כמה שטויות אדם יכול לדחוף בפיסא אחת
ועדת חקירה קבעה את חלקם של שרון ואיתן ואותה הועדה (ועדת קהן) - -מבחינתי: הענשת אדם על פשכ שביצע - או שביצע לכוארה צריכה להיות בהיחס ישיר לפשע שבוצע או בוצע לכאורה וצריך גם, גם באותה המידה, לתקן את שנעשה בזיז או במזיד לכאורה. כשהטבח בסברה ושתילה קרה - אני הייתי בן חמש או שש ואני קראתי עליו רק בספרי הלימוד ושמעתי את שקרה באמצעי התקשורת, אין לי היכולת לדעת את העובדות, היות ולא קראתי את דו"ח ועדת קהן. כל שאני יודע זה את העובדות האובייקטיביות ואת המלצות הועדה שלא להפקיד בידי אריראל שרון ו\או רפאל איתן את תיק הבטחון באף ממשלה. ואם הדבר מועיל (ולתפיסתי הדבר אכן מועיל) לבטחון המדינה - דיינו. לגבי החלק השני של הפיסא, הנוגע בעובדה השיקרית שמרצ היא מפלגה אנטי דתית, אני רוצה לתקן אותך ואף אם הייתי יכול (יודע מי את\ה) הייתי גורר אותך עד לבית משפט על הוצאת לשון הרע = פגיעה בזכותי לכבוד: הקו המנחה את מרצ הוא הציווי האלוקי "ואהבת את רעך כמוך" חברי הכנסת של מרצ עזרו, לא פעם, לבתי כנסת שקיבלו צווי פינוי ונתבעו ע"י שכנים חילוניים. למרצ אין בעיה עם הדת היהודית או הקדוש ברוך-הוא. הבעיה המהותית היא עם שליחיו של השוכן במרומים - רבנים בגרוש, שקירבתם אל היהדות האמיתית והשורשית היא כקרבת מזרח למערב. שטיפת המוח הסידרתית של גורמים קיצוניים וסהרורים בימין המשיחי ואף אדם לא יקרא לי ולחבריי שקרנים או עוכרים כי את כל מה שכתוב במצע מרצ ניתן למצוא בספר הספרים.... בוש והיכלם לך