שאלה למנוסים

שאמאן20

New member
שאלה למנוסים

שלום לכם. רציתי לשאול האם בשביל בן אדם שרוצה לעלות על דרך הלוחם בעיקר בגלל צמא לידע וכח יש צורך להתחיל בנסיעה למקסיקו והתנסות בסמים גלוציוגניים? קראתי שלוש ספרים מהסדרה והפנמתי לעומק הרבה מהכתוב. אני רוצה לדעת לדעת איך מגלים את החלק הלא רציונאלי של התורה. איך הופכים למאג?

.m

New member
דרך הלוחם

ממש לא מחייבת אותך לנסוע למקסיקו, ועוד פחות מכך לקחת סמים (מכל סוג). הסמים הם בסה"כ דרך אחת (ישנן עוד הרבה) להגיע למצב תודעה מסוים. והמקומות שקסטנדה מדבר עליהם עם עורקי אנרגיה, אך ישנם כאלה בהמון מקומות, כולל פה בארצנו הקטנטונת. אם אתה כבר קורא את קסטנדה, המלצתי לך להתחיל מהספר השלישי "מסע לאיכטלאן", ולא מהספר הראשון ("משנתו של דון חואן"). ככל שתקרא יותר תגלה שהמקום של הסמים הולך ופוחת. כדי להתחיל לצעוד בדרך, או לעסוק במאגיה, עליך ללמוד, קודם כל, "להשתיק את המחשבות". איך עושים את זה? מדיטציה והרפיה! בהצלחה
mai

שאמאן20

New member
תודה

תודה על התגובה, אני בדיוק קורא את השלישי.(לפי הסדר) חוץ מאמצעים גלוציוגנים ומדיטציה האם יש עוד דרכים להגיע לידע ול"כח"? דון חואן אמר שיש אינספור דרכים.

.m

New member
בבקשה

ישנן אינספור דרכים... לא לגמרי הבנתי איזה "כח" אתה מחפש בדיוק?
mai

foxx

New member
בכל דבר

כל דבר שקיים הוא יכול לשמש כדרך להגיע אל מקום שונה, אל מקום של תפיסה שונה מהתפיסה הנוכחית

SLIDER212

New member
מוזיקה?

האם דבר כגון מוזיקה יכול לפי דעתך לא רק לשנות נקודת מבט וצורת תפיסה, אלא גם להביא לידע וכח כפי שהם מטוארים בספר?

foxx

New member
ברור

מוסיקה יכול להיות דבר הכי רוחני שיש. גם בשאמאניזם עתיק הם השתמשו במוסיקה ובאומנות, לא ככלי לקישוט אלא ככלי קישור לעולם האחר. מוסיקת טראנס קרוייה כך בגלל שהיא מביאה את המאזין למצב תודעה מסויים.

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

לא, אדם שרוצה לעלות על דרך הלוחם איננו צריך להתחיל בנסיעה למקסיקו ו/או בהתנסות בסמי הזיה. למעשה, אין כל קשר בין דרך הלוחמים לבין סמי הזיה. אם כבר, אז יש יותר קשר בין דרך הלוחמים לבין המבורגר (באופן יחסי, כמובן). התחלה טובה למי שמתעניין בדרך הלוחמים תהיה פשוט לקרוא את כל הספרים שכתב קרלוס קסטנדה. אני אומר "מתעניין בדרך הלוחמים" ולא "צועד בדרך הלוחמים", מפני שמקריאה של שלושה ספרים מהסדרה עדיין קשה להבין מהי בעצם דרך הלוחמים. כמובן, לא רק קרלוס קסטנדה כתב על דרך הלוחמים...

למעלה