שאלה למתמחים.....

שאלה למתמחים.....

אני אוהב אותם ומכיר מילדות אומנם לא בהיטריה של יודע כל פיפס אבל.... יש לי את ultra playing the angel ואני מכיר עוד רבות מהשירים שלהם מין הסתם אני בן 27 ויצא לי לשמוע אותם בילדותי צעירותי ונעורי שאלתי איזה מכל האלבומים הכי מומלץ או עם יש להם משהו כפול או כאלה הוספים שקטים אשמח לתגובות וכמובן ללכת לשמוע ולקנות.... שבוע טוב

זהר25

New member
זה נורא תלוי........

למה אתה מיתחבר אצל דפש מוד זה מיתחלק לשניים שנות ה80 הקלילות ושנות ה90 הקודרות אני מיתחברת ואוהבת את החלק השני אם אהבת את אולטרה אז לדעתי הכי טוב שלהם ומופתי זה violator והשני זה songs of faith and devotion,אם אהבת את אולטרה זה הכיוון שלך אם לא אהבת את אולטרה אז שנות ה80 המוקדמות זה יותר בישבלך .

אז אהבתי את אולטרה ....

ואני לא פוסל גם את שנות ה 80 אבל אלה המומלצים שלך.... למי יש עוד מומלצים....

זהר25

New member

זהר25

New member
ואוו זה היה מהיר......

אני שמחה שאהבת- music for the masses וblack celebration -גם שני אלבומים מעולים שונים בסיגנון מ-3 הקודמים לחלוטין אבל שווים בהחלט.

הגר26

New member
מצדיקה את זהר!

violator ו-songs of faith and devotion פשוט מדהימים, אבל אני מוסיפה, לטעמי, גם את black celebration. הוא ממש יפה! אם כפולים ואוספים מעניינים אותך, אז יש כמובן את האוסף הכפול 86-98 שהוא אחלה ומאוד ממצה, ויש גם את 101 שזו הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה ביופיה ולדעתי בלי שום קשר חובה לקנות אותה. תהנה!

rastamana

New member
יש לי 4 תקליטי ויניל שלהם- לפטיפון

הראשון- נדיר וכפול תוצרת חוץ (לונדון 1985)ונקרא limited special edition-twin set והוא שלך תמורת 90 ש"ח השני- some great reward יהיה שלך תמורת 20 ש"ח השלישי- אוסף 81-85 קשה להשגה יהיה שלך תמורת 45 ש"ח הרביעי black celebration -שלך תמורת 25 ש"ח אם אתה רציני, בבקשה

למעלה