שאלה למנויי YES היום יש לכם "שיקגו"?
ל לונושקה New member 18/9/04 #3 חחחחחח ניר... גם אבא אמר לי את זה היום.. אווווך,עכשיו אני רואה למה באסה שאין לנו יס.........
B barmiz New member 18/9/04 #4 יש.. אני מנוי ביס, ויש הערב שיקגו ושידורים חוזרים ב4 בלילה ומחר ב-2 בצהריים. ויש גם את המצע השווה (איזה כיף) 25 סרטי וידאו בוקס (הום סינמה? הוט טיים?) וזוג כרטיסים לשיקגו. כל אלה רק ב- 300 ש"ח, איזה שווה!! ורצה אצלנו כל הזמן הפרסומת של הבנות שרות.
יש.. אני מנוי ביס, ויש הערב שיקגו ושידורים חוזרים ב4 בלילה ומחר ב-2 בצהריים. ויש גם את המצע השווה (איזה כיף) 25 סרטי וידאו בוקס (הום סינמה? הוט טיים?) וזוג כרטיסים לשיקגו. כל אלה רק ב- 300 ש"ח, איזה שווה!! ורצה אצלנו כל הזמן הפרסומת של הבנות שרות.
ל לונושקה New member 18/9/04 #5 זה בסדר גם לי יש כל שבוע סרט חינם בהום סינמ,או איך שלא קוראים לזה פה... וגם אצלינו יש את הפרסומת לזה רק את הכרטיסים לשיקאגו אין חחח אבל זאת לא כזאת בעיה להשיג
זה בסדר גם לי יש כל שבוע סרט חינם בהום סינמ,או איך שלא קוראים לזה פה... וגם אצלינו יש את הפרסומת לזה רק את הכרטיסים לשיקאגו אין חחח אבל זאת לא כזאת בעיה להשיג
O o C r A z Y o New member 18/9/04 #6 גם לא בעייה להשיג את הסרט...לא נורא שאין לנו- מנויי הוט... וגם די נמאסס בשלב מסויים מסרט שחורשים עליו אלפי פעמים...
גם לא בעייה להשיג את הסרט...לא נורא שאין לנו- מנויי הוט... וגם די נמאסס בשלב מסויים מסרט שחורשים עליו אלפי פעמים...
N Nir5L New member 18/9/04 #7 טוב אז כנראה שהיום בערב אני אתנחל אצל מישהו שיש לו YES חחחחח ולא צריך שיהיה YES בשביל ללכת למחזמר, יש עוד דרכים. ואגב אני חולה על הפרסומת! כל כך עושה לי חשק לראות את המחזמר חחחח
טוב אז כנראה שהיום בערב אני אתנחל אצל מישהו שיש לו YES חחחחח ולא צריך שיהיה YES בשביל ללכת למחזמר, יש עוד דרכים. ואגב אני חולה על הפרסומת! כל כך עושה לי חשק לראות את המחזמר חחחח
B barmiz New member 18/9/04 #8 אוף מה אתם כאלה תוקפניים? ברור שיש עוד הנחות.. ממה שידוע לי: ישראכרט, מנווי בית לסין, מנויי האופרה, קרנות השוטרים, חבר, יס ומורים. זה מה שידוע לי..
אוף מה אתם כאלה תוקפניים? ברור שיש עוד הנחות.. ממה שידוע לי: ישראכרט, מנווי בית לסין, מנויי האופרה, קרנות השוטרים, חבר, יס ומורים. זה מה שידוע לי..
N Nir5L New member 19/9/04 #9 שאלה חשובה מחר מזמינים לי כרטיסים לא זוכר בדיוק לאיזה תאריך... אבל אני יודע שיש או בבית ליסין או המשכן לאומנויות הבמה. מה עדיף?
שאלה חשובה מחר מזמינים לי כרטיסים לא זוכר בדיוק לאיזה תאריך... אבל אני יודע שיש או בבית ליסין או המשכן לאומנויות הבמה. מה עדיף?
Y Yentl New member 19/9/04 #10 תלוי... המשכן נורא גדול ובית לסין בינוני- אז תשימו לב באיזה שורה אתם קונים כי אם זה במשכן וזה רחוק, לא תראו כל כך טוב.
תלוי... המשכן נורא גדול ובית לסין בינוני- אז תשימו לב באיזה שורה אתם קונים כי אם זה במשכן וזה רחוק, לא תראו כל כך טוב.