שאלה למיקי אקרמן על טענות צ'וך ויוסי מלכה

yonib1231

New member
שאלה למיקי אקרמן על טענות צ'וך ויוסי מלכה

מיקי אקרמן שלום, כתושב צורן וכמי שמקשיב לדעותיהם ואמרותיהם של כל המועמדים העלה צ'וך טענה שאתה בגדת ביוסי מלכה ובו בכך שעזבת אותם והלכת לתמוך בגולברי לראשות המועצה של היישוב המאוחד ולקחת איתך חלק מהקולות ובכך גרמת לכך שיוסי מלכה לא ייבחר לראשות המועצה של קדימה צורן. אשמח אם תתייחס לטענת הבגידה ביוסי מלכה וצ'וך היות וטענה זו הינה חריפה מאוד ובעלת השלכות רבות על מערכת הבחירות הנוכחית. יוני תושב צורן שעדיין לא החליט

תשובה של מיקי אקרמן לטענת צ'וך ויוסי מלכה

יוני שלום, שאלתך חשובה מאוד בהדגמת אופן התנהלותי ואופן התנהלותם של יוסי מלכה וצ'וך. בתקופה שקדמה לאיחוד הרשויות צורן וקדימה וטרם הבחירות פניתי לעו"ד יהודה רסלר, שהינו מומחה להגשת בג"צים בשאלה לגבי עצירת איחוד הרשויות. עו"ד רסלר פסק שהסיכוי אינו גבוה, אולם קיים וכדאי להגיש בג"צ. עלות הגשת הבג"צ היתה כ-10,000 $ בלבד. פניתי ליוסי מלכה, שהיה אז ראש המועצה המכהן של צורן וביקשתי ממנו את מימון המועצה להגשת הבג"צ, כאשר צ'וך היה מעורב ומיודע בכל התהליך. תשובתו של יוסי מלכה היתה - אם אתן לך אפילו אגורה אחת אני אאבד את הקולות שלי בקדימה. לאור הבנתי שיוסי מלכה לא רק שאינו מייצג את תושבי צורן נאמנה, אלא דואג אך ורק לבחירתו האישית לראשות המועצה המאוחדת החלטתי שהוא אינו ראוי לאמוני ובחרתי לחפש מועמד אחר. כעת תחליט אתה ויחליט הציבור האם בגדתי אני ביוסי מלכה וצו'ך או שמא יוסי מלכה וצ'וך בגדו באמון ובמנדט שניתן להם על ידי ציבור הבוחרים

yonib1231

New member
שאלה לצ'וך וליוסי מלכה

לאור תשובתו של מיקי אקרמן והתחושה כי אתה, יוסי מלכה, וחברך צ'וך בגדתם באמונינו כציבור הבוחרים שלכם אני קורא לשניכם להשיב על האשמה זו. האם ידעתם שניתן להגיש בג"צ ואולי למנוע את האיחוד ואם כן מדוע לא עשיתם זאת ובמקום זה אתם ממהרים להשמיץ את מיקי אקרמן בכישלונכם בבחירות ליישוב המאוחד? ממתין לתשובה יוני תושב צורן שעדיין לא החליט

abira sharon

New member
יוני מה אתה עושה ביומיום

גם אתה עורך דין או שןפט או משהו כזה? נשמע שאתה מנסה להסית אחד בשני. כל הכבוד, שיהיה מעניין בבחירות האלו.

yonib1231

New member
אמא שלי אולי הייתה שמחה אם הייתי עו"ד או שופט

אבל אני לא. אני לא מנסה להסית. אני מנסה לקבל תשובות ברורות כדי להגיע לקלפי עם מירב המידע והשלמה שבחרתי בטוב ביותר. שיום לב שכתבתי הטוב ביותר ולא בהכי פחות גרוע. מצב היישוב מספיק גרוע כדי שנקבל את הטוב ביותר ולא את מספר 2. כולי תקווה שמי שייבחר לשבת מסביב לשולחן המועצה או בראשו ישכיל לשלב ידיים על מנת לקדם פעילויות ביישוב ללא הבדל רשימה, מין, דת, גזע ולאום ולתפארת קדימה-צורן. יוני עדיין מנסה לקבל את מירב המידע על הרוצים את קולי ב-11 בנובמבר. [אני קצת מליצי בגלל החיוך שעלה על פניי בהערתך לגבי היותי עורך דין או שופט]

gillb

New member
זו בדיוק הסיבה מדוע מיקי לא מתאים

ונניח לרגע (לצורך הדיון בלבד) שדבריו של מיקי נכונים (יש בדבריו מספר אי דיוקים). זו בדיוק הביקורת שלי כלפי מיקי (ראה את מה שכתבתי על מיקי). מיקי לא היה מסוגל להשאיר את חילוקי הדעות שלו עם יוסי עד אחרי הבחירות. הייתה הזדמנות חד פעמית לכך שבמועצה יכהן ראש מועצה מהישוב הקטן יותר. אבל, מיקי לא היה מסוגל לראות את התמונה היותר גדולה. מיקי רצה להגיש בג"ץ מייד (למה? לא ברור, אפשר היה לחכות גם עד אחרי הבחירות) בגלל חילוקי דעות לגיטימיים מיקי החליט לשבור את ה"כלים". לפעול נגד יוסי מלכה והאינטרנס הברור של צורן. האינטרנס הברור של צורן, באותה עת, היה לקבל כמה שיותר קולות בקדימה כדי שיוסי יבחר לראש מועצה. זו בדיוק!! הסיבה מדוע מיקי אקרמן לא מתאים. הוא אינו מסוגל לראות את התמונה היותר גדולה. ברגע שיש לו חילוקי דעות עם חבריו לדרך הוא פורש ומנהל מלחמת חורמה כנגד אותם אלו שיש לו חילוקי דעות. זה בדיוק מה שקרה לו במהלך הקדנציה עם גולברי. כך לא מנהלים מועצה (וגם לא שום דבר אחר). דרך אגב המילה "בגידה" אינה מתאימה. מיקי אקרמן קיבל החלטה וזו זכותו המלאה. בברכה גיל ברקאי, מס' 5 ביחד בתנופה. תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה.

Master Stav

New member
צר לי גיל אבל אתה מי שלא רואה את התמונה

הטענה כאילו מיקי אחראי על הכישלון של יוסי מלכה מופרכת מהיסוד מדובר בהפרש של 400 קולות ...אתה רוצה לטוען שזה מה שהביא דאז מיקי לגולברי ? אם כך זה האחרון עשה מקח ממיכר גרוע ביותר, היה לי דאז חילוקי דיעות עם מיקי על הנושא אבל מראייה לאחור הוא עשה נכון, יוסי מלכה כמו אנשים אחרים במועצה הנוכחית ראה/רואה את המיקום כעוד סעיף בקורות החיים שלו ולראייה כמות הישיבות בהן לא היה נוכח .... נכון מיקי לקח החלטה, מושכלת עינינית ויותר מכך כאדם שטובת היישוב חשובה לו מעבר לחברות, שיוך לחונטה כזו או אחרת או אפילו חובה מוסרית ( מופרכת מהייסוד כשמדובר בסדרי גודל שכאלו ) מיק עשה החלטה ואם נציץ בפרוטוקולי המועצה 97% לך לערך ....מיקי נימצא ודורש מינהל תקין ...אפילו בנושא הכיכר ....צ'וח ומלכה סיכמו אישור ת"בר נוסף ? בשביל מה ? ניראה לי השלישיה מופלאה מתכננת ולא יצליח לה אני מבטיח לך ספין בחירות ...מקיי התנגד ואנחנו אישרנו ? להלהן ציטוט מתוך פרוטוקול המועצה : סעיף מס' 3 - הגדלת תב"ר מס' 731 - תכנון וביצוע כיכר תנועה בדרך לב-השרון - הברוש מסך 200,000 ₪ לסך 1,000,000 ₪ , התוספת בסך 800,000 ₪ עבור פריצת דרך וכיכר רמת אמיר . המימון: הקצבה ממשרד התחבורה על סך 210,000 ₪ מקרנות הרשות על סך 590,000 ₪ סה"כ 800,000 ₪ יצחק גולברי: מקריא את חוות הדעת של עו"ד נתי מאיר ועו"ד מיכה גדרון. משה ימין: בעניין הצעת ראש המועצה להגדלת תב"ר 731 תוספת בסך -.800,000 ש"ח עבור פריצת דרך וכיכר רמת אמיר: אני מתנגד להצעת ראש המועצה. קבלת ההצעה משמעותה גרימת נזק לקופת המועצה. אם תתקבל כיום החלטה על סלילת הכביש וזו מהות ההחלטה המוצעת, שכן "פריצת דרך" הנה בתוואי שניתן לו היתר, תעשה על פי היתר על פי תכנית עבודה של היזמים ותהיה בפיקוח המועצה - די באמור לעיל כדי להכתיב את ההחלטה תחת הכותרת החלטת מועצה לסלילת כביש. במקרה זה נלכדת המועצה תחת הוראות חוק העזר ללב השרון משנת 1980, שהינו חוק עזר אנאכרוניסטי, החל עדיין על אזור צורן. על פי חוק עזר זה על ראש המועצה להודיע על החלטתו לבעלי הנכסים החייבים בדמי השתתפות על פי אמדן שיוכן על ידי מהנדס המועצה. החלטה זו תייתר את כוונת ראש המועצה לחתום הסכמי פיתוח עם היזמים. למעשה תהיה המועצה תלויה ברצונם הטוב של היזמים: ירצו יחתמו על הסכמי פיתוח לא ירצו ידרשו לשלם על פי חוק העזר ללב השרון. למעשה תאבד המועצה את כל קלפי המיקוח שלה לגבות הוצאות הפיתוח שתהיינה לרווחת הציבור כולו. מכתבו של עו"ד גדרון שהוצג לנו תומך לכאורה במסקנה שלי ביחס למצב המשפטי, אך מגיע למסקנה לא הגיונית מהשערת התנהגות היזם וכנ"ל מכתבו של עו"ד נתי מאיר ההולך בעקבותיו. צריך לציין כי עו"ד נתי מאיר, שהינו עו"ד מכובד ובעל מוניטין, הינו נוגע בדבר ושכר טרחתו תלוי בהתקדמות הפיתוח וכל עיקוב בפיתוח מעכב את שכרו (הסכם שכר הטרחה שנחתם עם עו"ד נתי מאיר לא אושר על ידי מליאת המועצה כשלדעתי היה צריך להביאו למועצה לדיון. ברור שאני הייתי מצביע נגד ההסכם כפי שהוא). המצב כיום הוא שכבר הוגשו בקשות להיתרי בנייה. אין כל דרך חוקית לבלום את היזמים מהגשת בקשה להיתרים ומקבלת היתרי בנייה. למועצה אין כל שליטה על היזם. למועצה אין כל סמכות למנוע מן היזמים קבלת היתרי בנייה. החלטת המועצה תשמוט את שליטת המועצה בתכנון מושכל של הפיתוח ובביצועו. יש לציין כי מכתבו של עו"ד נתי מאיר איננו שולל את האמור לעיל אלא טוען מבלי לפרט כי החלופה הנ"ל של הבעלים לדרוש תשלום על פי חוק העזר הקיים, לא נראית לו ישימה עקב האילוצים המשפטיים ובמיוחד הכלכליים והמעשיים הכרוכים בכך. סתם ולא פירש, והדבר מוזר. חזקה על כל יזם כי ירצה לשלם לרשות מה שפחות אם הדין יאפשר לו זאת. עלינו כדירקטוריון מטעם הציבור, להגן על האינטרס הציבורי. אני מבקש שההצבעה תהיה שמית. בעד אישור הגדלת התב"ר 731 הצביעו 5 חברים: יצחק גולברי, מיקי אקרמן, ראובן סדן, מנחם בנימין, אורית זוארץ. נגד הצביעו 2 חברים: משה ימין, ישי יצחקי. יצחק ענבי לא השתתף בהצבעה. מה דעתך גיל ..מי עובד על מי ?

