מתנדב זקן כבר...
גם אני הייתי בטייסת F15 בזמנו כמש"ק ניווט, גם ממני ביקשו שאשאר לעשות לילות ומבצעים של כמה ימים שלפעמים נשארים ערים 24 שעות כי מדמים מצב מלחמה או יש לשרטט מפות ניווט והפצצה ואי אפשר לדחות, הם הבינו את נושא הסוכרת ואני הבנתי אותם ולפיכך דווקא אני התאמתי את עצמי, את החדר אוכל לטייסים פתחו לחוגר כמוני לאוכל חופשי ואני מצידי התאמתי את עצמי כמו כל חייל רגיל, מעטים המקרים למעט תרגילים שנשארתי לילות. אגב, אני חולה סוכרת נעורים מגיל 13 או יותר נכון מה 18/6/89 מעין תאריך היסטורי שאני לא חושב שאני יכול לשכוח, מעין תאריך של יום הולדת נוסף שבו אני מסכים להתפרע ולעשות מה שבא לי ולאכול מה שבא לי, גם אם יהיו תוצאות אחר כך...לא חכם ? נכון, אבל פעם בשנה להתפרק ? למה לא ? ומה בעצם אני רוצה להציע, אני מנהל את פורום אוסטרליה ניו זילנד של למטייל ברשת (רשת חנויות למטייל של ציוד לתרמילאים) ואחרי שנים רבות של טיולים בעולם של חצי שנה וחמש פעמים גיחות למזרח לתאילנד לאוס הונג קונג, כמו גם מזרח ומערב אירופה וארצות הברית וקנדה...כן הספקתי הרבה. אם למישהו יש שאלה על טיולים כסוכרתי, טרקים קשים במיוחד (הכי ארוך שעשיתי היה בהרים בניו זילנד של 35 קילומטר בשלושה ימי הליכה בין בקתות) או בכלל איך להסתדר בתור תרמילאי, אני פה והמייל שלי פתוח. שנהיה בריאים ? טוב נו....