שאלה למחשבה.

• פותח הנושא g0n
  • פורסם בתאריך

g0n

New member
שאלה למחשבה.

מי אתם חושבים הבנאדם הכי קרוב לוולדמורט בבי``ס? יכול להיות דמבלדור? לופין? האגריד? תגובות (כמובן) יתקבלו בברכת שנה טובה.

Hermione G

New member
איך נדע? (הורס 2)

דמבלדור לא היה קרוב אליו על בטוח - וולדמורט אמר בספר 2 שדמבלדור היה היחיד שלא האמין לו שהוא אמר שהאגריד פתח את חדר הסודות. לופין היה בבית הספר שנים אחריו... הוא הפליל את האגריד בפתיחת חדר הסודות אז לא נראה לי שהם היו בסט באדיס... בקיצור לא נראה לי שיש לנו סיכוי לדעת לפי הספרים כרגע מי היה קרוב אליו כי אנחנו לא יודעים מי למד בהוגוורטס לפני 50 שנה... היחידים שאנחנו יודעים את זה עליהם הם וולדמורט והאגריד...

g0n

New member
בואו נראה...

טוב,אנחנו יודעים שוולדמורט עכשיו בן 68,די זקן,לא? כי,לפני 50 שנה חדר הסודות נפתח (עכשיו,בספר הרביעי - 52),וולדמורט היה בן 16. מכירים עוד מישהו שהוא כזה זקן? ו..למה פוסלים את דמבלדור? אומרים ש..``הוא לא העז להתקרב להוגוורטס,בגלל דמבלדור``. אולי. היה לו כל כך הרבה כח שהוא לא היה צריך לפחד ממישהו אחד,וחוץ מזה,זה לא מפריע לו להישאר בבית ספר הוגוורטס (בתור זיכרון) איזה 50 שנה.

Hermione G

New member
גילאים

מה זאת אומרת ``למה פוסלים את דמבלדור?`` ? וולדמורט אמר שדמבלדור לא האמין לו וחשד בו לא נראה לי שזה היה ככה אם הם היו קרובים! ואנחנו באמת לא מכירים אף אחד שלמד שם באותה תקופה... אולי אנחנו כן מכירים ולא ספרו לנו שהם בערך באותו גיל יכול להית שמקגונגל למדה שם באותה תקופה אבל ממש לא נראה לי שהיא היתה ידידה של וולדמורט... אולי קראץ` (לא ג`וניור - האבא של ג`וניור) למד שם באותה תקופה אבל גם הוא ממש ממש לא נראה כאפשרות... אולי קורנליוס פאדג`? גם לא נראה לי... למרות שברביעי הוא מגלה נטיות מדאיגות במיוחד... לא קדם את וויזלי בגלל שהוא אוהב מוגלגים... לא יודעת.. יש הרבה אנשים שאין לנו מושג בני כמה הם... זה די חבל.. הייתי רוצה לדעת בני כמה כולם...

יפעת28

New member
לגבי גילאים

הספר השני ממש מלמד אותנו על זה: וולדמורט היה תלמיד בהוגוורטס לפני חמישים שנה. נניח שהיה בשנה חמישית - בן 15, כלומר, היום הוא בן 65 + 2 (אנחנו בספר הרביעי...) ולכן הוא בן 67. דמבלדור קצת יותר מבוגר ממנו, ולכן הוא בשנות השבעים לחייו. האגריד צריך להיות בן 65 לפי הספר השני והחישוב הנ``ל. ארתור ומולי וויזלי... יש להם בן בן 23 (הבכור) ולכן הם בתחילת שנות הארבעים לחייהם, כנראה. פרופסור מק`גונגל? לא נראה לי שיש רמז לגבי הגיל שלה. היא יכולה להיות באותה מידה בת 60 או 50 או אולי אפילו 70 (למרות שמצויין שיש לה שיער שחור, כלומר, עדיין אין לה שיערות שיבה). נראה לי שהיא בסביבות 60 פלוס מינוס.

Hermione G

New member
הגילאים ומה שאנחנו יודעים

הספר השני באמת מלמד אותנו מה הגילאים של וולדמורט והאגריד אבל הוא לא מלמד אותנו עוד גילאם של אף אחד אחר... איפה בדיוק כתוב בספרים שדמבלדור קצת יותר מבוגר מוולדמורט? אם תוכלי למצוא את זה בספרים כל הכבוד כי לדעתי זה בכלל לא כתוב... ובקשר לארתור ומולי וויזלי... אמרת שיש להם בן בן 23 (גם זה לא כתוב בשום ספר וזה השערה שלך אבל נגיד שנקבל את זה) ולכן הם בתחילת שנות הארבעים לחייהם אבל הם בתחילת שנות הארבעים לחייהם אם הם התחתנו בערך בגיל 20, אם הם כבר היו בני נגיד 25 הם כבר בני כמעט חמישים... בקשר לפרופסור מק`גונגל מצויין שיש לה שיער שחור אבל אולי היא צובעת? גם על הגיל שלה אין לנו עובדות. בקיצור כמו שאמרתי יש לנו רק השערות על הגיל של רוב האנשים וכמעט אין לנו גילאים ברורים שהמחברת כתבה אותם...

Hermaione

New member
נו, באמת

איזו מין שאלה זאת- לוציוס מאלפוי כמובן. אמרו באיזשהו ספר (הראשון או השני לא זוכרת כרגע) שהוא היה ממש במעגל הפנימי של וולדמורט. זאת אומרת שהו היה חבר שלו. והם באותו הגיל.

למעלה