שאלה למי שמבינים...

• פותח הנושא duna
  • פורסם בתאריך

duna

New member
שאלה למי שמבינים...

האם למישהו ידוע :---יש לי צ'נגר של סוני,האם אני חיבת לקנות רדיו דיסק של סוני בלבד על מנת שישלוט לי על הצ'נגר, או שאני אוכל לקנות כול סוג של רדיו דיסק???

duna

New member
לא יודעת...

אולי אפילו רדיו טיפ, אין לי בעיה, רק שיוכל לשלוט לי על הצ'נגר?? אני יכולה של כול חברה??

RozwareZ

New member
את עושה טעות, תשכחי מהציינגר

אני לא ראיתי בן אדם אחד שהציינגרים האלה לא עושים להם בעיות אני קניתי ממזמן של קנווד לדעתי השתמשתי בו חודשיים היום הוא סתם יושב בודד... (מעניין באמת אם הוא עובד) זה מתקלקל מאוד מהר ועושה הרבה בעיות ממליץ לך במקום זה ללכת על רדיו דיסק MP3 הרבה יותר אפקטיבי ובדרך כלל כל רדיו דיסק עם אפשרות שליטה על ציינגר יוכל להפעיל ציינגר ולא רק של החברה

RacerX

New member
על מה בדיוק אתה מדבר

לי היה באוטו צ'יננג'ר של פיוניר, לאמא שלי יש באוטו צ'יינגג'ר של פיוניר, ולאמא של חבר שלי יש באותו צ'יינג'ר של קנווד. אז יש לך כבר 3 שלא עושים בעיות, ואני מכיר עוד הרבה. הצ'יינג'ר של קנווד ראוי בכלל לציון עקב ההתעללות המסיבית שהוא עובר כל פעם שיורדים לאילת לצלול והוא יושב שם עם הציוד. ולשאלה המקורית.. רק סוני ישלוט על סוני, וגם לא כל רדיו ישלוט על כל צ'יינג'ר. צריך לדעת מראש מה קונים.

RozwareZ

New member
מאוד מקווה בשבילך שזה ימשיך ככה...

לי אישית ולכל האנשים שאני מכיר פה בסביבה תמיד הציינגרים עושים בעיות. שלא נדבר שהישנים עושים בעיות בכלל ענקיות עם דיסקים צרובים

s e m e

New member
יש לי באוטו של אבא שלי ציינגר כבר 5

שנים של JVC והוא עובד אחלה.

Itch

New member
והנה עוד אחד

גם לי יש צ'יינג'ר 12 של פיוניר. לא עשה ולו בעיה קטנה.

lior218

New member
מצטרף למועדון המרוצים מהצ'יינג'ר

יש לנו פיוניר כבר קרוב ל 5 שנים בלי תקלות בכללל!!! (טפו טפו טפו) ("התקלה" היחידה שהייתה לי איתו קרתה לפני כחודש, כאשר הדלת שלו(שסוגרת על המחסנית) יצאה מהמסלול שלה, אך בעבודה של 4 דקות החזרתי את הכל למקום) וד"א אני התקנתי את הכל לבד, לא מתקין מקצועי. ואין שום תקלות (טפו טפו טפו). והדגם הוא הדגם שמחרו בדיוטי פרי לפני קרוב ל 5 שנים (כך שאולי מדובר בדגם פשוט יחסית, אבל מתברר שאמין).

_casper

New member
יש כבר הרבה חברים במועדון...

אז גם אני בא! צ'יינג'ר של סוני שנקנה לפני 5 שנים, עבר כבר 4 רכבים שונים ולא מצייץ. אין אף פעם קפיצות (יש לו ESP) ולא כלום. כמו כן, אין תחרות לנוחות ולבטיחות של 10 דיסקים מאחור ללא צורך בהתעסקות מתמדת בהחלפת הדיסקים ברדיו דיסק. ה"בעיה" היחידה היא שהוא לא תמיד קורא את כל הצרובים בגלל שכשהוא תוכנן לא בדיוק היו הרבה צרובים... בשביל לשמוע מוזיקה מהרשת יש מינידיסק ב-HU

Aדי

New member
תחליף לפיוניר והבעיה נפתרה...

ושוב לי היה צ'יינג'ר של פיוניר כמה שנים טובות (מעל 5) והוא נמכר לבסוף כחדש (לטובת רדיודיסק קורא MP3/WMA גם של פיוניר).

RozwareZ

New member
אני רואה שלרובכם יש פיוניר

לי אישית לא היה פיוניר, היה לי קנווד, סוני(כן יודע שזה זבל) ושתיהם הלכו

למעלה