שאלה למי שזוכר...

שאלה למי שזוכר...

בהופעה של קיסריה לפני שנתים...אותו הופעה שהיה בפספוסים...היה איזה קטע במהלך השיר "שלך לנצח" אז הקהל אמר לה משו..והיא אמרה די באמת?? אז מה זה היה...חחח

Music4Life

New member
אואה....../images/Emo6.gif

ואני צוחקת לא כי אמרתם שמשהיו התעלף בהופעה אלא בגלל שאני כל כך אוהבת את התגובות של שרית....הן מזה מצחיקות אותי
"די באמת??" איזה חמודה היא....
היא הורסת אותייי עם התגובות החמודות שלה , איזה קוקי

אתם באמת לא זוכרים את זה??<

אף אחד לא התעלף... חח זה סתם היה קטע מצחיק ששרית התבלבלה בבתים ואז קבוצה מהקהל ((נראה לי חברה מהפורום..) תיקנו אותה, צעקו לה תמילים שהיא צריכה להגיד... ואז היא קלטה שהיא טעתה ואמרה "דיי באמת??" זה מה שזכור לי מהדיוידי...

תמם ברק

New member
חח אני יודע מה היה שם...

זה קרה כי כשהיה הבית השני של השיר היא התחילה לשיר בטעות את המילים של הבית הראשון.. ואז כולם התחילו לשיר את המילים של הבית השני והיא אמרה כזה "מה באמת..?" וזהו.. אם תשימו לב שומעים במילים שהיא התבלבלה..

ברק צודק 100%

חח שי.. לא זכור לי שום קטע שאנשים רצים ושמיהשו מתעלף.. למה שיראו בדיוידי אנשים מתעלפים? חחחח זה דיוידי של הופעה.. לא של סדרת דרמה... תראה שוב תדיוידי, ותשים לב שהיא באמת התבלבלה שם בבתים, ב"שלך לנצח"...

יאאאא נכון,ואני עוד אומר לעצמי,שי

אתה לר נורמליייי טעית,כי שרית שרה בית אחר...ומסתבר שהיא טעתה חחחחחחחחח חחחחחחחחחח איזו קרועההההה תודה לעונים...אגב רק אתמול קניתי את הדיוידי קניתי בתל אביב....וזה עלה 70 שקל....מאוד זול...!!!!

יוו... יבעעע

מה זה? הם אפילו לא ייבאו את זה מחו"ל, זה תוצרת הארץ... מה יש להם לעשות מחיר כזה- 120?? לדעתי כבר עדיף לקנות את זה בהזדמנות כשבאים למרכז..

את צודקת במאה אחוז מותק...חבל שעל

בגדים אני לא יכול להגיד אותו דבר....חיחיחיחיח קניתי במהלך השבוע הרבה הרבה בגדים באלפי שקלים...חחח לא נורא..מותר פעם ב..

שיראל מ

New member
../images/Emo12.gif 120ש"ח?!

אני קניתי ב60 ומשהו...כמעט חצי מחיר..
ו...תתחדש שי

למעלה