שאלה למי שיודע...

rapsta

New member
שאלה למי שיודע...

מאיפה השם d12 ??? זה קשור אולי לדטרויט או משהו??? מה זה אומר???

Lady Bee

New member
d12

dirty dozen- כי הם כאילו 12 ולא 6. זה עובד לפי העיקרון שלכל אחד יש אגו חלופי- אמינם הוא גם סלים שיידי וכ'ו. הD מסמלת גם את דטריוט כמו שאמרת.

Donutz

New member
מישהו יודע

מה השם האמיתי והאגו החילופי של כל השש? אני תמיד מתבלבלת...

Altryne

New member
אני יכתוב משאני זוכר

אמינם אלתר אגו - סלים שיידי ביזאר אלתר אגו - פיטר ס. ביזאר קונייבה אלתר אגו - רונדל בין סוויפט אלתר אגו - סוויפטי מק'פיי קון ארטיס אלתר אגו - מר. דנאן פורטר פרוף אלתר אגו -דירטי הארי

Psycho BuZZ

New member
"D" מסמל את דטרויט? פחחחח

איזה שטויות!!! אם את לא יודעת אז למה להגיד את זה? ה-D מסמל את Dirty בכלל...

Lady Bee

New member
תגיד קראת בכלל את התגובה שלי???

אם לא שמת לב, כתבתי את זה-סימן שאני דווקא כן יודעת, ואני יודעת גם שהדי מסמל גם את דטריוט. בחייך בן אדם קראתי את הבאטלים, כבר החזקתי ממך.

Psycho BuZZ

New member
לא נכון...

הוא לא מסמל גם את דטרויט... הוא לא מסמל אותו בכלל!!! אפשר להמציא הרבה דברים על ה-D הזה... ומה קשר הפריסטיילים שלי לזה שאת לא יודעת? אם מישהו מעיר לך על משהו אז את ישר מתחילה להתייחס אליו בזלזול?

Lady Bee

New member
קודם כל, אם לא הייתי יודעת כלום לא

הייתי עונה לו על ההודעה המקורית. שנית, אז יכול להיות שטעיתי..לפי מה שאני יודעת, הוא מסמל גם את דטרויט אם לא- סליחה, טעות. ושלישית, לא רק שאני לא מזלזלת באנשים שמעירים לי, אני רוכשת אליהם כבוד. השאלה היא איך מעירים. קפיש?

keeeren

New member
לא הייתי פה הרבה זמן...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפי מה שאני יודעת הD זה דווקה לdeivel אין לי מושג איך רושמים את זה הכוונה לשטן באנגלית... ובאמת ה12 זה כאילו כל אחד יש שני צדדים וכל זה... אני אל בטוחה שזה שטן אבל ככה ראיתי שאמרו בmtv אז יכול להיות שזה גם

Lady Bee

New member
רושמים devil...שימי דגש על המילים

יכול להיות ו גם כדי שאף אחד פה לא יאכל את השני בלי מלח...

Psycho BuZZ

New member
מה אתם ממציאים?!

אני יכול גם להביא עכשיו מילים במתחילות ב-D ולהגיד שזה נכון!!! D12 = Dirty Dozen D=Dirty 12=Dozen כל כך קשה???

schlichter

New member
Psycho BuZZ אתה צודק!

חברה להירגע להירגע אבל Psycho BuZZ הוא צודק אני עשיתי אתר עליהם ותאמינן לי שחקרתי את העניין הנה אתם יכולים לקבל עוד הרבה פרטים ביעברית כמובן באתר: www.d12place.up.co.il ודרך אגב היעדתם שהיה להם עוד חבר שנרצח תוכולו לקראו על זה באתר.... יש שם ביוגרפיה הכול תהנו.

Psycho BuZZ

New member
לזה שנרצח קראו BUGZ

וחלאס לפרסם את האתר ש'ך בכל הודעה וגם העתקת הכל מהאתר הגרמני... לא יפה סתם הכל בצחוק (אבל בכל צחוק יש טיפת אמת)

למעלה