שאלה למתחילים

מצב
הנושא נעול.

לוהי

New member
שאלה למתחילים

שאלה למתחילים
האם מישהי עברה תרומת ביציות אצל פרופ' לברן? והאם יש צורך לחתום על חוזה הנוגע לכל מה שהובטח בפגישת הייעוץ?

אדוינה

New member
ברוכה הבאה לוהי!

שאלה למתחילים
האם מישהי עברה תרומת ביציות אצל פרופ' לברן? והאם יש צורך לחתום על חוזה הנוגע לכל מה שהובטח בפגישת הייעוץ?
ברוכה הבאה לוהי!
יש הרבה נציגות בפורום למסלול של אסותא. פרופ לב רן הוא אחד הרופאים של מסלול זה שנוסע עם מטופלות לקייב. וכן יש צורך לחתום על חוזה. זה מקובל בכל המסלולים. שיהיה לך בהצלחה! ונשמח אם תעדכני ותספרי ותשאלי עוד!

לוהי

New member
תודה

ברוכה הבאה לוהי!
יש הרבה נציגות בפורום למסלול של אסותא. פרופ לב רן הוא אחד הרופאים של מסלול זה שנוסע עם מטופלות לקייב. וכן יש צורך לחתום על חוזה. זה מקובל בכל המסלולים. שיהיה לך בהצלחה! ונשמח אם תעדכני ותספרי ותשאלי עוד!
תודה
אז זהו שאני רואה שרוב הבנות עוברות את המסלול של פדיוס או בני ציון. בכל אופן תודה.

אדוינה

New member
החברה עוד לא התעוררו..../images/Emo199.gif

תודה
אז זהו שאני רואה שרוב הבנות עוברות את המסלול של פדיוס או בני ציון. בכל אופן תודה.
החברה עוד לא התעוררו..

יש נציגים בפורום גם למסלולים אחרים. יש בפורום המון סמויים שקוראים בלבד.לכן אי אפשר להסיק מהפורום על מספר המטופלים בכל מסלול. אני יודעת שבמסלול אסותא נוסעות כ 30 מטופלות בכל נסיעה ולפחות פעם בחודש. בהצלחה כבר אמרתי?

אני עברתי אצל פרופ לברן,

שאלה למתחילים
אני עברתי אצל פרופ לברן,
לא זכור לי אם חתמתי,אבל הוא אמין בעיניי ומאוד הוגן.בהצלחה.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שאלה למתחילים
ברוכה הבאה

כפי שאמרו ישפה נציגות מכובדת למסלול אסוטא ולב-רן הוא אחד הרופאים שמטפלים שם. לגבי חוזה, אז כך, אתם עומדים להוציא קרוב ל- 20,000 ש"ח על הטיפול הזה. רצוי שהוא יגובה בחוזה. ברוכה הבאה
והמון המון בהצלחה

מטופלת של לב-רן

ברוכה הבאה

כפי שאמרו ישפה נציגות מכובדת למסלול אסוטא ולב-רן הוא אחד הרופאים שמטפלים שם. לגבי חוזה, אז כך, אתם עומדים להוציא קרוב ל- 20,000 ש"ח על הטיפול הזה. רצוי שהוא יגובה בחוזה. ברוכה הבאה
והמון המון בהצלחה
מטופלת של לב-רן
אני טופלתי על ידי פרופסור לב-רן, יש לי תאומים בני חודשיים.. היו מסמכים שונים אך לא זכור לי שחתמתי על חוזה.. בהצלחה.

לוהי

New member
עוד שאלה

מטופלת של לב-רן
אני טופלתי על ידי פרופסור לב-רן, יש לי תאומים בני חודשיים.. היו מסמכים שונים אך לא זכור לי שחתמתי על חוזה.. בהצלחה.
עוד שאלה
האם נסעת לקייב? ואם כן האם לב רן ליווה אותך שם? יש לך טיפים לתת לי? תודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה