שאלה למנוסים?

יוניפי

New member
שאלה למנוסים?

האם זה שאני מעוניין בסאדו קל(פחות מכות יותר השפלות)זה נובע מכיון שאני בתחילת דרכי?או שזה שני סוגי נטיות סאדו קל וסאדו קשה?

אייבורי

New member
גבולות

אין משמעות לקל\קשה כל אחד עושה כפי שמתאים לו במיוחד שאתה רק מתחיל...יש נטיה להסחפות והרחבת גבולות תעשה מה שטוב לך סתם סקרנות גרידא...באיזה צד אתה ?

יוניפי

New member
סטרייט..

אני נמשך לשירות הצד הנשי...אך לצערי בשל גיל הצעיר עולם הסאדו לא כ"כ פתוח כלפי...חבל!

יוני

לא יודעת בן כמה אתה אבל יש לי כמה דברים להגיד לך. ראשית, אל תתעצל. אני מבינה מהדברים שלך שאתה מגדיר את עצמך סאב (או עבד, נניח להגדרה המדוייקת כרגע). כאן אין פריבילגיות ואי אפשר לשבת על התחת ופתאום לדעת הכל. יש דברים שניתן ללמוד לבד (מקריאה, תפיה בסרטים, שיחות עם אנשים, שאילת שאלות בפורום וכו') ויש דברים שלא משנה מה תעשה, לא תדע עד שתנסה. אז כדאי שתתחיל לחפש מאמרים ולקרוא קצת. אם אין לך בעיה עם אנגלית, יש מיליונים של מקומות ללמוד ממש מהתחלה. הנה דוגמה למאמר שהמדהימה נריסה תרגמה. חשוב לדעת את כל זה. יש גם לא מעט חומר בעברית. צריך רק לחפש. אם מעניין אותך משהו ספציפי, אני בטוחה שחברי הפורום יעזרו לך. אחרי שתדע בערך, מה אתה רוצה, מה יגרום לך הנאה - עדיין נדרש איפוק (שמת לב כמה מדברים כאן על איפוק? שליטה עצמית היא חלק מאד מאד חשוב) - וכשאתה פחות או יותר מגובש על מה שאתה מחפש מתחילה המלאכה לחפש מלכה. אל תהיה פזיז. בחר לך מלכה שיש לה נסיון עם סאבים חדשים. שתדע לקחת אותך לאט, למצוא את הגבולות שלך ולאחר שתכירו זה את זה, להתחיל למתוח את הגבולות שלך. יש דברים בסיסיים שאתה צריך לדעת. ביחסי שליטה יש דבר שנקרא "מילת ביטחון" שבמידה שהסאב משתמש בה - הדום (או הדומית) מפסיקים מיד את הפעולה הזו. כל דבר שקורה בין זוג בדסמי, חייב להיות בהסכמה מלאה בקיצור, המון סבלנות, אורך רוח, ונכונות ללמוד.

nerissa

New member
אני אוהבת אותך. וזהו לך.

הנה אני מצהירה קבל עם ופורום. ואתה, ידידי הצעיר - תקשיב לפומלית. היא חכמה. אם תרצה, מוכנה להפנות אותך לאתרים בהם תוכל למצוא חומר בעברית. ויש לנו כאן את המכשפה ונדמה לי שגם פצצתית (?) שיוכלו לעזור. שאל. תקבל תשובות

יש לך מזל

שהאהבה הזו הדדית. |מיליון אייקונים של נשיקות ולבבות ובלונים ופרחים ושלי טורפת לך את הצורה.|

אייבורי

New member
מה איתי מה איתי מה איתייייייייייייי

נשיקות לשתיכן מתוקות במיוחד למתוקה ולגינגית (חולה על גינגיות...שווווווווו לא לגלות)

יוניפי

New member
דילמה...

האמת שאני קצת מפחד...אני אחד שדי נהנה מהיחסים הרגילים.סאדו אצלי הוא יותר בגדר פנטזיה.אני בעצם אומר לעצמי באיזה שהוא מקום "למה לי זה".בשהותי הקצרה פה אני מתחיל להרגיש שזה מתחיל להפך אצלי לדבר חיוני.כך שאם אני ממש התענין בזה.אקרא מאמרים וכו` אני לא אצא מזה.יותר נכון שאני בדילמה האם לחיות את חיי ביחסים רגילים או ביחסי סאדו.בוא נגיד שהשאלה היא יותר האם זה שאני נמשך לעניין.זה ירדוף אותי בעוד כמה שנים?או שאם אני לא אפתח את המודעות להעניין.זה ישאר אצלי בגדר פנטזיה שאפשר בלעדיה.כי אם זה יבוא לי באיזה שלב בחיים אז עדיף שכבר מעכשיו אחייה באורח חיים זה.אבל אם זה יכול להשאר כפנטזיה אשר אינה מחייבת קיומה.אז למה לשנות את חיי.אם אני די נהנה מזוגיות רגילה...גם אתם עברתם כאלו התלבטוית?

Z o d i a c

New member
יוני יקירי,

אני חושב שאתה קצת מסבך את עצמך בהתלבטויות על דברים רחוקים וחבל. נושא ה-BDSM מעניין אותך? נסה קצת, תטעם קצת, תראה אם בכלל יש משיכה בפועל ולא רק בפנטזיה. אין צורך למהר ואף אחד לא רודף אחריך. מבטיח לך שאחרי שמעט תתנסה הכל יהיה פשוט יותר.

אייבורי

New member
יוניפי

קצת צעיר, קצת בודק התלבטויות הן חלק מהחיים, תנסה ותראה זו הדרך לחופש תחשוב הפוך, נניח ולא תנסה, תמיד תשאר השאלה הפתוחה אולי זה מה שחסר לי, אולי זה חוסר השלמות שבי...אולי..אולי אולי תנסה, לך בדרך חדשה, לא טוב, תגיד ניסיתי ולא רוצה חוצזה שום דבר לא רודף אותך, אנחנו רק רודפים את עצמנו לדעת תסכל אחורנית, יש שם מרדף שלא שמנו לב ? תהנה מהדרך אייבורי

Z o d i a c

New member
יש קשר אבל אין קשר

כשאתה בתחילת הדרך אתה לא לגמרי מנוסה, הווה אומר גם לא לגמרי יודע בוודאות מה אתה אוהב באמת ואיך אתה אוהב את זה. הכל נמצא בפנטזיה ועד שהיא לא קרמה עור וגידים אתה לא באמת יכול לדעת. לא מעט עבדים שפגשתי והיו חסרי ניסיון הגיעו עם מזוודה ענקית של פנטזיות הגדולות עליהם בכמה וכמה מידות. אני אומר שתתחיל במה שיש לך כרגע בראש ולאט לאט תעצב ותלמד מה עושה לך את זה יותר ועל מה אתה מעדיף לוותר.

יש מליון סוגי נטיות, אתה איפה שהוא

באמצע:) נ.ב השפלה מילולית זה סוג מאוד משובח:) הרבה יותר מעינויים פיזיים.

יוניפי

New member
....

ואו המלכה מדברת אלי אני נרגש...המעלה של השפלה מילולית היא שמכל שיחה ארוטית זה נגמר בגמירה.(זה נוח ודי זול)

למעלה