלים

מדוע אתם נעלבים כל-כך כשמבקשים מכם להציג ת.ז. במחסומים שונים? מה מעליב בזה?

kobik15

New member
כי הם לא ערבים אתה לא מבין???

רק לערבים מותר לעשות סגרים, לבקש תעודת זהות, לגרש להרוס לנתץ. ליהודים, מה פתאום, ועוד לכאלה "חלוצים"... 15.8 נחלוץ את עול גוש קטיף מעלינו. 15.8 יום הדין קרב ובא

אין פסול מלבש מנתיני אויב להציג

תעודת זהות בזמן מלחמה. אם שכחת, אנחנו עדיין במצב מלחמה שאתם הכרזתם נגד העם היהודי.

TheOrion

New member
הוא לא עובר במחסומים בדרך הביתה

אתם כן. כל מי שעובר במחסום צה"ל צריך להציג תעודת זהות. הידעת שכל יום(!) אני מציג את תעודת הזהות שלי פעמיים(!) ?? פעם בדרך לאוניברסיטה, ופעם בדרך הביתה. עדיין טוען להפליה?

לא כל מי שעובר דרך מחסומי צה"ל

צריך להציג תעודת זהות. כל פעם שאני נוסע לירושלים וחזרה דרך כביש 443 אני עובר מחסומי צה"ל. אף פעם לא בקשו תעודת זהות. יש הפליה מכוונת נגד תושבי גוש קטיף. בכוונה ממררים את חייהם כדי להשפיל אותם. אוניברסיטה זה משהו אחר לגמרי. זה כמו מקומות עבודה ומשרדים רגישים שלא רוצים שיכנסו כל אחד שמתחשק לו לבוא לשם.

TheOrion

New member
נמנמ

דווקא באוניברסיטה אני לא מציג תעודת זהות, נסה שנית
. וכמוני יש עוד מליוני ישראלים בשנה שמציגים תעודות זהות. הנסיון שלך לומר "אותנו מפלים, אבל אותך לא, כי זה משהו אחר". אם מפלים את גוש קטיף, מפלים אותי. אבל זה ברור שלא מפלים אותי, כי מליוני אזרחים בשנה עוברים את זה, אז אפליה זו לא.

אל תתמם. אתה יודע בדיוק מה קורה.

עד עכשיו לא ביקשו מהתושבים להציג תעודה. פתאום דורשים תעודות מאנשים שרואים עליהם שהם מקומיים. תהיה רציני.

nooshP

New member
אם לא הייתם נותנים לפושעים

להיכנס, לא היו מבקשים זאת ממכם. אם הייתם משתלטים על הקיצוניים זה לא היה קורה.

בינתיים אתם הכנסתם את ארגוני

המחבלים לשם והקמתם להם רשות טרור שרצחה אלפי יהודים. ועכשיו אתם בוכים שחיילי צה"ל צריכים לשמור על יהודים מהמחבלים שהבאתם מתוניס. אתה מזכיר לי את הנער שרצח את ההורים שלו וביקש מהשופט שירחם עליו בגלל שהוא יתום.

יוֹאב

New member
רואים עליהם שהם מקומיים?

ואיך מבדילים בין מתנחלים ובין תושבי ישראל חובשי כיפה?

ABHMK

New member
כי לא רוצים שאנשים שלא גרים שם

יתפלכוווווווו... את מי משפילים? מה משפילים? על מה אתה מדבר????

kobik15

New member
ממני מבקשים יותר מפעם אחת ביום

להציג תעודה מזהה כשאני נכנס לאוניברסיטה, ובתוך האוניברסיטה, ובהרבה מקומות אחרים. לא חושב שזו הפליה. זה צורך.

TheOrion

New member
בדרך הביתה מבקשים ממני להציג.

מה לא ברור? עזוב באוניברסיטה. שם בודקים תיקים. אני לא מדבר על האוניברסיטה בכלל. אני מדבר על רכבות. אני מדבר על אנשי ביטחון שפונים אליי כשאני עומד בתחנה מרכזית. אני מדבר על שוטרים שמדי פעם עוצרים רכבים שנכנסים לעיר ובודקים את האנשים בפנים מטעמי ביטחון(באופן מוצהר כמובן). אם בתחומי ישראל מותר, אז למה ביש"ע אסור?

כל יום שאתה מגיע לשכונה שלך

מבקשים ממך תעודה? אתה באמת מסכן. אולי תעבור לשכונה שלי. רק פעם אחת ביקשו תעודה, שנשרפה לי הפנס ונתנו לי דו"ח על זה.

TheOrion

New member
לא כל יום...

ולא כל דקה... אבל מבקשים, ומספיק. פעמיים ביום אני מציג תעודת זהות, בתחנת רכבת. בנוסף לכך, לפחות פעם בשבוע אני מציג בתחנה מרכזית. בנוסף לכך, מדי פעם אני מציב תעודת זהות על הכביש. מספיק לך? כרגע, גוש-קטיף הוא אזור "חם", ויצאה הוראה גורפת בעקבות הברחת המחבל לפיגוע בנתניה על ידי יהודי, שיש לבדוק גם מכוניות ישראליות במחסומים, ויש לבדוק גם אזרחים ישראלים במחסומים מתוך חשש להברחות נוספות.

אולי אתה בן אדם חשוד. לפי מה שאתה

כותב כאן אני גם הייתי מבקש ממך תעודה. למה ממני לא מבקשים ברכבת? ולא בתחנה מרכזית? ולא במחסומי צה"ל? ולא במחסומי משטרה?

TheOrion

New member
יש כמובן חלופה מאוד טובה...

לפתוח את התיק ושיחטטו לך בו. לי, כאחד שיש לו תיק מלא כל הזמן, יש העדפה ברורה להציג תעודת זהות. וד"א, כווווווווווווולם מציגים תעודת זהות או שבודקים להם ביסודיות את התיק. תחנות רכבת חדרה, ת"א השלום ות"א האוניברסיטה. אתה מוזמן לראות זאת בעצמך.

למעלה