שאלה למרחפים...

sleeper22

New member
שאלה למרחפים...

אני קורא כרגע על כל העסק הזה של רחיפה ויש לי כמה שאלות יש לכם מצנח רזבה בנוסף למצנח רחיפה? מה זה המושב הזה שמחובר לגב שלכם ? זה סתם ריפוד? כמה יוצא לכם לרחף? כל יום
? פעם בחודש? אתם מרחפים בעונות מסוימות בלבד? אתם מרחפים בחורף ?

כן ! יש מצנח רזרבי!

"הריפודים" זה הגנות לגבו של המרחף,ספוג עבה ודחוס +לוח עשוי קבלר, + הגנות צד +מצנח רזרבי +כיסים לשים דברים שרצוי שיבואו איתנו לאויר, התרמיל של המצנח,מים לשתות בזמן הטיסה,וכו, בדרך כלל יוצא לרחף פעם בשבוע(אתה יודע אנשים עובדים) בקיץ יותר, בחורף פחות, תלוי במזג האויר. שיהיה לך יום מלא אהבה ושימחה !

ArieJ

New member
התמכות קלה או יתרה

מספר ימי הפעילות נובע ביחס ישר למידת ההתמכרות של המרחף. יש מכורים קלים הטסים טיסה בשבוע לרוב בסופה. מכורים קצת יותר כבדים גונבים גם יום באמצע שבוע. ויש כאלה שמכורים לגמרי אז סדר היום/השבוע תלוי לחלוטין במזג אויר וכל השאר מתגמד ושולי. כמובן שלכל רמת התמכרות יש את המחיר שלה, לטוב ולרע. יש חברה שטסים גם בחו"ל, וכאלה שמשלבים פעילויות אתגריות נוספות. אם טסים בחורף? אם החורף כמו החורף האחרון-טוב לכנרת , לרוב זה פחות טוב לנו! יש חורפים שהכנרת ממשיכה להתייבש ואז אנחנו חוגגים כמעט כמו בקיץ. תתחיל, ותרגיש חופשי להתמכר! אריה

sleeper22

New member
זה לא מתחיל לשעמם באיזה שהוא שלב?

כל הריחוף הזה נראה סבבה וכיף בטירוף אבל אחרי נגיד שריחפתם שנה זה לא מתחיל לשעמם? יש בזה גיוון ? אתם פשוט כל פעם נוסעים למקומות אחרים לראות נופים אחרים ? מה הגיוון פה?

גם אחרי חמש שנים

כל טיסה מרגשת אותי כמו הטיסה הראשונה אחרי כל טיסה אני כבר מחכה לטיסה הבאה צריך פשוט לאהוב את זה

ArieJ

New member
משעמם? לא, לא אצלנו!

זה לעולם לא משעמם, כי תמיד יש הבדל בתנאי מזג האויר, אין כמעט טיסה שדומה לרעותה. כמובן שיש הבדל עצום בין אתרי רחיפה, לא רק בנוף, גם בתנאים הטרמליים המשפעים על טכניקת הטיסה. לדוגמה אתר גובה לעומת אתר רכס וכו'. ותמיד יש את הרצון להגיע למקומות שלא היית קודם, גבוה יותר רחוק יותר, הרבה יותר... יש טענה כזו שהגבול הוא השמיים, הלא כך? אריה

harlev

New member
../images/Emo23.gifלגבי שעמום.

יש הרבה בנושא הרחיפה, אבל שיעמום?! אף פעם לא שמעתי מישהו שדיבר על שיעמום. מפחיד, מרתק, ממכר, ממכר כבר אמרתי! זאת חוויה שלא תעזוב אותך אחרי שתתחיל. אגב להתחיל כבר התחלת. לטוס בוא ללמוד אצלנו. ארנון הר לב עגור מצנחי רחיפה 03-5067467 058-791079 agur.ccc.co.il

למעלה