שאלה למתנדבים...

i l a n n a

New member
שאלה למתנדבים...

יש מישהוא שיודע האם יש הגבלות למתנדבים בקשר לשעות עבודה (יום עבודה הוא מ7 וחצי עד 5 או מ8 עד 5 וחצי...) אבל מה בקשר לשעות עבודה הגולשות לתוך הלילה? גם אני לא יודעת הכל... מצפה להענות...

השאלה מה את רוצה שתשובה תהיה?

בתעודת המתנדב שלך (אם זכרוני והסנליות אינם מטעים אותי
) כתוב משהו על פטור מתורנויות ושמירות ומן הסתם אם תגשי לרופא הוא יאשר לך שעות מופחתות כמו גם לינת בית וכדומה. אם את מעונינת להשאר (כדי להכיר עוד מילאימניקים שווים....סתם צוחקת
) אני לא מניחה שמישהו יגיד לך שאסור.

smadica

New member
לאילנה

אין שום בעיה לבטל לינת בית... היו אמורים לשאול אותך כשהתגייסת אבל אם זה לא קרה פשוט תפני למש"קית ת"ש שלך והיא תטפל בזה. לי היתה לינת בית אבל בטייסת ביקשו ממני שיהיה סעיף בתיק שלי שאני יכולה לישון לילה אחד בבסיס. הם ביקשו ממני כי לפעמים התפקיד שלי דרש שעות עבודה מאוחרות (הייתי מש"קית ניווט בטייסת) ושזה יהיה חוקי שאני אשאר שם. תכל'ס אני לא יודעת מי שם לב לזה אבל הייתי ישנה בבסיס לפעמים גם לפני שהוסיפו לי את הסעיף הזה. מה התפקיד שלך? איפה את משרתת?

i l a n n a

New member
הבעיה היא...

אין לי שום בעיה להיות בבסיס. בתעודת מתנדב שלי מדובר על שהייה בבסיס בו רופא כל שעות העבודה. הרופא נמצא עד 8 בערב. אין לי אינטרס לבלות שם לילות אבל לפעמים אנחנו נשארים כדי לעבוד עד מאוחר ואף אחד לא מודיע לי ואח"כ הם עוד מעזים להתעצבן עלי שלא הכנתי את עצמי... (אנסולין ארוך פעולה.... ואוכל....) לשעות מאוחרות... אני רוצה רק להודיע להם שאני לא כ"כ חייבת להם ואם כבר הם אלו שצריכים להעריך אותי... למרות שאני חולה על התפקיד.... אני משקי"ת קישור וגיוס- עובדת עם חיילי המילואים.... המטרה שלי בכל השאלות האלה היא רק להזכיר להם שיש לי מגבלות (אין לי שום אינטרס באמת לממש אותן....) כדי שלא יטחנו אותי עד 10 בלילה ואת שאר הבנות (שגרות רחוק ומשחררים פעמיים בשבוע ב3 בצהריים) ישחררו כאמור ב3.... קצת לא פיר...

אם כך אין בעיה

תנסי לומר להם כי מתוקף התנדבותך ומתיקותך את לא יכולה להשאר בבסיס ללא התרעה מוקדמת או כאשר אין רופא בבסיס או שניהם יחד. ואם זה לא עוזר תפני לרופא הבסיס ואם לא הישתנו דברים ב-10 שנים האחרונות (איך הזמן רץ
)הוא ישר יאשר לך את זה ויכתוב זאת כחול על גבי לבן.

assael10

New member
מתנדב זקן כבר...

גם אני הייתי בטייסת F15 בזמנו כמש"ק ניווט, גם ממני ביקשו שאשאר לעשות לילות ומבצעים של כמה ימים שלפעמים נשארים ערים 24 שעות כי מדמים מצב מלחמה או יש לשרטט מפות ניווט והפצצה ואי אפשר לדחות, הם הבינו את נושא הסוכרת ואני הבנתי אותם ולפיכך דווקא אני התאמתי את עצמי, את החדר אוכל לטייסים פתחו לחוגר כמוני לאוכל חופשי ואני מצידי התאמתי את עצמי כמו כל חייל רגיל, מעטים המקרים למעט תרגילים שנשארתי לילות. אגב, אני חולה סוכרת נעורים מגיל 13 או יותר נכון מה 18/6/89 מעין תאריך היסטורי שאני לא חושב שאני יכול לשכוח, מעין תאריך של יום הולדת נוסף שבו אני מסכים להתפרע ולעשות מה שבא לי ולאכול מה שבא לי, גם אם יהיו תוצאות אחר כך...לא חכם ? נכון, אבל פעם בשנה להתפרק ? למה לא ? ומה בעצם אני רוצה להציע, אני מנהל את פורום אוסטרליה ניו זילנד של למטייל ברשת (רשת חנויות למטייל של ציוד לתרמילאים) ואחרי שנים רבות של טיולים בעולם של חצי שנה וחמש פעמים גיחות למזרח לתאילנד לאוס הונג קונג, כמו גם מזרח ומערב אירופה וארצות הברית וקנדה...כן הספקתי הרבה. אם למישהו יש שאלה על טיולים כסוכרתי, טרקים קשים במיוחד (הכי ארוך שעשיתי היה בהרים בניו זילנד של 35 קילומטר בשלושה ימי הליכה בין בקתות) או בכלל איך להסתדר בתור תרמילאי, אני פה והמייל שלי פתוח. שנהיה בריאים ? טוב נו....

למעלה