שאלה למי שיודע....

dim87

New member
שאלה למי שיודע....

קודם כל אהלן......אני חדש פה אז אני דימי ואני שמח להצתרף לפורמים! אז ככה....אם אני רוצה בגיל 18 (אני עכשיו 15 ו10 חודשים) לעבור לארה"ב וללמוד שם בקןלג´ מה אני צריך בישביל זה? אני מתכוון מכל הבחינות....בודאי בגרות טובה וכאלה.... ואני צריך לשלוח בקשה מיוחדת לקולג´ מסויים? וקיצור כל הפרוצדורה.... תודה!

coconut56

New member
הי הי הי../images/Emo70.gif

תרגע! למה אתה חושב על עוד 3 שנים קדימה? כאשר יגיע הזמן תשאל, לך תדע מה יקרה בעוד 3 שנים הכל יכול להשתנות מבחינתך ומבחינת החוקים בארה"ב- אז אולי המידע שיתנו לך עכשיו לא יהיה רלוונטי לעוד 3 שנים.. take it easy

dim87

New member
תראי....

ת´שמעי קודם כל זה עוד שנתיים... וגם אני רוצה בידיוק לדעת מה אני רוצה ושהכל יהיה מתוכנן אצלי. ואני שואל לא אל משהו ספציפי אלה בכלליות איך כל זה עובד...... אז אם יש לך איזה לתת לי אינפורמציה?

Doctor Evil

New member
זה גם לא 3...

מה עם צבא? נראה לי שהוא שכח את הפרט הזה... אני לא יודע איך זה בקנדה, אבל לא נראה לי שיש שום קשר לשגרירות... בסך הכל צריך לשלוח בקשה לכמה קולג´ים בתקווה שיקבלו אותך. תשאל בפורום של ישראלים בחו"ל יש שם כמה סטודנטים והם יכולים להגיד לך בדיוק מה התהליך.

sivani

New member
אוקיי אז ככה

אני אגיד לך לגבי מה שאני יודעת בקנדה: צריכים להגיש בקשה לשגרירות ללמוד באוניברסיטה בקנדה. מן הסתם צריך שיקבלו אותך לאונ´, שזה אומר ציונים גבוהים בבגרויות ובתיכון, וצריך להיות לך גב כלכלי למחייה לכל שנת הלימודים וגם כסף לממן את הלימודים. אם יש לך את כל זה,סביר להניח שיאשרו לך את הבקשה.

gaily

New member
ok

1. find a college that will accept you it´s hard because you have to be an amazing student especially coming from israel with the english and everything although i don´t know what´s your english level (even if you get 100 in english in israel it doesn´t mean anything) 2. get a student visa costs a lot of money and i´m not sure you´re allowed to work but you might wanna look around and ask about it... 3. have a lot of money by saying "a lot" i meat A LOOOOOOOT... tones because the living there is very expansive for a non-resident the link is for the Berkeley University aproximation of the cost of students life (undergraduated) in the campus

למעלה