שאלה למחצללים פה..

Avior1

New member
שאלה למחצללים פה..

אחריי כמה זמן של "התאמנות" בנושא הצלחתם לעשות חלום צלול ראשון .. ואחריי כמה זמן הרמה של החלומות שלכם נהייתה גבוהה..?! איך הרגשתם אחריי?!.. הצלחתם ביותר קלות בפעמים הבאות..?!

Roy1232

New member
להגיד תאמת?

בכמה חודשים שהשקעתי באמת לא הגעתי לתוצאות. רק אחרי שעזבתי את זה לחודש הגעתי לחצלול ראשון... אבל אני חייב לציין שהמודעות עצמה מחלחלת לכל חלום וחלום, רק שאני לא תופס את זה. קורה שאני אומר לעצמי בחלום, "נו, זה חלום וזה לא חשוב, אבל האידיוט הזה מכר לי תגיטרה"

Bluescale

New member
אחרי כחודש

הגעתי לחלום צלול ראשון ולאחר כחצי שנה השגתי צלילות די גבוה יחסית. זה משתנה מאדם לאדם אבל השקעה או יותר נכון ``השקעה`` בבדיקות מציאות וזיכרון חלומות בבוקר בהחלט מאיץ את התהליך עצמו. העיקר הוא להנות מהתהליך ולתת לזה לקרות, יש המון אנשים שאפילו לא יודעים כי הם חולמים ומוותרים בכך על שליש או רבע (תלוי באדם) מחייהם. לא בזבוז?

Avior1

New member
וואלה סבבה.. לא עניתם לי על השאלה השנייה..

אחריי הפעם הראשונה.. בא לכם ביותר קלות הפעמים הבאות?!

Roy1232

New member
עכשיו אני יכול לענות לך על הפעמים הבאות

אחרי שלושה ימים
מה שכן לא הספקתי היום יותר מדי, פשוט שמתי לב (הייתי בתפקיד ג'רי סיינפלד) שאני שוחה וגם נושם. מפה לשם בדקתי עוד פעם את בדיקת סתימת האף, ואז אמרתי הגבר צלילות ועשיתי את השיטה של פבל (אני פלוני, גר במיקרונזיה וחולם את החלום הזה
) אבל מסיבה לא ברורה איבדתי את הצלילות מייד אחרי זה. שני החלומות הלא מודעים שלי היום גם כללו את העוגן והכל... ככה שלדעתי אני כבר מסודר

silverhawk

New member
הפעם הראשונה

התרחשה כבר בלילה לאחר שלמדתי על הנושא. הפעם הבאה הייתה כבר יותר בעייתית.
אאל"ט, היא הגיעה לאחר כחודש. ולשאלתך השניה, כן, עם זמן ואימון זה פשוט הרבה יותר.

yarden41

New member
אחרי שבוע הצלחתי בחלום צלול ופחות משבוע היה

לי חלום צלול יותר טוב!

jast

New member
באותו יום..

שקראתי על זה, אבל התחלתי לחפש אתרים ולקרוא מלא וכל היום חפרתי בזה ולא הצלחתי להפסיק לחשוב על זה וברגע שנירדמתי היה לי חלום צלול.. בהתחלה חשבתי שאני חולמת שיש לי חלום צלול, אבל הבנתי שזה היה חלום צלול אבל המודעות שלי הייתה ממש נמוכה ואחכ בחלום חלמתי שאני מתעוררת.. ככה שזה היה חלום צלול של שתי דקות. היה לי עוד חלום צלול יותר טוב אחרי יומיים.. ואחרי כמה שבועות בלי כלום, היה לי אחד ממש טוב שהבנתי שאת כל מה שקורה במציאות ובחלום וזכרתי אפילו חלומות אחרים שלי תוך כדי.. עכשיו זה ניראה לי כבר חלק מהחיים שלי, אני לא חושבת על זה יותר מידי... אבל אני יודעת לזהות חלומות וכאלה ואני מגיעה לדיי הרבה חלומות צלולים....(למרות שאין לי יומן ואת רובם אני לא זוכרת, כשהיה לי יומן חלומות(בלוג) הוא החזיק מעמד חודש ומשו)

למעלה