שאלה למזריקים...

i l a n n a

New member
שאלה למזריקים...

איך אני נפטרת מחורי המסננת בכל הגוף? לא משנה איפה אני מזריקה וכמה פעמים כולי מלאה סימני מחטים... לא שלי יש בעיה עם זה אבל לאנשים זה לא נעים והמבטים מונעים ממני ללכת בחולצות חושפניות ומכנסיים נמוכים שלא לדבר על בגד ים (כן עכשיו חורף אבל לא לאורך זמן...) יש אולי משחות ש"מעלימות" את זה או משהוא? (בטח כבר נמאסתי עליכם עם כל השאלות אבל תודה לאל שאתם פה אחרת הייתי משתגעת...)

mickey15

New member
את מתכוונת לסימנים כחולים?!

כי אם כן אז אני פשוט מציעה לך להחליף מקום הזרקה יש בידיים, ברגליים, במותנים, בבטן, בישבן... אם את כן מגוונת אז אולי פשוט תזריקי עם מחט יותר קטנה יש 8mm 6mm 5mm 4mm....אולי זה יעזור! אני אישית משתמשת ב6 (של העט הרגיל) ו5 (של המזרק החד פעמי)...

p7m13

New member
מחט יותר קטנה...וחור באותו הגודל

mickey15, למרות שישנן מחטים קטנות יותר, קוטרן זהה, אורך המחט מיועד בדר"כ להתאמה לכמות השומן של המזריק, ז"א שבדר"כ תנתן מחט קצרה יותר למטופל רזה יותר. לצערי הסימנים ואיתם יחד, גם הגבשושיות הנוצרות כתוצאה מהזרקות מרובות באזור קבוע, לא נעלמים במהרה, הפתרון הוא החלפת מיקום ההזרקה, אך גם כאן יהיה קשה לפתור את עניין בגד הים, לגבי חולצות הבטן ומהכנסיים הנמוכים, הזרקה בישבן או בירכיים תפתור בודאות את הבעיה.

לזר

New member
נכון, אורך המחט לא שייך לעיניין

אבל, יש מחטים בעובי שונה. המחטים נמדדים לפי יחידת מידה הקרויה Gauge המחט הדק ביותר הקיים עד כה הוא גייג' 30. ככל שהמספר קטן, כך המחט עבה יותר. למשל, גייג' 29 עבה מגייג' 30 נסי ותווכחי

i l a n n a

New member
../images/Emo7.gifמחטים...

אז בינתיים מה אני עושה??? אני עדיין מלאה בסימנים....

לזר

New member
אין לי פתרון מידי, אבל

אם תפתרי את הבעיה עכשיו, בעתיד המצב יהיה טוב יותר, בדיוק כמו תוכנית חסכון... בהצלחה

למעלה