yonib1231

New member
אני ממתין לתשובה מצ'וך ומיוסי מלכה

גיל שלום רב, אמנם אתה מתמודד ברשימתו של צ'וך למועצה, אולם הטענות על "בגידה" מועלות על ידי ראש הרשימה שלך ולא על ידך. יועיל בטובו מר בנימין לצאת לאויר העולם ולהודיע קבל עם ועדה שלא היה ולא נברא הדבר. אני חושב שצ'וך פשוט יודע שזאת האמת ולכן הוא שולח אותך למטווח של הציבור, מכיוון שמיקומך ברשימתו אינו ריאלי. אני מציע לך להיות מעט יותר חכם ולדרוש גם אתה מראש הרשימה שלך שיודה על האמת או שיזים את הטענות. מעבר לכך שטענתך שאפשר לחכות לאחרי הבחירות ואז לנסות להפריד את הרשויות מחדש. אולי זו גם טענתך כרגע לגבי ה"אין כיכר" לכיוון רמת אמיר. אולי גם עתה נמתין לאחר הבחירות ואז נפעל לשינוי. צר לי אם אני מעט יותר פרגמטי ממך וחושב שלכל דבר יש זמן ואין כמו זמן בחירות ללחוץ על המועצה והעומד בראשה לתקן עוולות וליקויים. יוני

yonib1231

New member
לא בגלל מיקי אקרמן אלא בגלל יוסי מלכה

גיל שלום, הגיע הזמן שתמחק מהלקסיקון שלך את המשפט "בגלל מיקי אקרמן יוסי מלכה הפסיד בבחירות". להלן תוצאות הבחירות לפי רשימות המופיעות באתר משרד הפנים: יחד בתנופה של יוסי מלכה - 1663 קולות קדימה צורן של יצחק גולברי - 1318 קולות אם יוסי מלכה לא הצליח לשמר יתרון של 345 קולות מול גולברי שיבוא בטענות רק לעצמו יוני

gillb

New member
אני לא שליח של אף אחד...

אף אחד לא שלח אותי, לא שולח אותי ולא ישלח אותי. כל מה שאני אומר נאמר על דעתי האישית. לא אמרתי שמיקי אקרמן אחראי לכך שיוסי לא נבחר. יש לו חלק בכך. גיל

Master Stav

New member
כן ובעיקר לדמוקרטיה

לחילופין ניתן תמיד לטעון שהכול נעשה ממניעים אישים ... אני לא מכיר הרבה אנשים שמסיימים את עבודתם ב18:00 18:30 אוכלים משהו ומייד מתפנים לעבודת המועצה כמה ישיבות חבירך לסיעה היו וכמה מיקי ? רוצה לעשות בדיקה על כל הפרוטוקולים הקימים ? אני עוסק בהעלתם לרשת בימים אלו כדי לנסות ולהראות את הפיאסקו שנוהל עלידי מי שאתה תומך בו ... גיל גם אתה יודע שגולברי רע לצורן ....התעשת עוד לא מאוחר לעשות את המעשה הנכון .

yonib1231

New member
אז את תגובת ראש הרשימה שלך אפשר לקבל?

