שאלה למחשבה

riktal

New member
שאלה למחשבה ../images/Emo8.gif

אומנם היו לנו עד עכשיו רק עונה וחצי, אבל עדיין מעניין אותי לדעת איזה דמות שהתארחה בעבר הייתם רוצים לראות שוב? כמובן - אם אפשר - נא להסביר, לפרט ולנמק את התשובה
.

יש כמה

*אדינה מנזל - כי היא מעולה והיא אמא של רייצל
ןכדי שהיא תביא איתה את בת' הבת של פאק וקווין לעשות שמח
*ניל פאטריק האריס- כי הוא גאון ואני אוהבת אותו. *גווינת' -כי הדמות שלה הייתה כיפית והיא אשכרה יודעת לשיר . *ג'ונתן גרוף - !!! כן ג'סי הוא חתיכת פוץ מעצבן אבל הוא פוץ מעצבן שיודע לשיר .. יאללה ברינג איט און

Ayelet 363

New member
הכי הכי- ניל פטריק האריס, ג'ונתן גרוף וגווינת

פלטרו. אבל גם אידינה מנזל.

sweet shir

New member
חח חוזרת על כולם..

אבל ניל פטריק האריס וג'ונת'ן גרוף. הסבר? כי הם מושלמים.

יש כמה אבל הכי הרבה-

ניל פטריק האריס
כי הוא פשוט שחקן מעולה, שר לא רע, וכמובן

sivan3004

New member
רק כדי להדגיש

ניל פטריס האריס וג'ונתן גרוף ומצטרפת להסבר של שיר

shaharory

New member
ג'ונתן גרוף!

וניל פטריק האריס
אני התחלתי לשנוא אותו בגלל מה שהוא אמר באוסקר ששכחתי מה זה כרגע אבל זה ממש עצבן אותי! >< וגם הפרק שלו היה מעפן לדעתי

o0Invisible0o

New member
ג'ונתן גרוף.../images/Emo99.gif!!!

ועדינה מנזל. וקירסטין צ'נובית'. [נכון, אפריל היא לא דמות משהו..אבל הקול של קירסטין!!
והיא כזאת חמודה וכאלה] כאילו הדמויות של ג'ונתן ועדינה היו הכי מעורבות עלילתית והיו חשובות ומעניינות וכאלה... והשאר זה סתם בשביל הכיף. אה, ואם כבר מדברים..אני ציפיתי לראות את ג'ון סטאמוס הרבה יותר..[מצד שני גם את אמה ציפיתי לראות יותר.
]

../images/Emo45.gif קריסטין שרה מדהים!

אני ממש אוהב את הביצועים שלה בסדרה! וגם לדעתי צריכים להראות יותר את קרל ואמה

Ayelet 363

New member
הוא לא שיחק בסדרה, ובכל זאת- ג'וס ווידון!

הוא זה שביים את הפרק Dream On, למי שלא יודע\ת. הוא גם היוצר של באפי קוטלת הערפדים (כמו שאתם כבר יודעים, כי אני חופרת לכם), סדרה הבת של באפי- אנג'ל, פיירפליי וסרט ההמשך סרניטי (לא ראיתי אותם, אבל בכל זאת), ד"ר הוריבל (סרט מוזיקלי קצר ומצויין של ניל פטריק האריס! מומלץ בחום), דולהאוס... הבן אדם פשוט גאון.

למעלה