שאלה למפלגת מרצ

master simon

New member
שאלה למפלגת מרצ

האם אתם תומכים בהעמדת שרון לדין בבלגיה? אם זה היה תלוי בכם האם הייתם מסגירים אותו לבית הדין? האם אתם חושבים שמקומו של שרון הוא יחד מילושביץ?

nonick2k2

New member
שאלה לאנשי הימין שונאי מר"צ

איך אתם מוציאים שאלות כך שהמילה "מפגרות" היא מחמאה גדולה בשבילם? אני לא מבין, חכמי הימין תאירו את עיניי!

master simon

New member
מה קשור ימין?

איזה שמאלני לא מופתח רק בגלל אנשים בורים כמוך שמסיקים שטויות מכאלה דברים יש ירידה די חדה בתמיכה במפלגות השמאלניות אתה בכלל קראת את השאלה?

בןלוי

New member
זו הרי שאלה רטורית.

ברור מאליו שאילו הייתה נותן למפלגת מרצ את הכח להעמיד לדין את שרון הם היו עושים זאת בשמחה. למה אתה חושב שהם הקימו את בצלם? להערכתי, הם הקימו את אירגון בצלם ע"מ לתעד כל דבר שהחיילים עושים לערבים, ואם יש מקום ומספיק עובדות זו תהיה עילה בשביל מרצ לפנות לבית הדין הבין לאומי,אחי תתחיל להבין שמרצ זו מפלגה אנטי יהודית. מפלגה נטולת ערכים שלא מאמינה ביהדות, מפלגה שהיושב בראשה קורא ליהודים חובשי כיפה עובדי אלילים.

smile2life

New member
כמה שטויות אדם יכול לדחוף בפיסא אחת

ועדת חקירה קבעה את חלקם של שרון ואיתן ואותה הועדה (ועדת קהן) - -מבחינתי: הענשת אדם על פשכ שביצע - או שביצע לכוארה צריכה להיות בהיחס ישיר לפשע שבוצע או בוצע לכאורה וצריך גם, גם באותה המידה, לתקן את שנעשה בזיז או במזיד לכאורה. כשהטבח בסברה ושתילה קרה - אני הייתי בן חמש או שש ואני קראתי עליו רק בספרי הלימוד ושמעתי את שקרה באמצעי התקשורת, אין לי היכולת לדעת את העובדות, היות ולא קראתי את דו"ח ועדת קהן. כל שאני יודע זה את העובדות האובייקטיביות ואת המלצות הועדה שלא להפקיד בידי אריראל שרון ו\או רפאל איתן את תיק הבטחון באף ממשלה. ואם הדבר מועיל (ולתפיסתי הדבר אכן מועיל) לבטחון המדינה - דיינו. לגבי החלק השני של הפיסא, הנוגע בעובדה השיקרית שמרצ היא מפלגה אנטי דתית, אני רוצה לתקן אותך ואף אם הייתי יכול (יודע מי את\ה) הייתי גורר אותך עד לבית משפט על הוצאת לשון הרע = פגיעה בזכותי לכבוד: הקו המנחה את מרצ הוא הציווי האלוקי "ואהבת את רעך כמוך" חברי הכנסת של מרצ עזרו, לא פעם, לבתי כנסת שקיבלו צווי פינוי ונתבעו ע"י שכנים חילוניים. למרצ אין בעיה עם הדת היהודית או הקדוש ברוך-הוא. הבעיה המהותית היא עם שליחיו של השוכן במרומים - רבנים בגרוש, שקירבתם אל היהדות האמיתית והשורשית היא כקרבת מזרח למערב. שטיפת המוח הסידרתית של גורמים קיצוניים וסהרורים בימין המשיחי ואף אדם לא יקרא לי ולחבריי שקרנים או עוכרים כי את כל מה שכתוב במצע מרצ ניתן למצוא בספר הספרים.... בוש והיכלם לך

iceviper

New member
הערכתך לא מעניינת.

וכדאי סוף סוף שתפנים את העובדה: יש דתיים שתומכים במרצ.

