שאלה למנוסים....

שאלה למנוסים....

אני בת 19 ויש לי חבר מנוסה בן 21... (אני בתולה) שאני עושה לו ביד הוא לא גומר מזה והדבר מאוד מתסכל אותי... (האקס שלי היה גומר מזה בקלות! וכל פעם...) שאלתי אותו לגביי זה , אם זה משהו בי , והוא אמר שזה לא קשור אליי ושאני עושה את זה מצויין....ושהוא פשוט לא גומר מזה.... כל פעם מחדש אני מוצאת את עצמי מיואשת ומתוסכלת...כי איך זה שהוא גומר עם עצמו ?!!? הוא אמר שזה שונה לגמרי....ואפילו כמה פעמים ביקשתי ממנו לכוון אותי והוא אמר שאני עושה טוב. היום הוא פתאום אמר שזה כיף והכל אבל זה לא מספיק גירוי בשביל לגמור... אז , שוב , איך לבד הוא כן גומר?!? כל פעם אחריי שאנחנו "גומרים" להתחרמן וזה אני נהיית במצב רוח לא טוב כזה כי אני חושבת על זה...ועל זה שזה מפריע לי... (אני אפעם לא גמרתי...לא איתו , לא לבד , לא עם האקס) זה אמור להפריע לי? או שאני מגזימה?? בקרוב (בערך עוד חודש) אני אשכב איתו אבל מפריע לי הפרנציפ שהוא לא גומר מזה והאקס תמיד היה גומר....

b a b y s

New member
אם את יודעת

שבמילא הולכת לשכב איתו עוד חודש אז מה מונע ממך לשכב איתו כבר עכשיו? ודבר שני, אל תתרגשי מזה שהוא לא גומר מזה שאת מביאה לו ביד והאקס שלך כן, בסופו של דבר כמו שאנחנו כנשים נהנות מדברים שונים וגומרות מדברים שונים כך לגבי בנים, כל אחד אוהב משהו אחר... ממש כמו גלידה, אני אוהבת שוקו ואת אוהבת וניל אבל בסופו של דבר גלידה זה גלידה.... ברור מספיק או שבילבלתי גם אותכם?!?

emh

Member
זה לא צריך להפריע לך...

חבל שתיעלבי משטות כזו. יכול להיות שהוא ניסה לכוון אותך איך לאונן לו, ובכל זאת לא קלעת לקצב שלו - אוננות זה דבר אישי וקשה להסביר איך לעשות בדיוק. יכול גם להיות שהאקס שלך התגרה מאוד מהמגע הנשי של היד שלך וזה עשה לו את זה ולכן הוא גמר, ולנוכחי לא מספיק רק המגע, וזה מסיבה אישית שלו ולא בגללך כלל. לדעתי את צריכה בכלל להינות מכך שהוא לא גומר מהאוננות, להמשיך בכך כחלק מהמשחק המקדים ולשמור את הגמירה שלו לאח"כ. (חוץ מהסקס יש גם אוראלי, אנאלי, בין הציצים ומה שבא לכם)

הוא...

אמר לי שאני עושה מצויין.... נראה לי שזה מן בעיה שלו....אבל , אם זה לא מספיק לו המגע , איך המגע של עצמו כן מספיק לו? שהוא עושה ביד? גם בין החזה עשינו...וגם הוא לא גומר...אפילו לא קרוב... פעם אחת שעשיתי לו הוא רעד קצת...גם הוא אומר שזה לא משנה לו שהוא לא גומר....וזה עוד יותר משגע אותי...הוא אומר שהוא לא חושב על זה בכלל שהוא איתי....

hfgh

New member
תראי

למה שהוא עושה ביד הוא גומר? כי זה שונה. שהוא עושה ביד הוא יודע בדיוק מתי לעשות לאט ומתי להגביר תקצב, מה בדיוק מגרה אותו באותה שנייה וכו'... שאת עושה ביד זה קצת שונה, גם אני אף פעם לא הצלחתי לגמור ממשהי שעשתה לי ביד, זה פשוט משתנה מאדם לאדם, יש כאלה שכן יכולים יש כאלה שלא. האקס גמר מזה? סבבה, כנראה שהוא אחד שגומר יותר בקלות, או שמגע יד יותר עושה לו את זה... זה לא מכליל על גברים. להפך אם כבר, אז זה מסמן שהבחור החדש שלך יחזיק יותר מעמד, שאני מקווה בשבילך שזה טוב לך... ואכן כמו שענו לך זה בדיוק כמו שבחורה אחת תגמור מגירוי עדין ואחרת תגמור מגירוי יותר מאסיבי על הדגדגן ואחרת בכלל תגמור מחדירה... אומנם אצל בנים זה פחות מורכב, אבל בכל זאת לא כולם גומרים מאותו מצב. אז בקיצור אל תלחצי מזה, אל תחשבי על זה יותר מדי, אם זה לא מפריע לו, זה בטח לא אמור להפריע לך.

maya7

New member
שאלה למנוסים.........

יש גרוי נוסף לגבר שלא נהוג לדבר עליו והוא הפרוסטטה. אם יודעים את מיקומה המדויק אז יחד עם הפעולה הידנית יש לעסות ו\או ללחוץ על הפרוסטטה או אז התענוג גובר והגבר גומר.

תנסי....../images/Emo178.gif

למצוץ לו.... ואם הוא לא גמר??????? לדעתי יש כמה אופציות : או שיש לו באמת בעיה או שאת לא מושכת אותו או שאת פשוט לא יודעת את העבודה אני מאחלת לך בהצלחה

למעלה