ברוכה הבאה לוהי!שאלה למתחילים
האם מישהי עברה תרומת ביציות אצל פרופ' לברן? והאם יש צורך לחתום על חוזה הנוגע לכל מה שהובטח בפגישת הייעוץ?
תודהברוכה הבאה לוהי!
יש הרבה נציגות בפורום למסלול של אסותא. פרופ לב רן הוא אחד הרופאים של מסלול זה שנוסע עם מטופלות לקייב. וכן יש צורך לחתום על חוזה. זה מקובל בכל המסלולים. שיהיה לך בהצלחה! ונשמח אם תעדכני ותספרי ותשאלי עוד!
החברה עוד לא התעוררו..תודה
אז זהו שאני רואה שרוב הבנות עוברות את המסלול של פדיוס או בני ציון. בכל אופן תודה.
אני עברתי אצל פרופ לברן,שאלה למתחילים
האם מישהי עברה תרומת ביציות אצל פרופ' לברן? והאם יש צורך לחתום על חוזה הנוגע לכל מה שהובטח בפגישת הייעוץ?
ברוכה הבאהשאלה למתחילים
מטופלת של לב-רןברוכה הבאה![]()
כפי שאמרו ישפה נציגות מכובדת למסלול אסוטא ולב-רן הוא אחד הרופאים שמטפלים שם. לגבי חוזה, אז כך, אתם עומדים להוציא קרוב ל- 20,000 ש"ח על הטיפול הזה. רצוי שהוא יגובה בחוזה. ברוכה הבאהוהמון המון בהצלחה![]()
![]()
עוד שאלהמטופלת של לב-רן
אני טופלתי על ידי פרופסור לב-רן, יש לי תאומים בני חודשיים.. היו מסמכים שונים אך לא זכור לי שחתמתי על חוזה.. בהצלחה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.