Deathatred

New member
כי נמאס להם לחיות בצל הפחד

מהכנופיות של ערפאת וארגוני הטרור שהורסים כל חלקה טובה שנשארה - תשתית, חופש וכלכלה. האינטרס שלהם הוא שליברמן ינחית מכת מוות על הטרור ואז אולי סוף סוף יהיה כאן קצת שקט והם יוכלו להתפרנס בכבוד ולחיות כמו שצריך. תחת זאת, השמאל ששומר על הרש"פ בצמר-גפן ומסתייג מכל תגובה צבאית קשה ותקיפה שתותיר אחרה נזק כבד אך מרתיע, למרות שאולי יש לו כוונות טובות, פועל דווקא לרעת הפלשתינים ולטובת ארגוני הטרור. לפעמים עדיף להקיז הרבה דם במכה אחת גדולה ותקיפה ואז להבריא ממלחמה ממארת במקום להיות "הומני" ולהקיז דם בכמויות קטנות אך לאורך תקופה ארוכה ומלאת סבל. בתור ערבים שמכירים את המנטליות המזרח תיכונית הרבה יותר טוב מהשמאל, הם מבינים שאת ארגוני הטרור אפשר לעצור רק בכוח ובהפגנת עוצמה וקיום יכולת הרתעה ונכונות להשתמש בה. משא ומתן לעולם לא שינה לחמאס ולג´יהאד ועבור הפת"ח הוא רק מהווה סוס-טרויאני להרדים את ישראל בשמירה. אז תזלזלו בערבים, הם יכולים ללמד אתכם דבר או שניים על אחד מתנהלים דברים במזרח התיכון. כפי שעמוס עוז אמר: "לימין יש אינסטיקסט בריא יותר לגבי חשיבות ההרתעה במזה"ת" (הארץ).

בר בי רב

New member
ברור שהם תומכים בראשון שהרי יומם

וליל הח"כים של ´מרצ´ "מזהירים" מפני העמדת חיילים בבית הדין בהאג ו-"מתריעים" על "פשעי מלחמה" של צה"ל - אז מובן שאם הם מתייחסים אל ה-"חוק הבינלאומי" כאל אסמכתא אזי מפני שלטו החוק גם שרון אינו עומד מעל החוק לדידם.

בנתיים לא.

על הטבח שנעשה בלבנון אין סיבה להעמיד אותו. קודם כל, כי לא צה"ל ביצע את הטבח אלא הפלנגות הנוצריות, ובנוסף, כי היתה ועדת כהן והמלצתה היתה לפטר אותו מתפקידו כשר הביטחון, וזה מספיק. אבל העיקר - בואו לא נהיה צבועים - רוצים להעמיד את שרון לדין על פשעי מלחמה? אז שיעמידו קודם כל את כל מנהיגי ערב שרוצחים בלי להניד עפעף אלפים מבני עמם שמתנגדים למשטר הרודנות. מה שכן, אם שרון יהיה ראש ממשלה לעוד כמה שנים, אין לי מושג מה הוא עלול לעשות בלהט הקרב והמלחמה, ואז באמת עלולה להיות סיבה להעמידו לדין על פשעי מלחמה.

rubikon

New member
כל אלה המנפנפים"בבית הדין"בהאג הם

ליצנים ומנסים להפחיד את חיילי צה´ל מלבצע את משימותיהם כראוי. "בית דין" הומוריסטי זה הוא פונקציה היתולית של צבועי אירופה ששיפוטם מוטה מראש לטובת הערבים והמוסלמים תמיד. ראו את משפטו של מילוסביץ ותומכיו-המוסלמים בבוסניה ובקוסובו ביצעו פשעי מלחמה לא פחות מהסרבים-ואף יותר-איפה מנהיגי המוסלמים בבית הדין הנ´ל-לא קיימים כלל. לחילי צה´ל אין מה לחשוש מ-"בתי הדין" ההומוריסטיים בהאג או בבריסל-בשני המקומות הצדקניים הנ´ל יודעים שאם תיפול ולו שערה אחת מראשו של חייל ישראלי-ימצא פה על בטוח איזה שר-הולנדי או בלגי בפני בית דין ישראלי.אנחנו לא סרבים. תפסיקו לבדח אותנו י-טיפשים-הבדיחות גרועות.

למעלה