הקרנה אסטרלית והקרנה אתרית
אשמח לתרום מעט מהידע שיש לי בנושא...
במשך שנים ניסיתי לעשות הקרנה חוץ גופית, מתוך מעיין אמונה שהייתה לי שאנשים אשר נמצאים בתרדמת כנראה נמצאים במצב של הקרנה חוץ גופית ולא יודעים איך לחזור. ואם הייתה לי היכולת לעשות הקרנה חוץ גופית בשליטה, אוכל לשבת ליד אדם בתרדמת, לצאת מהגוף, לעקוב אחרי חוט הכסף שלו, למצוא אותו ולעזור לו לחזור.. התאמנתי במשך 4 שנים, כל לילה לפני שהלכתי לישון, עשיתי איזו שהיא טכניקה, כאשר אני דואג לשמור על הנקודה של העין השלישית כעוגן.. עד שיום אחד זה קרה.. אבל זה קרה כל כך מהר, וכל כך לא בשליטתי, שנבהלתי מאוד, ומיד מנקודת העוגן משכתי את עצמי פנימה, ולא ניסיתי שוב.. עכשיו יש להבין שני מושגים בהקרנה חוץ גופית הקרנה אסטרלית הינה הקרנה של הגוף האסטרלי אל מחוץ לגוף אך אל העולם האסטרלי - עולם אשר אין לי הגדרות בשבילו ולא יכול לתאר אותו כ"כ ( לא מנסיון ולא מספרות שכן לא למדתי עליו הרבה) אך כעיקרון החוויה היא של טיול בעולם שונה לחלוטין מעולמנו. הקרנה אתרית לעומת זאת, זו החוויה של יציאה מהגוף וטיול בעולם הזה - במימד הזה של הזמן (יכול להיות שניתן בהקרנה אתרית לטייל גם בזמן, לא זוכר) והמרחב.. הגוף האתרי שלנו יוצא את הגוף הפיזי ביחד עם התודעה, ואז ניתן לטייל, לעלות לרדת להסתובב במרחב באופן חופשי, כאשר ישנו חוט כסף המקשר בין הגוף האתרי לגוף הפיזי.. דרך החוט הזה ניתן גם לחזור בחזרה.. הטכניקה היא פשוטה למדי, רק צורכת הרבה תרגול, הרעיון הוא להתחיל נניח בכפות הידים, ולדמה כאילו הן באוויר, בשלב מסויים מתפתחת תחושה שכאילו ניתן לדחוף את הידים עמוק לתוך המזרון ( האם אמרתי שזה מתבצע בשכיבה??) ברגע שמשיגים את התחושה הזו, יש להתחיל להגדיל את אזור התחושה הזו, עד אשר זה מגיע לכל הגוף. יש לזכור לשמור על נקודת עוגן כל שהיא - אצלי השתמשתי בנקודת העין השלישית. בהצלחה רוח מדבר .