שאלה למי שמבין

layevsky

New member
מבקש חוות דעת על המחשב!

הייתי היום בביג בוקס והציעו לי את המחשב הנ"ל של HP דגם HP Pavilion dv1618ea 1.66GHz 512MB עם מסך 14 אינץ. המחיר אגב 6000 ש"ח שווה? אגב חיצונית הוא קטן חמוד ויפייפה לעומת מחשבי IBM http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1249&scat=320&tcat=20 מישהו אגב מכיר חנות טובה שאני יכול למצוא אותו ביותר בזול?

layevsky

New member
שאלה על עבודה עם מחשב נייד

שלום לכולם, אני לקנות מחשב נייד ויש דברים שאני לא יודע ומכיר. 1) כשאני עובד עם מחשב נייד בבית האם רצוי שיהיה עם כבל לחשמל או עם בטריה. האם כשהמחשב מחובר לחשמל הבטריה נהרסת? מה מומלץ? 2) כיצד אני גולש באינטרנט אם אין לי ראוטר

שים לב

שבאותה חנות אתה יכול לקנות מחשב עם קונפיגורציה דומה, אבל עם מסך 15.4 רחב במחיר של 6200.

layevsky

New member
שאלה למי שמבין

שלום לכולם, אני לקנות מחשב נייד ויש דברים שאני לא יודע ומכיר. 1) כשאני עובד עם מחשב נייד בבית האם רצוי שיהיה עם כבל לחשמל או עם בטריה. האם כשהמחשב מחובר לחשמל הבטריה נהרסת? מה מומלץ? 2) כיצד אני גולש באינטרנט אם אין לי ראוטר

יאיר B

New member
טוב,

1. אם אתה מחובר כל הזמן לחשמל - נתק את הסוללה מהמחשב. שימוש במחשב כאשר הוא מחובר לחשמל והסוללה במקומה גורם לה להיטען כל הזמן וזה שוחק אותה עד שבסוף היא נהרסת (וזה חבל, כי כשתרצה לקחת אותו פעם מחוץ לבית - לא תוכל). החיסרון של זה זה שאם תהיה הפסקת חשמל - המחשב יכבה (בדיוק כמו מחשב שולחני). 2. אתה יכול לחבר את המחשב הנייד ישירות למודם (כמו את המחשב השולחני, אבל אז השולחני לא יוכל לגלוש). אם אתה רוצה לחבר יותר ממחשב אחד למודם אחד - אתה חייב לקנות ראוטר (קווי או אלחוטי, זה לא משנה).

shlomi_e

New member
אם אין לך צורך במחשב "קל" יחסית

הייתי ממליץ לך (כמו חברי למטה) ללכת על המסך הגדול יותר.

למעלה