שאלה למעוניינים...

שאלה למעוניינים...

אני לא יודע כמה זה אקטואלי לפורום הזה.. אבל רציתי לשאול את דעתכם בקשר לנער הזה שהלך לפגוש מישהי שהוא פגש באינטרנט.. כלומר - מישהו מפה עשה את זה פעם?? ואם כן, לא חששתם שאולי מי שתפגשו יהיה דרקולה שבעצם התבלבל בבן-אדם?? :)

Sprite

New member
אנחנו כבר דנו בנושא הזה...

אני לא פגשתי אף אחד מהאינטרנט... ואני יותר סומכת על האנשים מהפורום הזה מאשר אנשים בצאטים...

erlich

New member
קבלי ח``ח רונה

אני מרוצה ממך! כולם לקחת דוגמא מרונה!!!!! רק תשימו לב, שזה שיש פה מישהו שנשמע טוב לא אומר שהוא לא פסיכופת בן 50 שאוהב ילדים בני 17........ תודה, ארז.

!~!~sweet angel

New member
לקרח בפריזר

אני נפגשתי פעמיים עם שני בנים מהאינטרנט והאמת היא שמאוד פחדתי אבל הייתי סקרנית וניסיתי! והם באו אלי ליד הבית לא אני אליהם כך ש... אבל בכל מקרה אני לא ניראה לי ינסה את זה שוב כי הם היו נעליים בנוסף להכל:)

תתפלא לגלות, אבל פגשתי המון אנשים!

לפי הספירה שלי, נפגשתי עם מעל ל30 אנשים מהאינטרנט כן, כן, אני ממש ממש ממש לא צוחקת הבנאדם הראשון שנפגשתי איתו והוא מהאינטרנט היה נתי, האחרונה שפגשתי מהאינטרנט הייתה דנה, שהיא כיום בכיתה שלי... ומי שאני זוכרת שנפגשתי איתו (יש שמות שחוזרים על עצמם) מהאינטרנט: דניאל, אייל, איזי, דור, אייל, אריק, יואב, יואב, מיכאל, דן, שי, חגי, אלירן, לירון, עומר (קורט שלנו :) ), אייל (כבר השלישי!!), יעל, עמרי, שחר, מעיין, גיא, סירוטה (ככה אני קוראת לו :) ), זוהר, ליאור, איתי, זיו, בן, אודי, אסף, דנה (נוספת), מור, דרור, יוני, אלון, תומר (שהיה החבר הכי טוב שלי אונליין במשך 3 שנים לפני כן), נטע, יהלי, דאלי, ואני בטוחה שיש עוד המון המון המון המון המון אנשים שאני פשוט ל-א זוכרת :) וזהו מיכל

מה לא בסדר עם זה?

אף פעם לא קרה לי כלום ונפגשתי עם מלאן אנשים ועם הרבה מהם אני בקשר עד היום ואנחנו נפגשים פנים מול פנים קבוע וחלקם הם החברים הכי טובים שלי כמו זוהר, אלון, אייל (2 מהם), נטע, דנה (שתיהן) ועוד כל מיני!!

erlich

New member
היי אני סאלי, רותה להיפגש איתי בי-ם ואז ליסוע לבית שלי ברמאללה?

זה מה שלא בדר בסזר!!!!!!! וחוץ מזה חסר פסיכים אחרים?????? באמת תיזהרו מזה, הרבה סיפורים על הצלחות, אבל יש גם כישלונות. אולי זה כמו כל דבר בחיים, אבל בזה יש הרבה יותר סיכויים להיפגע... תזהרו, בבקשה, לא רוצה לקרוא עליכם בעיתון. תודה, ארז.

Funeral Drum

New member
הו.. שאלה יפה...

היה לי באייסיקיו אחד שהייתי רב איתו מלא על מוזיקה (יש לו תפיסה ממש מוזרה של העניין), ובסוף קבענו אצלו להשתכר (הוא גר ממש לא רחוק ממני). העניין היה אסון מוחלט! זה לא שלא הסתדרנו, ההיפך, היה באמת סבבה, רק הצטערנו שלא הצלחנו להקריץ עוד חברה. בסוף יצא ששניינו טחנו ביחד בקבוק קיגלביץ` ביחד. אני לא יודע מה המינון הזה עושה לכם, אבל למתחילים שכמותנו זה היה קטלני. שניינו היינו פשוט גמורים- עליו השתלט איזה צורך לפתור את הבעיות הפסיכולוגיות שלו באמצע הרחוב (ולא חסר לו, באמת) ואני פשוט הייתי אומלל וחסר אונים. והגיהינום האמיתי רק ציפה לנו- בדיוק על הסף של הכניסה לחוסר אונים מוחלט איתרה אותנו חבורת ערסים סאדיסטיים ונטפלה אלינו בצורה די איומה. התוצאה אצלי הייתה חבורה מכוערת בפנים (מסתבר שההכרה איבדה אותי לרגע מסויים) והרבה זכרונות של קיא וערסים באפילה. אצלו היו בעיות אחרות, אבל זה לא העסק המחורבן שלכם. shine קיצר מאז יש לי וודקהפוביה.

עשיתי עשיתי.

הוא סתם טיפש שהלך עם מישהי לכפר ערבי שהוא לבד. אם הוא היה חכם (והוא לא) הוא היה היום בחיים.

למעלה