שאלה למי שיודעת.

קינמוני

New member
שאלה למי שיודעת.

ידוע לי שלא נהוג לעשות טיפולים מלאים חודש אחר חודש. אם החודש הזה הזרקתי את כל הזריקות של טיפול מלא (דיכוי+גירוי) ולאחר גמר הזריקות בוטל הטיפול (לא בוצעו שאיבה והחזרה), האם מותר להתחיל טיפול במחזור הקרוב שיגיע או שצריך לחכות חודש למרות שלא בוצעה שאיבה?

חגית6

New member
היי קינמוני

אצלי זה קרה בטיפול הראשון (הופסק בגלל ביוץ מוקדם) והתחלתי טיפול חדש במחזור הבא, הרופא אמר שאין שום בעיה עם זה. בהצלחה

TWEETY =^.^=

New member
קימוני יקרה,,,

לי היו 4 טיפולים שכאלו ובכל טיפול התחלתי מיד טיפול נוסף. הקופות מערימות קשיים ולפעמים מחלקות ה-IVF גם (כשהן עמוסות) אבל עם קצת אסרטיביות תצליחי. בעקרון אומרים שלא מומלץ, אבל אני תמיד טענתי שאם הגוף מרגיש שהוא יכול, אז הוא יודע יותר טוב מכל הרופאים שלא יודעים עוד הרבה מאוד דברים בתחום. בקיצקצ,,,אני ממליצה, כי התרופה הכי טובה לשברון לב היא תקווה חדשה
שיהיה לך חג שמיייחחחחח ושנה טובה ומתוקה

קינמוני

New member
ומה מבחינת טופס 17? האם יש סיכוי

שהקופה לא תאשר טיפול חלופי? האם צריך להביא אישור לקופה שבוטל הטיפול או שברגע שהם לא חויבו על שלב ב', הם מאשרים אוטומטית? ומה לגבי שלב א' שכבר ניצלתי? יאשרו לי שוב?

חגית6

New member
את צריכה להביא למכבי

מכתב מהבי"ח שלא בוצע שלב ב' + הסבר מפורט של הרופא לסיבות לכך, זה הולך לועדה ותוך יום-יומיים את מקבלת תשובה (אם שנחשב במנין הטיפולים או לא) אצלי החליטו שזה לא יחשב לטיפול.

TWEETY =^.^=

New member
אצלי לא הייתה אפ פעם בעיה עם הקופה

הבעיה הייתה תמיד עם מחלקת ה-IVF , אבל ברגע שמבחינתם זה היה בסדר וקיבלתי פרוטקול חדש, הייתי מגיעה לקופה ומבקשת טופס 17, אותם זה לא משנה אם עשית שלב ב' או לא, ברגע שטיפולי ההפריה אושרו, הם נותנים טיפסי 17 מתי שמבקשים למעט מקרים שבהם עברת את המיכסה השנתית שלהם, ולמעט גם מקרים בהם 3 פעמים רצופות לא הגעת לשלב ב',,,,אז מתחילות הצרות האמיתיות באמת. בקיצקצ,,,לכי למחלקה תבקשי טיפול מידי ללא הפסקה ולא לשכוח להיות אסרטיבית במקרה הצורך,,,ואז לכי לקופה לבקש טופס 17,,,מנסיון שלי אין בעיה מבחינתם אלא אם כן דברים השתנו ב-4 חודשים האחרונים.

קינמוני

New member
טוויטי, העניין הוא שאם את מחשיבה

את הטיפול שבוטל, אז אני לא זכאית יותר השנה לעוד טיפול אבל אם לא מחשיבים אותו, אז מגיע לי במקומו עוד טיפול. מה את אומרת???

TWEETY =^.^=

New member
אני יודעת שמבחינת הקופות,,,

טיפול נחשב לטיפול בהתקיים שלב א+ב באם לא ניצלת את טופס ה-17 של שלב ב' אז מבחינתם זה לא נחשב לטיפול כי מה שעולה יקר בעצם זה הזמנת חדר ניתוח והשאיבה שכוללת גם מרדים וכל מה שכרוך בזה,,,אבלללללל זה כן נחשב במניין הטיפולים לו מקרה זה חזר על עצמו 3 פעמים - אז מתחילות החגיגות האמיתיות. לגבי הכן מכתב סיכום לא מכתב סיכום, במכבי מעולם לא דרשו מאחר והרי לא דרשתי את ההפניה השניה.

עמית@

New member
לי זה קרה פעמיים. בשתיהן

לא הרשו לי במחלקה לחזור על הטיפול בחודש הבא (מיידי) בעיני הקופה זה לא נחשב טיפול (היות ולא התבצעו הפרוצדורות היקרות- שאיבה+הפרייה+החזרה)

אור9

New member
לדעתי את זכאית

מה שנחשב מבחינת הקופה כטיפול זה השאיבה וההחזרה. אם לא עשית זאת , את יכולה לדעתי רק לשנות תאריכים על גבי הטפסים, (לקחת אותם ממחלקת IVF , ולהחתים שוב את הקופה) - ולהשתמש בהם לטיפול הבא.

נועם@בת

New member
לי זה קרה

והמשכתי מיד לטיפול נוסף- דבר שהצטערתי עליו במיוחד. החודש הזה של ההפסקה היה חיוני, ואחרי שני טיפולים רצופים הייתי שפוכה לחלוטין. אני לא הייתי צריכה להשיג התחייבות, כי הטיפול התפספס בגלל פשלה של רופא, כך שלא מסרתי את ההתחיבות בפעם הראשונה. גמר חתימה טובה נועם

למעלה