שאלה למי שניסה

עודד ס

New member
שאלה למי שניסה

ערב טוב מעניין אותי לדעת האם מישהוא יודע על טיפוליי מגע כמו שיאצו' בADHD ו ADD ?? אני אשמח לישמוע האם יש היתנסות חיובית או כל שהיא בנושא תודה עודד יש לציין שאני מטפל שיאצו' וחשבתי לבדוק היתמחות בנושא אבל קודם אני רוצה לישמוע ממי שבאמת מבין על ההיתנסות ומי שבאתמ ובין הוא אתם אז אשמח לתגובות שוב תודה עודד ס

b a r b a i m a

New member
הי עודד. לפני כשנה התחלנו טיפולי

שיאצו לבן שלי שהוא ADHD (היום בן 9). אין ספק שהיה לו נפלא!! הבן שלי כל כך אוהב שנוגעים בו, מלטפים, "מפרקים" אותו, עושים לו מסאג'ים - היה לו כיף!! אבל לומר לך שהיתה לזה השפעה לטווח ארוך ?! שהיה שינוי התנהגותי כלשהוא עקב השיאצו ?! לא יכולה לומר לך שכן. מצאתי לנכון להפסיק את הטיפולים לאחר כ- 12 או 14 טיפולים שכן לא ראיתי שזה עוזר לו. מה שכן - מאז כ- פעמיים בשבוע - אחרי מקלחת טובה - הוא נשכב על המיטה-אני לוקחת קרם גוף טוב ועושה לו מסא'ג לבד בבית (לא מקצועי-אבל הוא נהנה מאד). ואחרי המסא'ג ישר למיטה - לשנת לילה. הוא נרדם בשניה, כיף לו וכיף לנו בבית. תנסו ותראו

עודד ס

New member
תודה

ברבאאמא תודה על השיתוף הסיפור שלך הוא בהחלט מעפיין את מה שבנתי עד היום לגבי היעילות והיכולת לתת את המענה הנכון שוב תודה עודד

b a r b a i m a

New member
עודד עוד משהו... שוחחתי עם חברה

בעבודה וסיפרתי לה על השאלה שלך. (גם הבת שלה ADHD) והיא מספרת שלהן השיאצו עושה ניסים ונפלאות... אולי כדאי לך לנסות..להזיק זה לא יכול. ייתכן שלכל אחד יש תגובה שונה.

עודד ס

New member
זו דרכי

היי שוב אני מנסה כמטפל ליראות את הדרך להתאים טיפול בתוך התווח של השיאצו' או אומנויות המגע האחרות כדי לתת מענה אמיתי לכמה שיותר איפיונים של ADD/ADHA לאורך הזמן שאני מנסה לילמוד את העיניין אני מבין שעל כל אחד זה עובד אחרת לכן אני כמטפל ברפואה הוליסטית משאיר מאחור את האיבחון על התוית ומקשיב לאדם חשוב לי לשאול כמה שיותר את מי שאני רק יכול ולקבל את התמונה האמיתית ולא רק את התמונה של צד אחד אני לא מבין כשאומרים לי לא עובד - מה לא עובד וכשאומרים לי עושה ניסים ( שזה נהדר) מה מרגיש יותר טוב?? אולי זה הקשר בין המטפל למטופל אולי זה הטיפול עצמו אולי זה לא משנה רק חשוב שזה עוזר תהליך הלמידה עוד ארוך שוב תודה רבה עודד סולר

b a r b a i m a

New member
זה מה שקורה כשקוראים רק חלק

מהודעה!! לא קראתי את כל ההודעה הראשונה שלך ויצאתי מנקודת הנחה שאתה שואל בכדי לקלבל טיפול עבורך/הילד שלך. לא קראתי שאתה המטפל. ניגשתי לחברה(חדר לידי) ושאלתי אותה -מה זה אומר עושה ניסים ונפלאות והיא אמרה לי שהבת שלה אחרי טיפול-לא צריכה יומיים כדור ריטלין?!?! מעט הרמתי גבה אבל היא אומרת שהמורה גם אומרת שיש לילדה התנהגות שונה לגמרי ביומיים שאחרי הטיפול. אם כך שאלתי אותה-מדוע לא לעשות לילדה טיפול כל יומיים? והיא ענתה ליהילדה לא רוצה. קשה לי להתחבר עם זה אבל אם היא אומרת-מי אני שאשבור את המילה? כשהבן שלי עבר טיפולי שיאצו-באותו ערב הוא היה נינוח ורגוע אך למחרת בבוקר-כבר שב לסורו. אז מקווה שעזרתי לך ולו במעט. יום טוב.