יופי שאתה לא שליח, אבל כל פעם שעולות שאלות נוקבות על ראש הסיעה שלך, צ'וך, ועל התומך מספר אחת שלכם, יוסי מלכה, אתה צץ. אין לי אלא להבין מהתנהלות זו שאתה מהווה הדובר שלהם וככל הנראה גם עלה התאנה שמאחוריו הם מסתתרים. נכון לעכשיו וכל עוד יוסי מלכה וצ'וך לא יפיגו את הערפל הצורם שעופף אותם אני אטען שצ'וך רץ למועצה לא למען התושבים, אלא נגד מיקי אקרמן. האם גישה זו טובה לתושבי צורן - אני בטוח שלא. במקום לאחד כוחות לרשימה אחת גדולה שתריץ מועמד אחד לראשות ותחתיו רשימה אחת חזקה שתוכל להוביל שינויים מהותיים ביישוב, צ'וך מעדיף לפגוע במועמד היחיד מצורן על בסיס אישי ולא לפעול למען הציבור שהוא אמור לייצג אותו! יוני תושב צורן - שבינתיים החליט שצ'וך רע לתושבי צורן

Master Stav

New member
לתמוך בשקרן ?

גיל אני מכיר אותך כאדם שהאמת היא נר לרגליו פה בפורום ישנן הוחכות חד משמעיות על שקר גס אותו מספר ראש המועצה בו אתה תומך לקדנציה נוספת האיש משדר שהוא אומר שחברי המועצה הצביעו נגד הכיכר .....והנה בפרוטוקול הסיפור שונה .... אז לתמולך בשקרן ? ואל תגיד לי שזו טעות ? גם סיפור גן השעשועים הוא טעות ? אם כך הדבר אז דרכו של גולברי הינה טעות אחת גדולה מצד שני ....אם זו אל טעות זה שקר גס ....התתמוך בשקרן ?

