שאלה למכון הדסה...

shayr69

New member
שאלה למכון הדסה...

כבר ברה זמן אני לא יודע מה אני רוצה ללמוד חשבתי אולי ללמוד וטרינריה באיטליה אבל זה נראה לי לפעמים כמו חלום רחוק אז כל הזמן אני חושב מה ללמוד מה ללמוד כי בארץ נורא קשה להתקבל ללמודים האלה במכון וויצמן...בכל מקרה אני יגש לנקודה שלי. היה לי בלילה חלום....לא משנה איך הגעתי לזה אבל...יש מקצוע כזה קניין של חברה? מה צריך ללמוד? והאם זה מקצוע שיכול לבסס אותי בחיים?

קניין ווטרינר

eurx ebhbu,: קורס לאנשי רכש וקניינים. תעודת גמר 3 - 4 חודש לימודי ערב 12 שנ"ל ונסיון בתחום 03/7519699 זבוטינסקי 35 מגדל התאומים 2 67012 קדם הדרכות, מרכז ישראלי להדרכה, תל אביב מידע נוסף במוסד רכש וקניינות. תעודת גמר 3 - 4 חודש לימודי ערב 12 שנ"ל ונסיון בתחום 03/9626683 סחרוב 19 הקניון 75707 מכללה למינהל ראשון לציון, לימודים שונים כדי ללמוד וטרינריה יש ללמוד לתואר ראשון במדעי החיים או תחומים קרובים. לימודי וטרינריה מתקיימים באוניברסיטה העברית ברחובות, לא במכון ויצמן.

shayr69

New member
תודה...אז יש לי עוד שאלה קטנה

מיועד לאנשים שיש להם נסיון בתחום, ולא למי שמעוניין לרכוש מקצוע... מה הכוונה בנסיון בתחום?

הסבר

באיזה הקשר ראית את המשפט הזה? בד"כ הכוונה שזו השתלמות למי שכבר עוסקים בתחום ומעונינים בכלי נוספים, ולא לחסרי נסיון מעשי בתחום.

קרין 21

New member
על חלום לא מוותרים!../images/Emo107.gif

הי. לדעתי, אם החלום שלך הוא ללמוד וטרינריה אז לך על זה. זה חשוב שלא תפחד לרדוף אחרי החלום ולהגשימו. איטליה זה לא נורא, והבנתי שמהר מתרגלים לשפה... אבל*** תנסה אולי בבודפשט(הונגריה). הלימודים באנגלית, האוניברסיטה יותר נחשבת, ויש מלא מלא סטודנטים ישראליים, חיי חברה מדהימים ובקיצור מאוד מומלץ אם יש לך את היכולת הפיננסית(אם לא, תמיד אפשר להפוך את ההורים...). אבל לא מותרים כ"כ מהר על חלומות.

למעלה