שאלה למחפשי האתגר...

שאלה למחפשי האתגר...

מה הדמות הכי מאתגרת שיצא לכם לשחק, ובאיזו שיטה/עולם? הכוונה היא, מאתגרת מבחינת אופי, מבחינת תכונות או מכל תכונה אחרת, שאתם בחרתם לה בכוונה בשביל העסק.

Romkin

New member
חמור מדבר....

עשינו מס' מפגשים אם דמויות הכי מפגרות ומצחיקות שהצלחנו לחשוב עליהם. בחבורה היו: קוסם חולה פרקינסון, חמור מדבר (אני), בנו של שטן וחרב אנטלגנתית. אך במשחק רציני... הייתי הולך על חצי אורק לוחם ששחקתי. 1. המשחק התרכז על משחקי אופי בלבד, היו נתונים די נמוכים ללוחם והחלטתי שהאופי שלו הוא להנהיג וכך נדרשתי לשחק (לך תוכיח לשחקים אחרים ולדב"ש שאתה הוא הקובע)

חצי-אורק

ובסוף הגעתי למסקנה שאין לשחק דמות כזאת בקלות ראש, צריך לשבת המון ולהבין קונפליקטים פנימיים עצומים.

backdoorslam

New member
לצערי זה כל מה שיש לי להתפאר בו

שיחקתי דמות של יצור עתיק, שבעברו הוא היה דרקון, אך התעצב, במשך הזמן לצורה דמוי-אנושית. במהלך ההרפתקה הדמות עברה תמורות פנימיות ופיזיות-חיצוניות בהתאם כתוצאה משחרור ה"אני" הקדום. אני מתגאה בכך, בעיקר בגלל שלדעתי שיחקתי את הדמות הזאת בצורה טובה.

backdoorslam

New member
הא, ולגבי העולם

העולם היה דומה מאוד לNeverwhere רק ב'ניו-יורק של מטה' במקום לונדון. די בסוף היה מפנה חד לכיוון הטרום-אפוקליפסה. בסך הכל היינו חבורה מאוד יוצאת דופן של דמויות.

ogmios

New member
בובי.

דמות שיצא לי לשחק במהלך One Night Stand בשם Blood Will Follow Blood - גבר בן כשלושים הלוקה בתסמונת דאון שעורפד לשבט הTremmere (וסליחה מראש על שגיאוט הקטיב)

שיא אללה...

הדברים שאנשים חושבים עליהם... חמור מדבר... אבל רובכם לא אמרתם כלום בנוגע לשיטות, לעולם.

דמות שעלתה לי לראש לפני כשבועיים

בבסיסה מדובר בכוהנת בעלת אמונה חזקה מאד באל שלה (יבחר על פי העולם בו הדמות תשוחק) מעט טיפשה ופאסיבית (כבשה בעדר מה שנקרא) תמימה למדי עד תלותית.. די מפונקת.. טוב זה מה שיש לי בנתיים (לא השקעתי בה הרבה בגלל פרוייקט בניית העולם שהתעמקתי בו.. ואהה נו כן גם לימודים יש) הבעייתיות איתה היא שהיא הפך כמעט מוחלט שלי.. אני כבן אדם בוודאי אתנגד כמעט לכל צעד שלה מה שנראה לי יאתגר אותי כשחקן.. בתור בנאדם אתאיסט.. יחסית יותר משכיל ומודע למציאות מרוב העם (כמו כל אנשי הפורום הזה בערך
) אקטיבי.. ריאסליסט ואממ.. ההפך ממפונק
(כמובן שככה אני רואה את עצמי אולי אחרי משחק בדמות הזאת אני אדבר אחרת) זה יהיה אתגר מעניין
(תלוי כמובן בקיומה של קבוצה נוספת בשבילי שעדיין איני יודע מאיפה היא תצוץ.. נשים את הכוהנת (נו סנס'אטול שמה [no sens'atol] ) בארון בנתיים..

Nihau

New member
ניהאו

זו הפעם הראשונה שהדמות שלי היא משנה צורה לחתול(גדול- כרגע רק לפומה בעתיד עוד סוגי נמרים). היא כוהנת ידע, בלשנית, חובבת ספרים שמטרתה להסתובב בעולם ולצבור ידע למען הגזע שלה כדי שנוכל להשתלט על העולם. בגדול להיות בלשנית בעולם דמויי D&D זה נורא מיוחד וגם מכניס כסף לא רע בכלל-למשל: על ההתחלה הדמות תירגמה מפה בשביל לקבל זכות נסיעה חינם על גבי ספינה. זו דמות רב גונית מאוד עם אג'נדה פרטית שנותנת את הרושם שהיא רק חצי עלפית (עם צבעים קצת יותר מיוחדים אבל לא בהרבה) תמימה. המניע שלה לטייל בעולם מוביל אותה למקומות שאינדיאנה ג'ונס היה מת להגיע אליהם ובינתיים היא מאוד מרוצה מהחיים העולם וכל השאר. ויש לה קוביה\כדור מגניבים נורא- מעין קוביה הונגרית שמשנה טקסטורה ואופי כל פעם שמזיזים חלק וצריך להפוך אותה מצורה של כדור לקוביה... תחשבו על זה...

BluePrint

New member
סליחה, הייתי חייב:

"?will you give us the Continuum Transfunctioner" (לא לשכוח את המבטא)

למעלה