שאלה למין השני.....

leok55

New member
שאלה למין השני.....

היא שאלה קצת מגעילה ולא קשורה לחיים, אני יודע.... כשאני עם החברים שלי, אז אנחנו מרגישים חופשי אחד ליד השני, גברים, עושים גרפסים, מפליצים ולא דופקים חשבון.... איך זה אצלכן? אתן מרגישות חופשי אחת ליד השניה? עושות את כל הדברים המגעילים האלו? ועוד משו, אני לא בנאדם מגעיל בדרך כלל ...סתם סקרנות.
ואם למישהי יש חבר, אתן עושות את זה לידו? הוא עושה לידכן? אני אישית בחיים לא יכול להפליץ ליד מישהי ובמיוחד להיפך....

hero D

New member
חחחחחחחחחחחחחח

גם אצל בנות זה ככה... אצל בנות זה:"רואים לי את התחתון?" "התלכלכתי"? (חחחח את זה רק בנות יבינו) ועוד דברים בסגנון הזה...חחחח חחחחחח גפרסים חופשי אחת ליד השניה... מפליצות? עוד לא הגענו לשלב הזה...חחח לפות לא אצלי...

leok55

New member
דוקא הבנתי ../images/Emo13.gif

את העניין של התלכלכתי....לא כזה קשה..חחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דווקא.....................כן! אני ועוד שתי חברות שלי למדנו להיסטוריה ביחד עכשיו כמה ימים... מיום רביעי ואחת מהן עדיין אצלי... מחר יש בגרות... והממממ השניה... לא הפסיקה להפליץ לידנו... ואפילו על החברה שלי... היא לא הזהירה אותנו או משהו בסגנון...
פשוט אני הייתי הרדאר שמגלה את הריחות...
אבל זה ברור, זה טבעי, אנחנו מקבלות את זה בהבנה... אבל ליד החבר, בחיים לא....

leok55

New member
על החברה???

טוב את זה הפסקנו בכיתה ו'......חחחחחח איזה מגעילה.....

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחח

"ליד החבר, בחיים לא" למה לא? ככה אנחנו יודעים שאתן מרגישות בנוח לידינו.......
מה, לא ככה?

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחחחחח בובה

זה נשמע כמו איום
אז בואי נגיד ככה...... אם את מגלה דברים - אני מגלה דברים אז לא הייתי מציע לך להתחיל להתעסק איתי
מוהאהאהאהאההההההההההההההההההההההההה

שירר ר

New member
../images/Emo6.gif לדעתי...

זה דבר טיבעי לעשות....(אנחנו לא מכונות) ועם אתה עושה זאת ליד אנשים זה כבר לא סיפור של עושים או לא עושים, זה נהיה סיפור הנימוס,
אותי חינכו בבית שאם יש סיכוי שאני מרגישה שיש לי "מפלט" עתידי אז השרותים הוא מקום נורמאלי, ואם יצא...לא קרה כלום בסך הכל זה טבעי

s h i r k u s h

New member
אצלי בחבורה תודה לאל זה לא קורה...

כי נותנים כבוד אחת לשנייה, ואם קורה משהו מגעיל כזה מבקשים סליחה וזהו עוברים הלאה...

leok55

New member
זה לא קשור לכבוד?

אני מכבד את חברים שלי מאוד, אבל מה אני אצטרך להיות לחוץ כל הזמן?! לא אז נשחרר.....חחחחחחח העיקר שלא עליו.... כי אז הוא מתעצבן

pain is MY love

New member
בידיוק!!!! ../images/Emo45.gif

אצלנו בחברה זה לא נהוג לא יודעת אם זה טוב או רע אולי אנחנו פשוט ביישניות מדיי.... אבל קטעים כמו "התלכלכתי" וכאלה זה בקטנה לגמרי!

HyPeR SoNiC

New member
בטח שהן מפליצות!

ויותר גרוע..... הן מפליצות בסתר ומאשימות אחרים
וידידות שלי תוקעות גרעפסים חופשי לידי... זה ממש שטויות...... יש גם כאלה שעושות את זה בפומבי.....

הממ

אצל חברות יכול להיות אבל חבר וחברה... לדעתי יש גבול מסויים של פתיחות בין בני זוג, שכבר הופך את הפרטנר לאדם פחות מושך 'הודות' ל"תחושת הנינוחות" שלו בחברתי נכון שאני אספר לו כל דבר ונכון שהוא מכיר אותי מכל מקום עדיין יש דברים שפשוט לא עושים לא מתוך בושה אלא מתוך.. הממ... לא יודעת אם כבוד אבל זה סוג של. בעיני בן הזוג שלי יהיה הרבה פחות מושך אם הוא יתחיל להראות לי איך הנייר טואלט נראה אחרי שהוא מחרבן מתוך תחושת שיתוף עמוקה וכנ"ל לגבי- אני בחיים לא אעשה דברים כאלה תודה רבה את החיטוטים באף שמור לעצמך....

ChilD SouL

New member
../images/Emo6.gif איזו שאלה ../images/Emo12.gif

יש לי חברות שאכן יכולות להפליץ בלי לדפוק חשבון ויש כאלה שלא. גרפסים זה חופשי.
בקשר לעניין עם החבר אז לו אין בעיה לעשות גרפס ולבקש מיד סליחה. להפליץ - לא.

בטח גם אני וחברה שלי ככה. ../images/Emo6.gif

אני לובשת חולצה חשופה אז היא אומרת לי להוריד אותה קצת מקדימה.. והיא מבליטה את שלה.
אחר כך שאנחנו מסיימות לשתות את ה
שלנו בפאב ורצות לשירותים כדי לפרוק את הכל! ויש רק דאחקות גרפסים וכל השאר לא נעים לנו בפומפי אז שאנחנו בבית או סתם ככה ברכב

למעלה