שאלה למי ששם לב

elcool

New member
שאלה למי ששם לב

מתי היה הפעם הראשונה שבאמת השתמשו בתלת מימד אמיתי (לא כולל הסרט). הסידרה עצמה מיוצרת בעזרת תוכנה בשם maya שהיא תוכנת תלת מימד לכל דבר ואפשר לעשות איתה דברים הרבה יותר משוכללים מסאות' פארק (מבחינת אנימציה). שימו לב בפרק "קני מת" הכנסיה והבית חולים ממש מתלת מימד! השאלה שלי היא, מתי הם התחילו להשמש בתלת מימד?

RootDown

New member
אני לא מבין למה זה מעניין

ברצינות, איך זה שאתה תדע מתי השתמשו בפעם הראשונה בתוכנת אנימציה כדי לעשות בית בתלת מימד עושה אותך מעריץ יותר טוב של סאות פארק? ואם כבר מדברים על מידע לא נחוץ.. סמתם לב שבתחילתה של הסדרה לקני לא יצאו שרוכים מהכובע של המעיל ומאוחר יותר כן..? פשוט מרתק מהתחת!!!

שמע בכללית אני מסכים איתך

אבל מה כואב לך ליראות אנשים אחרים נהנים?? אותו זה מענין והוא רוצה לדבר על זה אז אתה לא חייב להגיב

elcool

New member
לא אמרתי שאני מעריץ יותר טוב

יש מעריצים שמתים על מרצ'נדייז, יש כאלו שפשוט נהנים לראות, יש כאלו שחייבים להשיג כל קטע נדיר, ואני מעריץ שמת על כל הפרטים הקטנים האלו שיש בכל פרק

wanna get high

New member
רק רציתי לומר שהתלת מימד...

הורס את סאות'פארק!!! הורג אותה מבפנים!!!

RootDown

New member
כן, זה ממש מעצבן

לא רק זה, גם הרעיונות של טרי ומאט כבר גוססים!! זה כבר לא כמו הפרקים הישנים..!

RootDown

New member
יו בנאדם, אם היו נותנים לי לעשות

100 פרקים של סאות פארק לא היה אכפת לי למות אחר כך..

בלה

אני לא זוכר בדיוק איזה פרק כי אין לי על המחשב הזה את כל הפרקים אבל עקרונית מאז שהם התחילו עם הפתיח החדש (תחילת העונה השישית) הם התחילו לעשות דברים בתלת מימד אני אפילו לא זוכר מה בדיוק אבל אני זוכר שאני ובנדוד שלי חיפשנו ומצאנו כמה דברים

למעלה