pninak12

New member
גיל, מחליטים בבחירות האלו על נושאים מבחירות

קודמות???????????????????????????????????????????????????????????? אתה רוצה להחזיר אותנו לשם? בשם השקיפות, בשם המציאות בה לקחתי חלק לא מבוטל, אני מזמינה אותך לחזור יחד, והפעם עובדות בלבד, בלי פרושים של אנשים שלא היו חלק ממאורעות... (מניחה שהבנת מה שכתבתי בשורה זו) : המעשה הראשון של יוסי במאבק באנטנות היה... להסיר שני פלריגים גדולים שממן מטה המאבק, ומטרתם היתה לפרסם את כנס התושבים ואת האיחוד המקווה עם ראש המועצה החדש יוסי מלכה. התואנה: יש חג באמצע (טו בשבט או משהו כזה), והשלטים יפחידו אורחים מלהכנס ליישוב. (הקרינה והאנטנות בכניסה לא מפחידים, השלטים מבריחים אנשים). שנה וחצי לאחר מכן, בגץ נגד תחנת הילל, הסתיים בהצלחה כשעורנו בין שינינו. ראש הממשלה דהיום (אולמרט), שהסכים לדבר רק עם ראש המועצה(יוסי מלכה) הוציא ערב הבגץ (ממש ערב קודם) מכתב המצהיר על כוונתו לסגור את תחנת הילל לאלתר. במכתב רב הסתום על הברור, וכמו שהכרנו את המערכת - היה מי שיכל למצוא במכתב זה את כל הפרצות הנדרשות. זה נחשב הישג בעיני יוסי, ובכנס ערב הבגץ קרא לנו לישיבה, וביקש לבטל את הבגץ עצמו. הפעם לשם שינוי התיחס לדעת הרוב, והבגץ התקיים. בבגץ עצמו - עמדנו מול לחץ ואיומים הולכים ומתחזקים של נציגי שר התקשורת וראש הממשלה, שאם לא ניסוג "הנמר עליו אנחנו רוכבים כרגע יסתובב וינשך אותנו". מילה במילה. מי הכניס אותנו למלכוד הזה? מי תכנן את המכתב ככה שיגיע ערב הדיון בעיננו, מי טווה את קורי העכביש שעכשיו הכבידו על כל תנועה לכיוון הרצוי? את התשובות לשאלות האלו אני משאירה לאחרים לשאול. הצלחנו. מי שישב שם באולם בית המשפט הבין שלא היה ברור מאליו הניצחון שלנו. הניצחון הזה נטווה דקה אחר דקה, עובדה אחר עובדה, אנשים, מספרים, סטטיסטיקות, נתונים ומה לא. עבודת פרך של רסלר ושלנו, ואת הניצחון חייבים גם לו. בתוך פחות מחודש התגלה לנו שאנחנו מועמדים לאיחוד. את הסוד הזה ידע יוסי לפנינו, כשישה שבועות לפנינו אם לדייק.... ודחה את פרסומו. מה שהותיר לקהל בצורן להתכונן לבחירות תוך כחודשיים בלבד.כולל התנגדות כלשהיא לאיחוד. ברור קצר מעלה שאפשר להגיש בגץ, רק יוסי ולא מישהו אחר, כי הוא ישב על הכסא פחות מדי זמן כדי להיות מודח על ידי החלטת ממשלה כלשהיא. קיים חוק כזה. כל טענה אחרת לא יכלה "להחזיק מים" בבגץ. ליוסי היה יכולת להצליח שם, היחיד מבין כמה עשרות ראשי המועצות שיכול היה להשתמש בתרוץ זה, כי הוא הגיע אחרי מועצה ממונה. השאר נבחרו במועדים הרגילים. כעובדה, רק אנחנו ועוד כמה יישובים, בעיקר יישובים ערבים התאחדו. השאר הצליחו לדחות את האיחוד בתרוצים מתרוצים שונים. למה אנחנו לא הצלחנו לשמור על עצמאותנו? בשיחה של מיקי איתו, וגם בשיחה שלי עם יוסי(אותה דחה לפחות חמש פעמים באותו שבוע), ביקשנו שיעשה כל מה שיכול כדי לשמור על עצמאות צורן. עד שהשתחררנו ממועצה איזורית וממועצה ממונה עכשיו איחוד? אנחנו באמת לא היינו זקוקים לזה. הגיע הזמן שהקהילה עבורה לחמנו חמש שנים ללא לאות תזכה קצת להתאחד בפעילות חיובית ולא במאבקים בלבד. יוסי סרב להגיש בגץ מפני שחשש שלא יבחרו בו בקדימה אם ידעו שלא רצה להיות איתם, "שמה נמצאים 2/3 מהבוחרים שלו", מלבד זאת ציין שזו מועצה יותר גדולה והתפקיד שלו יחשב "יותר", ובמחיר הבחירות שלו, שאולי יזכה בהם ואולי לא, מכר את העצמאות של צורן לנצח. כה אמר יוסי, את המעשה וגם את הסיבה שלו. הקפיטן האחרון של סירת צורן הביא אותה ל... ובשם הצלחתו זו, היינו צריכים להשקיף מהצד ו/או לשתף פעולה עם יוסי ולתת לו לנהל שני יישובים? את האיחוד???? למה להגיש בגץ לאחר הקמת האיחוד? כדי להחזיר את המהלך אחורה? ואז? גולברי יהיה ראש מועצה בקדימה לחוד ובצורן לחוד? אולי יוסי ישאר ראש מועצה בצורן, ואולי לא? וזו עדין רק טיפה בים. כל הסיפור של המאבק שלא כל היישוב מכיר, רק קומץ מצומצם של חברי מטה המאבק, ששם את המאבקים עם יוסי בצד כי מול עינינו לא היה "מי צודק" או איך נראים המעשים שלנו בעיני הציבור אלא סגירת התחנה ותו לא. את העובדות הרלוונטיות פרסמנו גם בכספנו, כדי לא להסתיר מידע מעיני הציבור. שכל אחד יקבל את ההחלטות שראויות בעיניו, על סמך עובדות מדוייקות ולא על סמך "קוסמטיקה". זו היתה החלטה אסטרטגית שלנו, שהיינו זקוקים לחזור עליה מדי שבוע בשבוע, כדי לא להתנגח בתוכינו, אלא להלחם עם גורמי חוץ ולעשות רק מה שצריך. לא אחת, התמנה בתוכינו מישהו שהיה אמון על "איש הקשר עם יוסי", מי שקיבל את התפקיד היה תמיד מישהו עם יכולות דיפלומטיות ולא פחות חשוב - יכולת הבלגה אינסופית. כולם נכוו. כולם נפגעו אישית. והכי גרוע, המטה נפגע, המאבק נפגע, ונפגעו גם התושבים אם בצורה ישירה או עקיפה. מה עמד מאחורי המעשים שלו? אשמח אם יוסי יגיע אחת ולתמיד לעימות ואימות לגבי העובדות, ההחלטות, העלמת המסמכים ופרסום העובדות למי שהיה צריך לקבל החלטות בעיקבותיהן (משהו שגולברי יכול לעשות אצלו בית ספר), אשמח אם לא תדבר בשמו, למרות שבתפקידך אתה אמון על תרגום עובדות למחשבות וכוונות, שיקום ויענה הוא, יוסי, אם יש עניין לבחירות ה"קודמות - קודמות". אם אתה רוצה לדבר בשמו, אנא ודא איתו שזו היתה הכוונה שלו, ולא רק שלו, כל מי שאתה מפרש את המעשים שלו ומפרסם אותם לקהל הרחב. או אולי כדאי שתוסיף "לכאורה..." אני ממש מבקשת ממך ומחבריך לדאוג שהארבע השנים הבאות בצורן תראנה קצת אחרת ממה שנראו ארבע השנים החולפות. שתהיה תכנית מסודרת ומאורגנת, ושקופה וידועה לציבור ולא שליפות שיהיה מידע סדיר כנוהל ולא עירפול שכל אחד יוכל לבדוק ולוודא איך מתנהלת עבודת המועצה ולא כל שכן חברי מועצה הנדרשים להרים יד לגבי החלטות הרות גורל על סמך מסמכים מוגבלים וכאלו שלא הוצגו בזמן. שנרגיש שוב שאנחנו ביישוב שמתנהל ולא "קורה". גיל כמו שאמרתי במכתב קודם, וקיבלתי תגובה "פרווה" ממך: אני מצפה מכל איש ציבור לדבוק בעקרונות, ולא בהכרח באנשים, עליהם הצהיר או שאיתם רץ במהלך הבחירות. אם מסיבה כלשהיא המועמד לא ממלא את תפקידו, אתה צריך להיות הראשון שעומד מולו ולא איתו, מפני שלך יש את האחריות הציבורית לבחירתו! גיל, השאר את הבחירות הקודמות במקום לו הן שייכות - לעבר. בוא נדבר על העתיד. עליו אפשר להצביע. שנה טובה

