שאלה למיכל

ריחן

New member
שאלה למיכל ../images/Emo35.gif

היי מיכל, מדי פעם את מפנה אנשים לפרשת השבוע שלהם, שם רמוז המידע לגבי תפקידם וייעודם כאן. שאלתי היא איך הייעוד רמוז בתוך הפרשה שלפעמים היא נראית "פשוט" סיפור של עם ישראל במדבר?
האם תוכלי להסביר קצת יותר את הנושא? תודה

R2

New member
המיכל אינו ריק

הייעוד הוא תהליך טבעי אין לך צורך ברמז או פעולה רק תהיה מוכן

לכל דבר יש כמה רובדים...../images/Emo22.gif

אם היית משתפת איתי פעולה ונותנת לי את התאריך העברי המדויק שלך כולל יום עברי חודש ושנה ובמקביל את התאריך הלועזי יום חודש ושנה, הייתי יכולה להיות יותר קורקטית ולנסות לכוון אותך לנתיב למציאת התפקיד והיעוד. אם לא נח ניתן להשאיר לי את הפרטים בתא המסרים. בכל אופן מעבר לסיפור הפשוט של עם ישראל במדבר שבו אנו מתעסקים בצד העניני ישנם רבדים עמוקים יותר. לא אחת אמרתי שהחומש ובעצם כל התנ"ך הוא צופן אחד גדול. האדם שבוחר להכנס יותר לעומק ע"י התבוננות פתאום מבין ונפגש ברבדים נוספים. אני מעדיפה לא כל כך להרחיב את הנושא כי רק האנשים שבאמת רוצים לצאת למסע האמיתי אל נבכי הנשמה הם אלה שיקבלו את הוראות ההפעלה. העניין איננו משחק הוא דורש קבלת אחריות כבדה, כי מי שיוצא למסע לא יכול לחזור חזרה מכוון שהוא מגלה עולם שלא יוכל לעולם לשכוח. אדם צריך להיות בשל לקבל את הגילויים... באופן ככל להשכלה כללית החומש מתחלק ומשתייך למרכזים האנרגטיים בגוף האדם לדוגמא: ספר ויקרא שייך אל עולם הבינה ועולם המרפא... מקווה שעניתי במעט על סקרנותך בהצלחה!!! אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

למה???

New member
תהיה...

שלום! קראתי את ההודעה שכתבת (מיכל) ומאד מעניין אותי ה"מסע" אם את יכולה לפרט יותר על מה את מדברת אני אודה לך תודה מראש אלכס

מסע אל נבכי הנשמה הוא מסע לגילוי

העצמי. הוא מסע של התמודדות עם כל מיני חלקים באישיות שלי. בסוף המסע אני אמורה להתחבר אל האני האמיתי שלי, אל האני העליון אל נשמתי אל החלק היצירתי שבי אל ההכונה שלי ואל בורא עולם מן הסתם... כל המסע הוא בעצם על מנת להגיע לאיזון אישי גופני נפשי ורוחני. האיזון מכיל בתוכו את השקט השלום והשלווה המיוחלים. המסע לא קל הוא יותר קשה מכל טיפול פסיכולוגי והוא קשה גם מעצם העובדה שלרוב אתה עושה אותו לבד.... אנשים כל הזמן שואלים אותי מה הוא התיקון שלי, מה הוא התפקיד שלי. אני חוזרת ואומרת שהתפקיד והתיקון רמוז בפרשת השבוע בו נולדתם. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

למעלה