שאלה למנהלים... אתם לא חושבים שהגיע הזמן לסקר חדש? מעיין (אל תרביצו לי...רק שאלתי )
M maayan15 New member 1/10/02 #1 שאלה למנהלים... אתם לא חושבים שהגיע הזמן לסקר חדש? מעיין (אל תרביצו לי...רק שאלתי )
ר רוק תוצרת כחול לבן New member 1/10/02 #2 יש רעיונות../images/Emo35.gif תראי, אנחנו לא מכונת סקרים, אנחנו צריכים רעיונות... נשמח לקבל ממך רעיון או מכל אחד אחר שעולה לו לראש... בברכה, הנהלת הפורום
יש רעיונות../images/Emo35.gif תראי, אנחנו לא מכונת סקרים, אנחנו צריכים רעיונות... נשמח לקבל ממך רעיון או מכל אחד אחר שעולה לו לראש... בברכה, הנהלת הפורום
T Tyler Durden FC New member 2/10/02 #3 יכול להיות שכבר היה סקר כזה אבל זו רק הצעה: איזו להקה הכי מוצאת חן בעינכם משנות ה-70, 80. ולמה? אותי דווקא מעניין לדעת מה אנשים חושבים על השנים האלו של המוסיקה הישראלית (פתיחת דמוי הרוקנרול).... מה אתם חושבים?!
יכול להיות שכבר היה סקר כזה אבל זו רק הצעה: איזו להקה הכי מוצאת חן בעינכם משנות ה-70, 80. ולמה? אותי דווקא מעניין לדעת מה אנשים חושבים על השנים האלו של המוסיקה הישראלית (פתיחת דמוי הרוקנרול).... מה אתם חושבים?!
M michal optimit New member 2/10/02 #4 יש לי רעיון לסקר! "צריבת דיסקים, מה דעתך?" יי! מיכל. קן נווה נוי הנוער העובד והלומד
ע עטלף77 New member 3/10/02 #6 אחלה רעיון רק בואו תעזרו לי רגע לראות שאני זוכר את כל הלהקות שצריך לזכור תמוז כוורת, גזוז, דודה (?) תיסלם בנזין משינה נקמת הטרקטור יש עוד
אחלה רעיון רק בואו תעזרו לי רגע לראות שאני זוכר את כל הלהקות שצריך לזכור תמוז כוורת, גזוז, דודה (?) תיסלם בנזין משינה נקמת הטרקטור יש עוד
M maayan15 New member 3/10/02 #7 אני לא בטוחה אבל אולי... זקני צפת?....או שהם לא באיזור?.....לא יודעת...