שאלה למי שמבין

k e r e n 9

New member
שאלה למי שמבין

קראתי כאן לא מזמן שאפשר להוריד מוסיקה וסרטוני הדרכה (או משהו דומה) ללמידת סלסה, בקאזה ואימש. סליחה על הבורות, אבל אנילא ממש מכירה. אפשר הסבר? עזרה? הפנתי שאלה למי שהזכירה זאת, אך לא נעניתי. תודה וחג אביב שמח

The Cat Woman

New member
לא ממש הבנתי למה את מתכוונת../images/Emo15.gif

את לא מכירה מה? את התוכנות האלה, איך להוריד סרטונים...? את לא חייבת להוריד דווקא דרך התוכנות האלה. את יכולה גם דרך אתרים שונים של סלסה כמו האתר של יניב ילון (בקישורים) ואם את רוצה דרך קאזה, אני חושבת שצריך לכתוב salsa בקטגוריה של וידאו. לא בטוחה...

k e r e n 9

New member
התכוונתי ש...

כן, מצד אחד אנילא ממש מכירה את התוכנות האלה... בעצם - קאזה כן אבל אימש לא ולא התעסקתי עם הורדות וידאו עדיין (כנראה שבעתיד הקרוב כן:) ורציתי עזרה עם זה. רציתי גם להבין אם יש שם סרטונים שמסבירים או מראים צעדים ועוזרים בלימוד הריקוד. אשמח לתשובתך.

The Cat Woman

New member
כן, יש סרטונים../images/Emo15.gif

לדעתי הם לא משהו. הם קצרים ולפעמים לא באיכות טובה. יש לי סרטון נחמד מאוד שמסביר על וריאציה בLA אם אני לא טועה.

Lechko

New member
תורידי קאזה

בתוך החלק של החיפוש בתוכנה תלחצי "סלסה" אני חושב שתקבלי גם סרטים. אם את רותה סרטים גדולים ורציניים, תורידי תוכנה בשם EMule, תתחברי לתוכנה, ואז תלחצי סלסה, תקבלי רשימה גדולה של סרטים ומשם תוכלי לבחור. אם את צריכה עזרה אונליין, האייסיקיו שלי מפורסם בפרטים האישיים.

למעלה