שאלה למנהלת

שאלה למנהלת

אם המפגש יהיה בעזריאלי הבנתי שלא מכניסים שם קבוצות של ילדים בגלל שעשו שם באלאגנים, רציתי לדעת אם זה נכון או מה יהיה.. תודה.

את מדברת על מפגשי ישראבלוג לדורותיהם

מה אנחנו אשמים בבלאגן שאנשים מאתר אחר עשה? חוצמזה, לפי מה שהבנתי מבת אל, המפגש מאורגן ורציני כזה
[הייתי מכניסה כאן בדיחה אבל אז בת אל היתה אומרת שאני משוגעת
זהו, הלך המומנטום]

שמעתי בחדשות לפני שבוע

אם הבנתי נכון,אז בעקבות מעשי ונדליזם שנעשו שם על ידי ילדים,לא מרשים לילדים להיכנס לשם יותר.

oOosapiroOo

New member
חח חוצפניםםם

מי שואל אותם בכלללל???חחחח אני לא עשיתי שמה כלוםם חחחח

נקווה שיהיה בסדר ושיתנו לכם להיכנס.

זה באמת לא הוגן להפלות ככה אוכלוסיה שלמה של ילדים ובני נוער.

oOosapiroOo

New member
חח מאבטח אחד

מנע מימני להיכנס עם פיצה לאיזשהוו מקוםם אמרתי לו בסדר ונכנסתי חחחחחחחחחחחח

oOosapiroOo

New member
חח מה הוא רצה שאני יעשהה???

שאני יזרוק בגללו את הפיצה?לא לא לא למה מה קרה חחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם היו שמים שם שומרים ולא נקבות במדים, כנראה שזה לא היה קורה
אבל הרוב כאן לא נחשב "ילד". מקסימום - כניסה בהצגת תעודת זהות
[או פשוט לשחד את השומר] אפשר לחשוב מה יש לילדים האלה להפסיד. כולה קניון [רק הרבה יותר מסריח והרבה יותר יקר] עם אפשרות לצאת לגג [ולנשום אויר מזוהם תוך כדי]. אה, אסור גם לשכוח את הנוף המדהים שרואים מהגג [אם זכור לי נכון רואים רק כבישים. נו באמת..]. לא מבינה למה כל ההתלהבות מעזריאלי, כולה קניון [אה, כי זה בתוך מגדל? וואי, איזו אטרקציה].

היית שם לא ממזמן

והיו ילדים - הרבה בחג פורים ופשוט לא הכניסו! אז לא יודעת אם גם יכניסו מפגרים הפסד שלהם! זה שאנשים אחרים ברברים לא אומר שאחרים כאלו:[ בכלאופן מקווה בכלל להגיע - כ"כ באלייייייייייייייי:(

אינמצב!!!!../images/Emo2.gif

לא יכולים לגרש אותנו משם אלא אם כן נעשה בלגאן ולמה שנעשה??? וחוצמיזה..אחותי הייתה לפני חודשיים בערך במפגש פורום טוקיו הוטל-הם היו בערך 300 בנות ווהן לא עשו כמעט בלגאן אבל גם שאמרו להן להתפנות הן בכלל לא שמו על השומרים.. כאילו מי שם על השומרים האלה?? זה מקום ציבורי ואנחנו לא ממש מתכוונים לעשות שם בלגאן..נכון??
אין סיבה שיגרשו אותנו וברור שמותר לילדים להיכנס לשם!!! ביום שישי יש שם מפגש מפורום אחר שאני הולכת אליו..וברור שיתנו לי להיכנס..ואם לא אני אכנס בכוח

למעלה