שאלה למנוסים...

אדמסקי

New member
שאלה למנוסים...

אהלן פאקו רוני ולכל שאר החברים! רציתי לשאל באיזה סוג מכשירי קשר אתם משתמשים כשאתם יוצאים לטיולי שטח? אני רוצה לקנות ולא יודע מה כדי (הקוים הכללים: רצוי שיהיה פשוט וזול, לא מתוחכם) קוברה MT110-220 או מוטורולה SP50 GP150(משהו כזה...) אודה לכם מאוד על העזרה בתודה אדמסקי

pacoo

New member
../images/Emo56.gif ראיתי בדיוטי פרי זוג מכשירי

קשר של מוטורולה ב99$, טווח קליטה משהו בסביבות 2-3 ק"מ אם אני לא טועה. מכשירים קטנים וצבעוניים ופשוטים להפעלה.... מומלץ! בהצלחה שמעון

הגיל

New member
יש בלאגן לא קטן בנושא

קיימים סוגים שונים של מכשירים שמשמשים את הגיפאים, והבעיה העקרית היא שהם לא ממש מדברים בינהם כי הם עובדים בתדרים שונים. אני מניח שהמכשירים שאתה מדבר עליהם הם מסוג FRS, יתרונם במזעור שלהם והחסרון העקרי הוא בטווח. הבעייה העקרית במכשירים הללו היא שיש שני סטים של תדרים שונים - אמריקאי ואירופי, כך שמי שקונה מכשיר בארץ מחזיק בתדרים האירופים ומי שקנה בארה"ב מחזיק בתדרים האמריקאים והם לא מדברים בינהם. מכיוון שהטווח של המכשירים מוגבל, השימוש העקרי בהם הוא בתוך השיירה, כך שהשאלה צריכה להיות עם מי אתה נוסע ומה יש לו. צרפתי לינק למידע על סוגי המכשירים השונים שנמצאים בשימוש, החל ממכשירים של מוניות ועד מכשירי FRS. גיל לי יש זוג מכשירי FRS של קוברה שקניתי בארץ, הם נוחים לשימוש ומאוד שימושיים בתנועה בשיירה, את המכשיר השני אני נותן למי שנוסע בקצה השני של השיירה, או למי שמכוון אותי בנקודות בעייתיות. שוב הטווח שלהם לא מדהים, במיוחד כאשר מדברים מתוך הרכב.

-רוני-

New member
שיחת ועידה בפלא פון לאורך כל הטיול

זאת אפשרות ראשונה, לגבי מכשירי קשר אז יש לנו זוג מוטורולה מארה"ב ואדון יעקוב הבתיח להביא עוד זוג או שניים

tzahiyoely

New member
מוטורולה בארה"ב

אם יש לך אפשרות אז זוג מכשירי מוטורולה קומפקטיים לטווח של עד שני מייל שבארץ עולים 99$, עולים בסביבות 50$. מניסיון המכשירים נוחים לשימוש ומחזיקים מעמד בסביבות 48 שעות של פעילות ממוצעת.

למעלה