עודד ס

New member
כן בהחלט

תודה רבה רבה אני לומד המון מתגובות כשלך וזה מאוד חשוב עודד סולר

דליה.ד

New member
הבן שלי משתגע אם נוגעים בו

ניסינו והפסקנו מייד. ניסינו גם קרניו סקראל - ללא תועלת!

רויהלה

New member
היי עודד

בתור מעריצה של טיפולים שיאצו וכל מה שבא מהמשפחה הוליסטית וגם בתור מטפלת רייקי, כמה שידוע לי ממטפלת שיאצו שלי ששיאצו דוקא לא טוב לילדים עם בעיות קשב וריכוז והיפראקטיביות, מה שמומלץ זה דיקור, רפלקסלוגיה "שלא מזמן התחלתי עם בני", , בכל מקרה הייתי ממליצה שתתיעץ עם עוד כמה מטפלים "שיאצו" לגבי הנושא. באהבה רויה

שויו

New member
אני שאלתי את השאלה הזאת את מטפלת

השיאצו שלי והיא היתה מאד כנה ואמרה ששיאצו זה ממש לא הטיפול שיכול לעזור במקרים הללו(עבור בני). אולי דיקור אולי פרחי באך אבל לא שיאצו. בהצלחה

עודד ס

New member
תודה לכולם

ערב טוב השאלה הראשונה שעולה לי בראש כשאני רואה את התשובות שלכם היא : אם השיאצו' והדיקור הסיני עובדים על אותה מערכת מרידיאנית והם בעצם אותה שיטה רק בכלי שונה אז למה דיקור כן ושיאצו לא ממש?? אולי ילדים לא אבל בוגרים יותר אולי הטיפול שהילדים קיבלו לא הייה "חד" מספיק אני יודע שכשאני מטפל בילדים זה טיפול שונה והרבה יותר מדוייק מטיפול בבוגרים זו שאלה שצרית ליבדוק אותה לכל מטפל מחברי המטפלים יש היתנסויות שונות ודאות שונות וזו הסיבה שפניתי לצד השני יש לציין שגם למורים שלי אין דאה אחת בנושא בכל אופן תודה לכולם אשמח להמשיך ולישמוע תגובות על העיניין עודד סולר

נסיכה ג

New member
אולי זה קשור למשך הזמן שבו לוחצים?

הרי בדיקור המחט נמצאת יותר זמן בנקודה והלחיצה בשיאצו היא מאוד קצרה באופן יחסי. אבל גם הדיקור לא עוזר להפרעת קשב. צריך להבין מהי הפרעת קשב ומאיזה מקור היא כדי להבין עד כמה השיטות הללו לא יעלות, הן אולי יעילות לרגיעה זמנית, לתחושת שקט ושלווה זמניים. להבדיל אלף אלפי הבדלות האם אתה חושב ששיאצו יכול לעזור לחולים בפרקינסון או מאניה דיפרסייה או אלצהיימר וכדומה????? הטרנד הזה כאילו כל אחד שלמד שנה שנתיים בצורה חובבנית למדי חושב שהוא מבין משהו ויכול לרפא ולהחליף רופאים מקומם אותי למדי!!!

zivadina

New member
חובבנות, מקצוענות ואמת בפרסום

שלום רב עודד ס. תודה לך שאתה שואל אותנו, כי, כפי שכתבה כאן נסיכה ג, יש הרבה מטפלים שטוענים ל"ריפוי ADHD" על ידי שיטות אלטרנטיביות שונות, שלא הוכיחו את עצמן. אני חושבת שאתה מוכיח לנו שכן יש אנשים הגונים, אשר מנסים לברר בשטח את מידת ההשפעה של שיטת הטיפול שלהם. לדעתי, כדאי שתברר במה השיאצו אכן עוזר, ואחרי שתיווכח בזה בעצמך, תוכל לפרסם את הטיפולים שלך עם הבטחות שאתה יכול לקיים. אני מקווה שהגישה ההגונה הזאת שלך היא צעד ראשון לכל המטפלים האלטרנטיביים, שינקטו ב"אמת בפרסום". מאחלת לך לימודי שיאצו מוצלחים ואחר כך הרבה מטופלים מרוצים.

למעלה