שאלה למחשבה

אייבורי

New member
שאלה למחשבה

יותר ויותר פוגש אנשים ואנשות שהפנטזיה שלהם שלישיה, שני גברים ואישה (נשים), שתי נשים וגבר (גברים) משום מה מעולם לא הייתה זו הפנטזיה שלי מחשבה טורדנית מציקה לי האם זאת בעצם פנטזיה של מישהו אחר ? האם זאת הפנטזיה של חסרי הדימיון, האם אתם מרגישים לפעמים מוטים לפנטזיה קונבנציונלית של משהו אחר ?

bugbuster

New member
מה לגבי פנטזיית הגבר לגבר נוסף?

שלישיה שני גברים ואישה, והמפנטז הוא גבר. אולי חריג מעט, אבל קיים, ולא ציינת את האפשרות.
לשאלתך.. אולי מיני ביצה ותרנגולת, כי יתכן והשאלה היא מה קודם למה? אני שומע או רואה פנטזייה שכזו אצל אחר, וזהו הטריגר, ועכשיו היא מאומצת אצלי, או שהיתה עולה בי בעצמי בכל מיקרה.
ואין לי תשובה. ואין לי בעיה באי התשובה, כי נראה לי שפנטזייה היא כל גרוי מיני שעושה לי את זה. בין בא ממני עצמי או שאלתיו בדרך של חיקוי מאחר. היא מגרה אותי? הוא הוא מבחן התוצאה.
יתר על כן, לו אתה מתקומם אייב על "אימוץ" מישל אחר, הרי ישנו כאן כשל לוגי. על פיו: בציר זמן טי, בכמות וואי מישתמשים, (קרי כל המין האנושי לדורותיו...) כל אחת מאיכס פנטזיות אפשריות שתעלה ברוחך, (ולו לא שמעת על כך מעולם,)כבר פונטזה מתישהו בידי מישהו. היי לכך, לו השאלה היא לגבי פנטזייה מקורית, הרי אין פנטזייה מקורית. ואם כבר דיון תאורטי, הייתי מוסיף את ההגדרה לפנטזייה: פנטזייה מינית היא כל גרוי מיני שרוצה בו, ושאיננו בהשגתי באותו רגע, גם אם זמן ההשגה להגשמה הוא שניה אחת בלבד.

אייבורי

New member
גם קיימת !

הבעיה שאני מנסה להעלות האם הפנטזיות שלנו מוטות חברתית האם לא כדאי שנתחיל לפנטז לבדנו. מצד שני, שיעשו מה שטוב להם.

למעלה