שאלה למיכל:

אופיפה

New member
שאלה למיכל:../images/Emo20.gif

האם קורה לך שלמרות כל הידע שצברת והסדנאות שאת מעבירה, את נקלעת למצב שבו את מרגישה שמשהו לא עובד כמו שצריך ואת צריכה כלים אחרים שעוד אין לך. או עזרה ממשהו שאולי לא מהתחום שלך? האם תפני לעזרה מתחום אחר שאינו התחום שלך, או תדבקי בדרך שבה למדת להתמודד עם הדברים( הדרך שאת מלמדת גם)?

שאלה כיפית ../images/Emo13.gif

כשאני רוצה עזרה, אין בתוכי רכיב של לבקש עזרה ממישהו מהתחום שלי או לא מהתחום שלי
פשוט החברים שלי לומדים איתי באותו בית הספר (שמבאלה אקדמיה לקונג-פו), אז כשאני רוצה עזרה אני פונה למקור הזה. אבל זה לא קטע של לפנות לאנשים "מהתחום שלי". אלא שהחברים שלי לומדים איתי. כמובן שחלק מהחברים האלו למדו שיטות טיפול בכל מיני מקומות אחרים. נ.ב העזרה שאני נותנת לאחרים אינה עזרה של שיטה מסויימת. עזרה זו היא פרי לימודיי אבל לימודיי אינם תחומים בגבולות צרים. אני משתמשת בכלים שונים ומגוונים ולא בכלי אחד. למשל - מגע, ראייה, תנועה, שיחה, כתיבה, ציור, התבוננות ועוד. (בוחרת מה שמתאים במקרה הצורך). אגב, חלק מהשלבים המתקדמים של הלימוד כוללים למידה של שיטות טיפול שונות.

אני ממש לא פוסלת שום שיטה, אם אני

מרגישה שהשיטה טובה ועוזרת. ליתר דיוק, אני פחות מתייחסת ל"שיטה" אלא לאדם שעוסק בריפוי או בהדרכה. יכולים להיות שני אנשים ששניהם אומרים שהם למדו "הילינג", ושכל אחד מהם מטפל ברמה אחרת לגמרי. אחד ממש הילר מדהים!!! השני סביר. אז השם של ה"שיטה" פחות מייצג את יכולת העזרה של האדם....כי זה רק שם....

זה מעניין שבדיוק שאלת אותי את זה

כאשר בדיוק בימים האחרונים עלה בי רצון להרחיב את היכולת שלי לעזור לאנשים וללמוד הילינג בצורה מסודרת אצל מורה שאני מכירה. והיום הייתי בסמינר של קריון! היה מדהים!!! מופלא!!!! ואוו! והיתה שם אישה מקסימה בשם פגי דוברו והיא מלמדת טכניקת EMF וזה ממש עשה לי חשק ללמוד את זה. אני משערת שבשלב מאוחר יותר אלמד כל מיני שיטות טיפול כי אני רוצה שהיכולת שלי לעזור לאנשים תהיה גדולה יותר ויותר. יש כבר מורים שונים שהייתי רוצה ללמוד אצלם

הסבר ../images/Emo39.gif

קריון היא יישות שמתקשר אותה אדם בשם לי קרול. לי קרול כתב הרבה ספרים ובהם יש מידע שקריון נותן לבני אדם. המידע עוזר מאד. זה לא מידע של אסונות וכדומה, אלא מידע תורם. emf זאת טכניקת איזון אלקטרומגנטית, שאם איני טועה (אבל לגבי זה אולי אני טועה) המציאה אותה מישהי בשם פגי דוברו. פגשתי גם אתלי קרול וגם את פגי דוברו בסמינר שהועבר אתמול. ניתן ללמוד את טכניקת ה-emf ישירות מאת פגי החודש, או ממורים בישראל שמורשים ללמד את זה. יש להם גם אתר אינטרנט.

אופיפה

New member
כן גם אני אשמח לקבל הסבר.

בהחלט מתחברת לעניין בחירת המטפל המתאים לך. אבל את לא חוששת מהתפזרות יתר כשלומדים יותר מידיי שיטות? יש גם שיטות שלפעמים יש סתירות בינהן. אני מעריכה שיש לך איזשהו קו מנחה שעליו את שומרת.

הי ../images/Emo13.gif

תראי, כרגע אני לא לומדת שיטות שונות. אני לומדת לטפל/להדריך בעזרת לימודי הקונג-פו בשמבאלה. הלימודים האלו כוללים הגעה לרמות טיפול מסוייות, כאשר על מנת להגיע לרמות אלו אפשר להיעזר גם במורים חיצוניים, ולא רק בלימוד בתוך הבית ספר. אם אני נעזרת במורה חיצוני זה חלק מלימודי הקונג-פו שלי. קצת קשה לי להסביר, אבל למעשה כל מה שאני עושה נכלל בלימודי הקונג-פו שלי. אז בעתיד כשאלמד הילינג אצל הילרית שאני מכירה, הלימוד אצלה זה חלק מלימודי הקונג-פו שלי.

אופיפה

New member
דווקא הבנתי..../images/Emo8.gif

ממה שקראתי על קונג פו עד היום, הבנתי שזה תחום מאוד רחב. וכל אחד מתפתח בו לרמות גבוהות משלו. וכל אחד לוקח את זה לקו ההתפתחות שלו. יש משהו בדבריי?

למעלה