שאלה למי שיש לו G3

trakl95

New member
שאלה למי שיש לו G3

כבר קרה לי פעמים שאיכות המוסיקה ועוצמתה לא היו באיכות ובעוצמה מי-יודע-מה,ואז כשנכנסתי בתפריט של כל מיני אפשרויות הסאונד שיש שם ל-PLAY SPEED, פתאום היו עוצמה ואיכות מצויינים,יצאתי מהאפשרות הזו של הפליי ספיד,חזרה לתפריט או למצב הנגינה,ומייד חזרה האיכות להיות האיכות הדי מגומגמת שהיתה קודם, מה זה יכול להיות? בנוסף לזה- לאיזה רמות אתם מכוונים בתפריט את ה-PAN ואת ה-PLAY SPEED? ה-PAN,עד כמה שאני מבין זה פשוט BALANCE כמו שיש,או היה פעם במערכות סטראו,לא? אז הם לכוון אותו ל-0,או ל-1? והפליי ספיד,כנ"ל, האם לכוון אותו ל-0 או ל-1? בתודה...

tweeg

New member
תגובה

גם לי היה תקופה שזה היה ככה,פירמוט/עידכון פתר את הבעיה (אחד הדברים המוזרים) הפאן כמובן על 0,למה שאני ארצה לשמוע באוזן אחת יותר חזק? אתו דבר על הפלייספיד,למה שאני ארצה לשמוע מהר יותר? פאן זה עוצמה בין שתי הערוצים של השמע,או במילים אחרות הווליום של האוזניות פליספיד זה מהירות השיר

פייפן

New member
פליי ספיד על 0 אלא אם אני שומע הרצאה

או איזה פודקאסט ואז שם על 2 שזה מהיר יותר אין לי שום בעיות עם ה G3 , פשוט תותח שלא עושים כאלו כבר

trakl95

New member
תודה על התשובות

בכל אופן,שמתי לב שזה עוזר לבעייה הזו,אם אני שם את הפלייספיד והפאן על 1. לא שממש הבנתי למה בכלל צריך פלייספיד...
מה שמזכיר לי שכשהנגן הגיע אליי, הפייספיד היה על קרוב ל10... .
לקח קצת דפדוף בתפריטים עד שגיליתי מדוע זה נשמע משונה כ"כ,אחרת חשבתי שישנה איזו בעייה לנגן... דרך אגב= מישהו יודע האם ה- G3 וכן ה-T60, מנגנים קובצי OGG?

יאיר B

New member
למעלה