שאלה למי שיודע

חנן555

New member
שאלה למי שיודע

מה היה השיר האחרון שמייק שר בתוכנית טלויזיה ההופעה האחרונה בטלויזיה של מייק איזה שיר זה היה

היי חנן

אין לי מושג אך אני אשמח לדעת גם .....

חנן555

New member
החלום שלי שאני רוצה יתגשם בעתיד אני מאמין

במחשבותיי והחלום שלי שיצא שני dvd של מייק נגיד בערך כל דיסק 25 שירים בסך הכל 50 קליפים של מייק כ י זה מגיע לנו המעריצים צריך את כמעט כל הקליפים שיהיה אל גבי dvd כי הדוידי קיסורה זה מזכרת טוב מאוד אך לא מספיקה ויש הרבה שירים למייק ראוי וחייב עוד dvd הנה לאלביס יצא dvd עם 30 השירים הכי טובים שלו ויותר ובקרוב יצא dvd ענק עם 80 קליפים של הזמרת עופרה חזה שאני גם אוהב שוב 80 קליפים דוידי משהו מיוחד וענק ששווה לקנות כנראה אז עם לעופרה חזה יצא dvd ועוד זמרים אז בטח שלמייק הזמר הגדול חייב להיות הרי כולם יסכימו איתי הגיע הזמן שיצא לחנויות גם מיכל ואבי ואני וכולם ישמחו מאוד שיצא הdvd הענק של מייק כמו שיצא הספר הענק על מייק ככה יצא גם הdvd הגדול אני מאמין שאתם מסכימים לדעתי

חנן555

New member
תדברו עם מי שצריך בענין הdvd מצרפת לא יודע מי

בדיוק לפנות אני אני סומך על חלק מהמעריצים שיודעים צרפתית ואנגלית ויודעים בדיוק למי לפנות ועם מי לדבר

חנן555

New member
אני אוהב מושלמות אצלי חייב להיות הקליפים

הכי טובים שחסרים בדוידי הקודם אם אין אז משהו חסר ומאכזב וחייב לתקן את זה בעתיד

חנן555

New member
אני צודק ב 100 אחוז בענין הdvd ולפחות תגידו ל

לי חנן אתה צודק בכל גם אנחנו המעריצים הותיקים הינו שמחים ורוצים לראות מארז dvd של מייק וכן אני יודע שאני צודק למרות שאני חוזר וכתבתי את זה כמה פעמים אבל זה מה שאנחנו המעריצים רוצים הצדק איתך חנן כך תכתבו לי

חנן555

New member
החלום שלי מוגשם במציאות בעזרת היוטיוב

אני רואה את הזמרים שלי היום ראיתי 10 הקליפים שאני בחרתי הכי טובים לדעתי של עופרה חזה ואני בוחר לראות את 12 הקליפים הכי טובים שיש למייק לדעתי כמובן וזה כיף אבל למה אני מבקש שיצא dvd כי בדוידי רואים באיכות חלקה וברור יותר מהיוטיוב וגם יותר כיף לראות dvd בסלון בנוח בטלויזיה הגדולה שלי פשוט דוידי יותר כדי רואים טוב יותר וברור יותר ואני יכול לקחת את dvd ולהראות ולהתגאות ולהרשים עם הdvd של מייק הענק שיצא כרגע לא יכול להרשים את חבריי בדוידי זה לא מספיק טוב ושווה שיצא הdvd שאני רוצה אז כדי להראות לכולם כי אני אוהב שלמות שהיה הקליפים הכי טובים וזה לא בdvd הקיים מקווה שבעתיד יצא dvd עם קליפים שלא נראו עדין אל גבי dvd

למעלה