שאלה למלומדים שפה

שאלה למלומדים שפה

אני מבינה שהפורום הזה הוא רב תחומי ופה עוסקים בתיקון שגיאות כתיב אז בשאלה כתיב נכון: אם אני רוצה לכתוב "קטנוני טרחני דידקטי" האם לכתוב דידקטי או שמא דידאקטי? כמו כן, הבנתי שגם במקורות הפורום הזה עוסק - מה הכוונה של פסוק י"ב בקוהלת והאם מישהו יכול למצוא עוד פסוקים דומים? שמעתי שהפורום הזה גם מקושר לאקדמיה ללשון עברית - אזי מה המילה העברית לטריאומווירט? והבנתי שגם בדיני ירושה אתם עוסקים - מישהויכול לשלוח נוסח של צוואה? אה, ואולי מישהו מכיר איזה פורום שבאמת עוסק בריקודי עם כי יש לי שאלה בנושא.

nilll

New member
ריקודי עם

יש גם נושאים שקשורים לריקודי עם פה .למה בחרת להתעלם מהם? תתייחסי ואז לא תצטרכי לחפש במקום אחר.

תן דוגמא אחת בבקשה?

ולא כזו שקשורה לגבי ההשתלמויות, ליוצרים-מחברים-מקפיצים, ריקודים ישנים מול חדשים, שכחתי איזה נושא שהתלהמו לגביו?

שכחת לכתוב

"ולא כזו שקשורה להרקדות, מרתונים, הודעות על קיומם או תיאורים שלהם".. שירלי, נתת פה לא רק דוגמא אחת, אלא מספר דוגמאות לנושאים שקשורים בדיוק לנושא לשמו אנחנו כאן.. זה שלא הכל מושלם בפורום הזה זה נכון, אבל זה לא אומר שהכל לא בסדר. מדברים פה גם על הנושאים הנכונים, הבעיה היא כשהופכים את הדיונים בנושאים הנכונים למגרש התנגחויות אישיות.

nilll

New member
למה לא השתלמויות למשל?

לא רק שלא התלהמו ,לא הגיבו וגם את לא. זה עוד איך שייך לרקודים ובעקר לרוקדים.אין לי שום בעיה אם מה שכן כתבת.ואשמח אם תתייחסי לשאר.{הודעות שלי בנושא מהימים האחרונים}

התפעה נעימה

הנה שרשור שלא הגיע אליו עדיין ידו וקולמוסו הטרחני של דני יש רק אחד, יקירנו ירבו כמותו בישראל

הסיבה שלא דיברתי בשרשור הזה

בגלל שאני לא אוהב להתייחס לאנשים שמוסיפים לעצמם עוד יישות בתפוז כדי להגן על יישות אחרת שלהם בפורום. נראה כמו משחק ילדותי וטיפשי. אופס, גם השרשור הזה הזדהם
"וכל איש ישראל המתחבאים בהר אפרים" (שמואל א יד, 22)

יישות מפוצלת

גם כאשר אתה לא אוהב להתייחס, אתה מתייחס... ובשום שלב לא דיברתי על זיהום, אז בבקשה אל תכניס מלים לפי. תודה

זיהום

ואני לא אמרתי שאתה אמרת "זיהום". אני אמרתי זיהום. לא אתה. עכשיו נתחיל דיון האם "זיהום" יותר טוב או פחות טוב מ"קולמוס טרחני"

למעלה