שאלה למחצללים

• פותח הנושא oobe
  • פורסם בתאריך

oobe

New member
שאלה למחצללים

יש פה מישהו/י שיוצא מחלום צלול להקרנה אסטרלית או אתרית? אשמח לשמוע מקסימום פרטים.תודה.

oobe

New member
שאלה אחרת

עשיתי היום כמה סשנים בניסיון להגיע לשיתוק שרירים.ופעמיים הייתי בין ערות לשינה ושמעתי פתאום איזה צליל חזק כאילו דרך רמקול ונדמה שפעם אחת גם שמעתי את הנשימה שלי מאוד חזק (גם כמו מרמקול). זה הקפיץ אותי ובאס הכל. ??? מה לעשות ???

silverhawk

New member
איך אתה מנסה לעשות את זה?

(ולמה, אם כבר?). הדבר שאני יכול לחשוב עליו, בכל אופן, הוא לפעול בשיטת הWILD. יש סיכוי שהיא תוביל לשיתוק שינה.

oobe

New member
תשובות

למה אני מנסה להגיע לשיתוק שרירים כדי לצאת לOBE או לחלום צלול שממנו אצא לOBE איך ביום שכתבתי את ההודעה פשוט שכבתי עד שהיגעתי למצב של ישן/ער כזה וכל פעם היה פתאום צליל חזק כמו מרמקול והקפיץ אותי.פעם אחת (נדמה לי) אפילו שמעתי את הנשימה בצורה מוגברת ומפחידה.(מה זה הדבר הזה?) אני יכול לעשות WILD רק בסופי שבוע. בבקרים רגילים (א-ה) אני מתעורר ומיד מסתובב במיטה.ואז אומר לעצמי שיט ומנסה להיזכר בחלום שאוכל לחזור אליו ולא מצליח להיזכר.פעם לא הייתי לחוץ להגיע מוקדם לעבודה הייתי צד חלומות וחוזר אליהם.איזה צ'ופר איזה באסה.כנראה שלא תהיה לי ברירה אלא לנהל יומן חלומות.שיט.אני עצלן.בטלן .רשלן.
כשאין ברירות-יומן חלומות ! HELP התחרפנתי... רגע אולי זה חלום ,בדיקת מציאות--אנסה לעוף - - - לא מצליח...

silverhawk

New member
אח, העבודה הזו, רק צרות

הבנתי אותך. כן, אני לא מכיר שיטה נוספת מעבר לזו שאתה משתמש בה, אבל שיהיה בהצלחה! (ואם תזכה במיליון אצל רנדי, תרום לנו כמה אחוזים
).

gloom

New member
מוכר

כל הקטע עם הקול של הרמקול... אבל אצלי זה להיפך, כשאני ממש עייף אני פתאום שומע מוזיקה ממש צלולה בתוך האוזן ואז אני מבין שאני מצליח להירדם ואז אני נכנס למצב של ווילד [אני אפילו ניסתי כמה פעמים לזמן את הקול הזה, פעל חצי מהזמן]... אני ניסתי כבר בעבר לנצל את המצב ביניים ולדמיין שהגוף יוצא או להרגיש את הנפילה דרך המיטה, אך ללא הועיל... בכל מקרה- אל תיבהל מהקול של הרמקול אלא תנסה לזרום איתו ולהתחקות אחריו מהמקום שלך. ממ בעיקרון השיטות שאני מכיר- לצלול עמוק לתוך הים, לעוף לחלל, לעבור דרך מראה, לדמיין מקדש אסטרלי ואז אתה כבר מגיע [אבל זה לא OBE]... לא יצא לי לנסות את השיטות האלה כי אני יותר מעניין אותי עניין השליטה בזמן [לישון שעה אבל לחלום חלום של שעתיים].. אני אשמח אם תשתף אותי בהצלחות שלך.

oobe

New member
התקדמות קטנה

היום בבוקר התעוררתי והצלחתי (סוף סוף) להיזכר בתמונה האחרונה מחלום.לא הצלחתי לחזור לחלום.היה לי חשש שאחזור לחלום כשאני לא מודע.. התמדה ונחישות זה שם המשחק !!! לא לוותר ! להמשיך ! עד הניצחון !! V V V V V V V V V V V V V V V ---------------------------------- יגעת-מצאת , נרדמת-חיצלצת !! ----------------------------------

למעלה