Master Stav

New member
אופס יצא המרצע מהשק ....

אין לי אלא להסכים איתך בכל מילה פנינה .

abira sharon

New member
דיל כמה זמן לוקח לערוך את הדברים

של גולברי שישמעו טוב גם למי שקורא ולא רק למי ששומע שוב ושוב ושוב את אותם סיפורים חמש שנים? אגב, כמה בדיחות הוא הריץ על חשבון אחרים וצחק ככה שכולם יהיה להם נוח לצחוק? באמת התנהגות מתאימה לראש מועצה ונציג ציבור.

גיל היקר,

שמתי לב שיש כמה ניגודים במה שאתה אומר, אתה טוען, בעצם, שהאינטרס של צורן היה לזכות בכמה שיותר קולותף ובגלל שמיקי מנע מראש מועצה צורני להבחר, הוא לא מתאים. אך כעת, כאשר עומדת לפניך הזדמנות נוספת לראש מועצה מצורן, אתה תומך באותו אחד שלטענתך היה זה שגרם לנפילה של יוסי מלכה. אני שואלת את עצמי, מדוע? בנוסף אשמח לקבל רשימה של הדברים שעשה יצחק גולברי למען צורן, אם כבר ענית על שאלה זו בדיונים קודמים אשמח אם תפנה אותי לתגובה. תודה מראש והמשך שבוע מצויין.

למעלה