שאלה למרצ

נועםojhb

New member
שאלה למרצ

רציתי לשאול שאלה, אתם אומרים בואו ונחזיר את השטחים הכבושים, אני אומרת נו בסדר נחזיר, אך שאלתי מה לדעתכם יהיה אז לאחר שיריבנו יקבלו את כל דרישותיהם האם אתם מאמינים שהם אכן ישבו בנחלה בשקט ויעזבו אותנו לנפשנו לחיות חיים שקטים ומאושרים, הרי בכל הזדמנות שומעים אותם אומרים שבינתיים ימולאו דרישותיהם אלה ואח"כ הם ימשיכו הלאה, הם הרי שונאים אותם בדם ובעוד אנו מחנכחים את ילדינו לסובלנות, לאהבה ולשלום הם מחדירים לפעוטות הזכים שנאה רבה כלפי העם שאמור להיות שכנם "הטוב" בעתיד. אבקש שמישהו יענה לי האם אתם אכן מאמינים שזו לא רק ההתחלה, כמו שרבין האמין להם בהסכם אוסלו ומסר לידיהם כלי נשק. אבקש תשובה כנה.

קיז

New member
השאלה היא מתי להחזיר

אני לא חושב שיש הרבה שחושבים על נסיגה מהשטחים ללא כול הסכם. מה שאומרים פה בסה"כ, זה שמגיע לפלשתינאים מדינה, על פי הזכות להגדרה עצמית שיש לכול עם בעולם. אם נצא מהשטחים לאחר הסכם כזה, תריך לדאוג שבמסגרת ההסכם יהיה סעיף שבו יהיה רשום: "ובזאת נגמרו כול התביעות של העם הפלשתיני מהעם היהודי." אם יחתמו על סעיף כזה, אז לא יוכלו לבוא אלינו טענות, כמו אחרי קמפ דיוויד. אם בכול זאת תהיה מלחמה אחרי כזה הסכם, לפחות אנחנו וכול העולם ידע מי פה התוקפן. אולי זה לא אומר לך הרבה, אבל אני הייתי רוצה לדעת שעשינו את הכול כדי לעשות שלום, ומלחמה אם תהיה היא מלחמת אין ברירה.

Fonia

New member
כמה תיקונים

"הם שונאים אותנו בדם" - יש משהו במרכיבי הגנום הערבי ששונא יהודים? זה סתם בא להם? "אנו מחנכים את ילדינו לסובלנות" - המממ... כמה פעמים שמעת לאחרונה "מוות לערבים" מפיהם של בני הנוער? אני לפחות שומע את זה יותר ויותר... אני לא רואה איפה פה החינוך לאהבת הזולת...

למעלה